Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για timed αποκλειστικότητα του Final Fantasy 16 στο PS5 και επιστροφή του SOCOM

*
Οι φήμες για αποκλειστική κυκλοφορία (έστω και timed) του Final Fantasy 16 στο PS5 και επιστροφή του SOCOM άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με διάφορες πηγές από το εξωτερικό, το παιχνίδι έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και το development προχωράει κανονικά, σε σημείο που σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Μάλιστα, εικάζεται πως το νέο μέρος της σειράς ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στο PS5 reveal event του Ιουνίου. Πάντως, φαίνεται να υπάρχει και μια συμφωνία μεταξύ Sony και Square Enix που θα συνεχίσει τα deals επιπέδου Final Fantasy VII Remake.



Κάτι ανάλογο ισχύει και για το franchise SOCOM. Σύμφωνα με insider που είχε αποκαλύψει το State of Play event της 6ης Αυγούστου, η σειρά θα επιστρέψει στο PS5 με τη σχετική δουλειά της Guerilla Games. Μάλιστα υπάρχει εδώ και καιρό η φήμη πως μια δεύτερη ομάδα στο εσωτερικό του studio εργάζεται σε ένα νέο third person shooter game εδώ και καιρό. Προς το παρόν πάντως δεν έχουμε κάτι επίσημο, οπότε όλα τα παραπάνω τα κρατάμε ως φήμες και μόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*