Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστης "ξεσκεπάζει" τους cheaters στο Call of Duty: Warzone (video)

*
Έπειτα από το πιο πρόσφατο update του Call of Duty: Warzone, οι παίκτες ανακάλυψαν έναν τρόπο για να μεταφέρονται κάτω από το έδαφος του χάρτη Verdansk ’84 και φυσικά να παίρνουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, καθώς μπορούν να τους εξοντώνουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Σε ορισμένες περιοχές του χάρτη, μάλιστα, όπως οι Stadium και Airport, το εν λόγω exploit μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού σε αυτές συνήθως εντοπίζεται αυξημένος αριθμός παικτών.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το glitch είναι χρησιμοποιώντας ένα όχημα και παρκάροντας το κοντά στα όρια του χάρτη. Μόλις ο παίκτης πατήσει το αντίστοιχο κουμπί, ούτως ώστε να βγει από το όχημα, βρίσκεται αυτομάτως εκτός του χάρτη. Για να αντιμετωπίσει τους cheaters, λοιπόν, ο χρήστης του Reddit JuuliusCaesar69 έγινε «εκδικητής» και προσπάθησε να αποτρέψει διάφορα duos από το να εκμεταλλευτούν το glitch.


Μπορείτε να δείτε τον τρόπο στο άκρως διασκεδαστικό video που θα βρείτε παρακάτω:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*