Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηφιακό το Tokyo Game Show 2021

*
Οι διοργανωτές του γνωστού ιαπωνικού event ανακοίνωσαν πως το Tokyo Game Show 2021 θα πραγματοποιηθεί ξανά online. Θα ξεκινήσει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2021. Επίπλέον, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα νέο σύστημα matchmaking, που θα επιτρέψει σε εκθέτες και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου να οργανώνουν ιδιωτικά meetings online.

Για όλες τις παρουσιάσεις και ομιλίες θα υπάρχει μετάφραση στα αγγλικά και υπάρχουν σχέδια για να επιτραπεί στο κοινό να παίξει demos των παιχνιδιών που θα υπάρχουν στο event. Πάντως θα υπάρξει και ένα κομμάτι με φυσική παρουσία εκπροσώπων των εταιρειών, δημοσιογράφων και influencers. Είναι μία συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe της Chiba City, που αποτελεί το σπίτι του Tokyo Game Show. Τέλος οι διοργανωτές ελπίζουν ότι θα υπάρξουν virtual booths, για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.


Το 2021 συμβολίζει την 25η επέτειο του Tokyo Game Show.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*