Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φθινόπωρο του 2016 η κυκλοφορία του PlayStation VR

Το PlayStation VR πρόκειται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το προσεχές φθινόπωρο, σύμφωνα με τον CEO της δημοφιλούς αλυσίδας καταστημάτων GameStop, Paul Raines. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Fox News -σχετικά με την ακμάζουσα βιομηχανία της εικονικής πραγματικότητας (VR)- ο Rains δήλωσε ότι «αυτή την περίοδο προετοιμαζόμαστε για το λανσάρισμα των σημαντικότερων προϊόντων VR. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τις Oculus, HTC Vive και Sony. Πρόκειται για ένα μεγάλο άνοιγμα, και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Το προϊόν της Sony (PlayStation VR) αναμένεται αυτό το φθινόπωρο, ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με τους άλλους δύο “παίκτες” (Oculus, HTC Vive)».



Τέλος, ο Raines ανέφερε επίσης ότι η The Goldman Sachs Group, Inc., μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων, εκτιμά ότι η αξία της βιομηχανίας Virtual Reality θα έχει φτάσει στα $80 δισ. μέχρι το 2025. Μπορείτε να ακούσετε όλη τη συνέντευξη του Raines μέσα από τον παρακάτω player.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:50

Η Sony, με επίσημη τοποθέτηση της στην ιστοσελίδα Game Informer, ουσιαστικά ακύρωσε τις πρόσφατες δηλώσεις του Paul Raines, αναφέροντας ότι πρόκειται για εικασίες, και πως δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του PlayStation VR. Σημειώνεται δε ότι το μόνο που έχει κάνει γνωστό μέχρι σήμερα η ιαπωνική εταιρεία είναι πως το VR headset θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

Kudos στον φίλο του Enternity, gamer

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*