Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές για το Xbox

*
Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τις προσφορές που θα «τρέξει» για την περίοδο των Χριστουγέννων και στη χώρα μας και περιλαμβάνουν μειωμένες τιμές και bundles που θα υπάρχουν στα καταστήματα από τις 20 έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Αρχικά, με κάθε αγορά του Xbox One X, οι καταναλωτές θα αποκτούν εντελώς δωρεάν και το PlayerUnknown’s Battlegrounds. Για όσους, τώρα, ενδιαφέρονται για το Xbox One S, θα υπάρχει προσφορά για όλα τα πακέτα (που θα ξεκινούν πλέον από τα €229) και μαζί με οτιδήποτε περιλαμβάνεται σε αυτά, οι καταναλωτές θα παίρνουν εντελώς δωρεάν και τα Steep και The Crew.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Δίνουν ''δωρεάν'' multiplayer-only παιχνίδι-κωδικό για download!!Οπότε αν δεν βάλλεις Gold δεν δίνουν τίποτα απολύτως..ξεπέρασε και το παλιόπασοκτορθόδοξο το marketing της Microsoft :D Πέρα από την πλάκα είναι θετικό ότι προσφέρει bundle ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του (είδα υπάρχουν επιπλέον πακέτα με Fifa , AC Origins , CODwwII ) και ίσως να δούμε στο κοντινό μέλλον μια μείωση της τιμής στα 450 !!

      • Sephiroth
      • Κοίτα, καλώς ή κακώς, σε αυτές τις γενιές που διανύουμε, οι δύο συγκεκριμένες home consoles είναι μισές χωρίς το online μέρος τους. Οπότε, τυπικά, θεωρείται αυτονόητο ότι θα βάλεις και μια συνδρομή. Έστω και 30 ευρώ δώρο το πιο εμπορικό παιχνίδι του Xbox One αυτήν την περίοδο, είναι κάτι ;)

    • mysterious
    • Πανεξυπνη κινηση να δωσουν δωρο το παιχνιδι φαινομενο που ειναι και για την ωρα αποκλειστικοτητα στις κονσολες.Σιγουρα ειναι multiplayer only και απαιτει συνδρομη αλλα με αυτα που ισχυουν στις κονσολες ειναι σχεδον αδυνατον να μην εχεις συνδρομη αν δε θελεις να χανεις πραγματα.Γενικα στις γιορτες υπαρχουν τρομερες προσφορες,οπως αυτες του ps4 pro!

*