Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς offline mode το Godfall, θα απαιτείται σύνδεση στο internet και συνδρομή PS Plus

*
To νέο third person fantasy action RPG Godfall έρχεται στο PC και στο PS5, ωστόσο θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet για να μπορεί ο παίκτης να το απολαύσει ακόμη και στο single player τμήμα του. Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε στο επίσημο site του PlayStation και σε ερώτηση χρήστη στο επίσημο account του τίτλου, πήρε την παραπάνω απάντηση. Gearbox και Counterplay Games σημειώνουν πως το Godfall δεν είναι service game, ωστόσο απαιτείται μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Μένει να δούμε τι και πως θα προσφέρει αυτή η σύνδεση όταν κυκλοφορήσει το game στις 12 Νοεμβρίου για τις δύο πλατφόρμες. Δείτε τον σχετικό διάλογο στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Σε πρώτη φάση, και δε θέλω να είμαι ο party pooper, το Godfall δε φαίνεται καν ενδιαφέρον. Προσωπική άποψη, δε βρίζω, να περάσει. Σε δεύτερη φάση, μάλλον ο περισσότερος κόσμος πρέπει να συμφωνεί, γιατί δεν έχω δει τον χαμό που θα περίμενες να γίνει.

      Κατά τα άλλα it sucks and we all know it.

*