Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές: Εκπτώσεις σε PlayStation VR Bundles

*
Οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές 2018 στην αγορά των videogames ξεκίνησαν και για το PlayStation και ήδη αρκετά παιχνίδια προσφέρονται σε μειωμένες τιμές. Η Sony Hellas ωστόσο συνεχίζει τις εκπτώσεις και για το PlayStation VR και συγκεκριμένα για δύο πακέτα του. Έτσι λοιπόν, από σήμερα και για τις επόμενες 2 εβδομάδες (ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων), μπορείτε να βρείτε στα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής τα παρακάτω bundles.

Το πρώτο είναι το PlayStation VR Starter Pack μαζί με το Astro Bot, σε ένα πακέτο που πωλείται για αυτήν την εορταστική περίοδο στα €199. Το κουτί αγοράς περιλαμβάνει (πέραν του τίτλου), το PlayStation VR, την PlayStation Camera και το PlayStation VR Worlds.


Το δεύτερο είναι το PlayStation VR Mega Pack, το οποίο πωλείται μόνο για σήμερα έναντι €199 (και από αύριο στα €229) και περιλαμβάνει το PlayStation VR, την PlayStation Camera, αλλά και τα παιχνίδια PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V Skyrim VR, Astro Bot, Doom VFR και WipEout Omega Collection.

Καλές αγορές!



Βρείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*