Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα GTA Online και Red Dead Online

*
Η Rockstar Games γιορτάζει τα Χριστούγεννα με δώρα στα Grand Theft Auto Online και Red Dead Online. Οι παίκτες των δύο αυτών τίτλων δεν έχουν παρά να συνδεθούν σε αυτούς με τα στοιχεία του λογαριασμού τους για να αποκτήσουν τα καλούδια που προσφέρει η εταιρεία. Εκτός όμως των δώρων, οι χάρτες των παιχνιδιών έχουν πλημμυρίσει από χιόνι, όπως φυσικά αρμόζει στην περίοδο που διανύουμε.

Τι κερδίζετε λοιπόν εφόσον συνδεθείτε σε κάποιο από τα δύο παιχνίδι μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου; Στο GTA Online θα κάνετε δικά σας τα αντικείμενα Vibrant Stitch Emissive Mask, Red Bleeder Festive Sweater, Green Cluckin’ Festive Sweater, Tartan Livery για το Ocelot Ardent, Buckingham Akula, Karin Technical Custom, Candy Cane Livery για το Comet Safari, HVY APC, HVY Insurgent Pick-Up Custom. Θα αποκτήσετε και ένα holiday care package με τα Firework Launcher, 20 Firework Rockets, Snacks, Armor, 25 Sticky Bombs, 25 Grenades, 10 Proximity Mines και 10 Molotovs. Τέλος, θα σας δοθεί και ένα δωρεάν όχημα, το Grotti Brioso 300, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Southern San Andreas Super Autos.


Όσο για όσους από εσάς συνδεθείτε στο Red Dead Online μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, θα αποκτήσετε Triple RDO$ και XP σε holiday-themed modes όπως τα Make it Count – Bow & Arrow και Last Stand, Double Bounty Hunter character και role XP, ένα Winter Evans Repeater variant στο Gunsmiths, ένα κουπόνι για δωρεάν coat και ένα δωρεάν Repeater, 10 Gold Bars με έκπτωση στο Moonshine Shack, 5 Gold Bars σε έκπτωση στο Buther Table, 30% έκπτωση σε όλα τα Trader και Hunting Wagons (καθώς και στα αντικείμενα Moonshiner και τις αναβαθμίσεις Shack) και ακόμα περισσότερες εκπτώσεις σε προϊόντα όπως shotguns (40%), Bandoliers, Ponchos, Arabian, War, Work, ράτσες Race Horses, αλλά και σε οτιδήποτε μπορείτε να αγοράσετε από το Wilderness Outfitters (30%).

Μπορείτε να παίξετε τα GTA Online και Red Dead Online σε PlayStation 4, Xbox One και PC, αλλά και σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S χάρη στο backwards compatibility.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*