Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Metal Gear Solid έρχεται ως full remake σε PC και PS5

*
Το πρώτο Metal Gear Solid (του PlayStation) φαίνεται πως επιστρέφει για το PS5 και το PC, σύμφωνα με φήμη που άρχισε να εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες. Η αναφορά έγινε στο κανάλι YouTube RedGamingTech που έχει αποδειχτεί αξιόπιστο σε επίπεδο διαρροών το τελευταίο χρονικό διάστημα, αν και οι πηγές του είναι επιβεβαιωμένα καλές για την αγορά του hardware. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν, το πρώτο Metal Gear Solid που κυκλοφόρησε στο πρώτο PlayStation θα γίνει full remake και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες για το PS5, αλλά και για το PC. Επίσης, η ίδια πηγή σημειώνει πως τα Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 και Metal Gear Solid 4 θα κυκλοφορήσουν ξανά, αλλά σε μια απλή μορφή remaster. Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Δείτε το σχετικό video στη συνέχεια και εστιάστε από το 15.32 κι έπειτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*