Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές στο Xbox Store

Οι καθιερωμένες πλέον χριστουγεννιάτικες προσφορές του Xbox Store είναι για άλλη μια φορά εδώ, για να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος ή για τα ευρώ που υπάρχουν στο πορτοφόλι σας. Από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου θα υπάρχουν προσφορές σε 350 τίτλους έως και 60 τοις εκατό, ενώ θα υπάρχει μια επιπλέον έκπτωση της τάξεως του 10 τοις εκατό σε όλους του χρυσούς συνδρομητές του Xbox Live. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι των Xbox One και Xbox 360 με μόλις ένα ευρώ χρέωση για τον πρώτο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους τίτλους που πρόκειται να είναι σε προσφορά, ενώ μείνετε συντονισμένοι για την αναλυτική λίστα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*