Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το PS5 έρχεται το 2020 παράλληλα με το PS Plus Premium και αποκλειστικά προνόμια

*
Οι φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά θέλουν το PlayStation 5 να λανσάρεται μέσα στο 2020 και να εγκαινιάζει το PS Plus Premium με ειδικά προνόμια για τους συνδρομητές. Επιπλέον, σύμφωνα με developer που εργάζεται πάνω σε launch τίτλο της επερχόμενης κονσόλας και θέλησε να διατηρήσει το καθεστώς ανωνυμίας του, η Sony προετοιμάζει αυτήν την ειδική έκδοση της συνδρομής στο PS Plus. Μέσω αυτού, οι χρήστες θα έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση σε video game betas και alphas αλλά και τη δυνατότητα private servers. Εννοείται ότι η νέα υπηρεσία θα υπάρχει παράλληλα με το PS Plus και περισσοτερα αναμένονται κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience 2019. Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο developer, το PlayStation 5 θα αποκαλυφθεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 (δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου) και θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων είτε το Μάρτιο, είτε το Νοέμβριο του 2020.



Όσο για τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, οι φήμες αναφέρουν:
CPU 7nm Ryzen 8 core 16 threads
GPU 7nm Navi architecture around 14TF
24GB GDDR6 + 4GB DDR4 for OS
2TB HDD
8K upscaling

Η τιμή λιανικής εκτιμάται οτι θα είναι $499 και αρχικά η Sony θα έχει απώλειες της τάξης των $100 ανά σύστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • darkwolf8
    • Ελπιζουμε ομως σε μια καλη τιμη και οχι κανα τετραψηδιο αριθμο.Επισης ελπιζουμε και σε καλυτερα προνομια και οχι οπως αυτα που μας παρεχει τωρα.Το θεμα ειναι και η χωριτικοτητα γιατι σε ενα χρονο τα παιχνιδια θα χρειαζονται μεγαλυτερη χωριτικοτητα.

    • PORTAL
    • Παιδια, με ολη την καλη διαθεση, και ειλικρινα χωρις να θελω να θιξω κανεναν, προσεξτε λιγο παραπανω μερικα κειμενα πριν τα δημοσιοποιησετε. Μια απλη αναγνωση πριν τα ανεβασετε. Μου βγηκαν τα ματια.

*