Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φτιάξτε το Game Boy game της αρεσκείας σας με το GB Studio

*
Το Game Boy έκλεισε αισίως τα 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά των videogames στην Ιαπωνία και πλέον υπάρχει τρόπος να φτιάξετε τα δικά σας Game Boy games για να τα παίξετε στο PC ή στο κινητό σας! Ο developer Chris Maltby δημοσίευσε τον κώδικα για το GB Studio, ένα δωρεάν εργαλείο με το οποίο ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά Game Boy ROMs. Μάλιστα, δεν απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Electron App, ενώ για τα του οπτικοακουστικού τομέα αρκεί ένας οποιοσδήποτε image editor που να μπορεί να δημιουργήσει PNG files και ο GBT Player για τα των audio files. Στο τέλος, όλη η δουλειά αποθηκεύεται σε ένα ROM file που μπορεί να αναπαραχθεί σε Windows, PC, Mac και Linux, ενώ αν δημιουργηθεί HTML5 έκδοση, υποστηρίζεται και σε κινητά. Δείτε ένα σχετικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*