Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς αποκλειστικό περιεχόμενο το The Witcher 3

Οι developers της σειράς The Witcher δέχονται πολλές φορές θετικά σχόλια από την gaming κοινότητα εξαιτίας των δηλώσεων που κάνουν αναφορικά με τη βιομηχανία (και όχι μόνο). Ο CEO της CD Project RED Marcin Iwinski αναφέρθηκε στις γνωστές τακτικές με τα αποκλειστικά DLCs, τα timed exclusives, της αργοπορημένες κυκλοφορίες σε συγκεκριμένες πλατφόρμες και γενικότερα στις παραπάνω συμφωνίες οι οποίες δεν πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στο The Witcher 3: Wild Hunt.



Οι Πολωνοί θέλουν να εξασφαλίσουν την ίδια και απαράλλακτη gaming εμπειρία σε όλους τους καταναλωτές και τέτοιου είδους αποκλειστικές και επιλεκτικές τακτικές δεν εκπροσωπούν το studio τους. Τέλος, ο Iwinski πρόσθεσε ότι ελπίζει να δείξει νέο περιεχόμενο για τον πολυαναμενόμενο τίτλο σε μία από τις μεγάλες επερχόμενες παρουσιάσεις.

Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CD Projekt Red

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Witcher 3: Wild Hunt
    • 18+ pegi 18+
      • 8.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (49)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://thewitcher.com/ FOLLOWERS 62 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 10

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*