Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το επόμενο μεγάλο PlayStation remake ίσως είναι το Chrono Cross

*
Σύμφωνα με το VGC, το Chrono Cross remake είναι υπό ανάπτυξη για διάφορες πλατφόρμες. Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999, εμφανίστηκε στο database leak της NVIDIA τον Σεπτέμβριο, ενώ ένα μήνα μετά το VGC δήλωσε πως τα Χριστούγεννα το PlayStation θα ανακοίνωνε ένα μεγάλο remake. Η τραγουδίστρια Ava ανακοίνωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό WLR FM της Ιρλανδίας πως έχει ηχογραφήσει το θέμα του παιχνιδιού, το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα. Ο Nick Baker του XboxEra είπε πως το παιχνίδι που ανέφερε η τραγουδίστρια είναι το Chrono Cross Remastered.

Επιπλέον, η Ava ανέφερε πως δούλεψε στο soundtrack του παιχνιδιού μαζί με τον Michael McGlynn και την κόρη του. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά ο συνθέτης του Chrono Cross Yasunori Mitsuda έκανε Tweet τους McGlynn και την κόρη του αφού ετοιμάζονταν να εκτελέσουν κάποιο κομμάτι.

Μένει να δούμε αν οι παραπάνω φήμες ισχύουν. Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα events για το PlayStation στην περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο τα The Game Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν στις 9 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*