Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us Part 2 και νέο IP για το PS5 από την Naughty Dog

*
Μια νέα φήμη έρχεται να βάλει φωτιά στο internet σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last Of Us Part 2 που το στέλνει πιο πίσω απ’ όσο περιμέναμε, αλλά και ένα νέο IP που ετοιμάζει η Naughty Dog για το PS5. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με τις φήμες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες, μια πηγή στο εσωτερικό της Naughty Dog αποκάλυψε πως οι υπεύθυνοι του studio συναντήθηκαν με την διοίκηση του PlayStation και αποφάσισαν να ορίσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Μαΐου του 2020. Όπως σημειώνεται μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Naughty Dog ήθελαν να βγει το παιχνίδι χειμώνα του 2020, καθώς χρειάζονται ακόμη χρόνο για κάποιες βελτιώσεις. Όπως φαίνεται πάντως, δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν.



The Last of Us: Part 2 Πότε βγαίνει

Η δεύτερη φήμη που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά ένα game που ανήκει σε νέο IP και αναπτύσσεται από άλλη ομάδα στην Naughty Dog για το PS5. Η τελική ονομασία του παιχνιδιού (και του IP) δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο είμαστε στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Η κωδική ονομασία του είναι “Stray’s Cross”, ανήκει στην κατηγορία των action adventures πρώτου προσώπου με στοιχεία steampunk. Θα έχει δύο πρωταγωνιστές, έναν άντρα και μια γυναίκα, ο καθένας με τη δική του ιστορία και τα δικά του χαρακτηριστικά.

Η ιστορία αφορά ένα μυστικό πόλεμο που διατηρείται ζωντανός στην πορεία των ετών και θα οδηγήσει στην καταστροφή της ανθρωπότητας. Και όπως φαίνεται, το παιχνίδι ξεκινάει με τους δύο χαρακτήρες να συναντώνται και να αντιλαμβάνονται πως πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν και να πετύχουν το στόχο τους. Τονίζεται για άλλη μια φορά πως όλα τα παραπάνω είναι φήμες και προς το παρόν μόνο ως φήμες μπορούν να υπολογίζονται. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Τι να σχολιάσω την ημερομηνία. Έχουμε ακούσει δεκάδες. Οπότε και να βγει ήμουν νέος και γέρασα. Ως προς τον νέο τίτλο λογικό ακούγεται αλλά μέχρι να βγει τα γνωστά με μπαστούνι μασέλα

    • Silverblade
    • Εντάξει αυτό είναι λυπηρό. Μιλάμε για ένα εξάμηνο διαφορά. Κάποιοι θα λιώσουν πάλι στο crunch time. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν το παίρνω στο launch, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα.

    • paulgouv
    • Μυρίζει έντονα ''αρκουδιά'' με την αναφορά σε first person steampunk (wtf??) .....
      ΑΛΛΑ , για το Last Of Us απαιτώ να αργήσει όσο γουστάρει ο Neil και η ομάδα του,
      γιατί ο πήχης είναι ψηλά και δεν θέλω να είναι αρπαχτή το PartII.
      Απείρως πιο ''λετζίτ'' (σικ) η αναμονή 3.5 χρόνων (PSX Δεκέμβρη16 ανακοίνωσαν)
      από τα 7ετή πλάνα των CDproject και της ''λατρεμένης'' Rockstar με την τριπλή αναβολή RDR2!!!

    • Konstasos
    • Περίεργο να το στείλει για Μάιο του '20 με δεδομένο ότι υπάρχει και το Ghost of Tsushima στον ορίζοντα, αλλά το ότι βγαίνει το Avengers τον ίδιο μήνα δεν πιστεύω ότι προκαλεί ανησυχία.

      Το νέο IP δεν το λες και έκπληξη με βάση το ρόλο που έχει πλέον η ND μέσα στη Sony αλλά και το μπλόκο που έβαλαν οι ίδιοι στα Uncharted, αν και το first person εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Όσο εντύπωση μου κάνει το ότι ζήτησαν παράταση μέχρι Δεκέμβρη του '20 (αν καταλαβαίνω σωστά), πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν που νομίζαμε.

      Παύλο, η πηγή ποια είναι; Που δημοσιεύθηκε αρχικά δηλαδή αυτό το πράγμα;

    • GamingFun
    • Δηλαδή το 2020 θα είναι το έτος κυκλοφορίας για το PS5;
      Αχ, φτάνει δηλαδή το τέλος του PS4.
      Αν και αναπόφευκτο, κρίμα.
      Τώρα, όσον αφορά το The Last Of Us Part 2, είναι από τα games που όσο καθυστερεί η ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο καλύτερα είναι για αυτά, επειδή βελτιώνονται.

*