Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η σειρά Dark Souls και το Dragon Ball Z: Kakarot έρχονται στο Nintendo Switch

*
Σύμφωνα με μία νέα διαρροή, η Bandai Namco ετοιμάζει να κάνει σύντομα ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, όπως η κυκλοφορία της σειράς Dark Souls και του Dragon Ball Z: Kakarot στο Nintendo Switch. Η συγκεκριμένη διαρροή προέρχεται από τον χρήστη του twitter, LeakyPandy, ο οποίος έχει αποκαλύψει ορισμένες ανακοινώσεις της Nintendo πριν λίγους μήνες. Ωστόσο, επειδή το Dark Souls Remastered κυκλοφορεί ήδη για το υβριδικό σύστημα, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για τα τους τίτλους 2 και 3 της σειράς.

Τα νέα δε σταματούν εδώ, αφού όπως υποστηρίζει ο leaker, πρόκειται να ανακοινωθεί το Tales of Arise για το Xbox Game Pass και μάλιστα day one. Επί πλέον, το Tales of Destiny θα επανακυκλοφορήσει για Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο εάν πρόκειται για port του original παιχνιδιού του PS1 (1997) ή για κάποιο remake ή remaster. Τέλος το Gundam Breaker 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bandai Namco δε θα συμμετάσχει στην E3 2021, όμως δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει κάποιο δικό της ψηφιακό event. Πρόσφατα μάλιστα κατοχυρώθηκε το Bandai Namco Next, το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα είδος showcase.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*