Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φιλόδοξος και πρωτότυπος ο νέος τίτλος της Quantic Dream

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ακόμη κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το νέο παιχνίδι της Quantic Dream, αλλά μία καινούργια αγγελία παρουσίασε έστω και με έμμεσο τρόπο φρέσκα πράγματα γύρω από τον άγνωστο αυτό τίτλο. Η εταιρία ζητάει έναν Senior Game Designer για το νέο της παιχνίδι ο οποίος καλείται να δουλέψει πάνω «σε ένα φιλόδοξο και αυθεντικό project» και με σκοπό «να πρωτοτυπήσει στον τομέα της διαδραστικής αφήγησης».



Στην συνέχεια της αγγελίας όπου αναφέρονται οι απαιτήσεις της θέσης για άλλη μια φορά με μία πιο συγκεκριμένη μορφή, το κείμενο επαναφέρει την έκφραση «πρωτοτυπία στον τομέα της αφήγησης», τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιδιαιτερότητα που θα χαρακτηρίζει κατά πάσα πιθανότητα το καινούργιο παιχνίδι της Quantic Dream.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*