Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς "two-player mode" το campaign του Zelda: Triforce Heroes

Όπως επιβεβαίωσε ο game director του Zelda: Triforce Heroes Hiromasa Shikata, στο campaign του τίτλου δεν θα υποστηρίζεται συνεργατικό παιχνίδι δύο ατόμων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για single play ή co-op με τρεις παίκτες. Στο συνεργατικό gameplay κάθε παίκτης θα αναλαμβάνει τον χαρακτήρα που του αντιστοιχεί, ενώ στο single player mode ο κάτοχος του τίτλου θα ελέγχει και τους τρεις ήρωες (εναλλάξ). Ο Shikata επιβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για "save" κατά τη διάρκεια του co-op και δυνατότητα για αντικατάσταση παίκτη ή μετάβαση σε solo δράση. Εννοείται ότι αν κάποιος απενεργοποιήσει την κονσόλα του ή αποχωρήσει από το game, τότε στην οθόνη θα εμφανιστεί το... “game over”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το competitive free-for-all Colosseum mode θα υποστηρίζει συνεργατικό παιχνίδι με δύο ή τρεις παίκτες.

Τέλος, ο Shikata αποκάλυψε ότι ορισμένα επιτελικά στελέχη της Nintendo προτιμούσαν περισσότερο το single player mode του Zelda: Triforce Heroes. Ο τίτλος αναμένεται το φθινόπωρο αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*