Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τo PlayStation All-Stars Battle Royale υπό ανάπτυξη από την Capcom για το PlayStation 5

*
Φήμη θέλει η Sony να ετοιμάζει για το PlayStation 5 τη συνέχεια του PlayStation All-Stars Battle Royale, σε συνεργασία με την Capcom. Ο τίτλος τοποθετεί μερικούς από τους κυριότερους ήρωες του PlayStation σε μάχες σώμα με σώμα και οι πίστες είναι εμπνευσμένες από τις περιοχές που προέρχονται αυτοί οι χαρακτήρες.

Η φήμη σύμφωνα με όσα λέγονται προέρχεται από έναν υπάλληλο της Capcom USA. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, το παιχνίδι βρίσκεται στο στάδιο της μετάφρασης και περιέχει τόσο single player λειτουργίες όσο και multiplayer και είναι σχεδιασμένο ως GAAS (games as service). Η ανάπτυξη του τίτλου έχει σταματήσει αρκετές φορές στο διάστημα 2013 – 2016. Λέγεται πως η αιτία για αυτές τις διακοπές είναι ότι η Sony δεν ήταν ευχαριστημένη από την πορεία άλλων τίτλων του είδους. Με την πάροδο του χρόνου όμως και την αλλαγή στο παρόν μοντέλο υποστήριξης των παιχνιδιών και το γεγονός ότι τα online παιχνίδια έχουν μεγάλη απήχηση στο το κοινό η ανάπτυξη του τίτλου συνεχίστηκε.


Το παιχνίδι, σε ύφος και σε gameplay μοιάζει να συνδυάζει τους τίτλους Dissidia με τα Power Stone και είναι πλήρως τρισδιάστατο ώστε να αποφευχθεί η σύγκριση με το Smash Bros. της Nintendo και γιατί οι χαρακτήρες της Sony ταιριάζουν περισσότερο σε 3D περιβάλλον.

Η Sony Interactive Entertainment θέλει το παιχνίδι να γίνει επιτυχία και έχει σκοπό ο τίτλος να βρεθεί μέχρι και σε τουρνουά όπως το EVO με έπαθλα χρηματικά ποσά. Για να το πετύχει θέλει το gameplay του τίτλου να είναι τόσο απλό για τον καθημερινό χρήση όσο και βαθύ για να έχει νόημα σε επαγγελματικές οργανώσεις.

Το παιχνίδι έχει ένα κουμπί κλειδώματος στόχου και πανίσχυρες επιθέσεις που πραγματοποιούνται με το πάτημα δυο κουμπιών. Το μενού και το UI είναι ευανάγνωστα και αρκετά καθαρά για να μην ενοχλούν. Οπτικά είναι μια μίξη Cell Shading γραφικών και ρεαλισμού για τους χαρακτήρες με τα περιβάλλον να συνδυάζει το ύφος των Borderlands και του Fortnite.



Η Sony Interactive Entertainment θέλει να λανσάρει το παιχνίδι μαζί με την κυκλοφορία του PlayStation 5, όπως και για PC αργότερα μέσα στο 2021 και για την ώρα δε σκέφτεται την κυκλοφορία στο PlayStation 4, καθαρά γιατί δε θέλει μελλοντικά η παλαιά κονσόλα να αποτελέσει εμπόδιο σε μελλοντικές προσθήκες πιστών με έντονα γραφικά. Το παιχνίδι θα έρθει σε δυο εκδόσεις. Μια πλήρη με όλους τους αρχικούς χαρακτήρες και μια δωρεάν με χαρακτήρες που αλλάζουν εβδομαδιαία. Θα μπορούμε να αγοράζουμε με πραγματικά λεφτά, κουστούμια, τίτλους και χαρακτήρες.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τους φημολογούμενους χαρακτήρες κάποιοι από τους οποίους μπορεί να δούμε αργότερα ως προσθήκες. Για την ώρα ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα έρθει με 24 ήρωες.

Nathan Drake, Kratos, Sackboy, Ratchet and Clank, Jak and Daxter, Spider Man, Aloy, Helghast, Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Tomb Raider, Jill Valentine, Sir Daniel Fortesque, Kat, Dante, Parappa The Rapper, Ellie, Delsin Rowe, Cloud, Solid Snake, Ryu, Chun Li.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για χαρακτήρες από Ape Escape, Sly Cooper, Mike Haggar, Nero, Fat Princess, Tekken ακόμα και τον Raiden του Metal Gear Solid 4.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι φήμες και δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο θέμα θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*