Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για πραγματοποίηση του PS5 event στις 12 Ιουνίου

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, ήταν ο βασικός λόγος που η Sony αποφάσισε να ακυρώσει το event που είχε προγραμματίσει για το PS5. H ιαπωνική εταιρεία είδε ότι το κλίμα δεν είναι ιδανικό για ανακοινώσεις αυτές τις μέρες με τις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά θέματα επεισοδίων και έτσι, με μια λιτή ανακοίνωση, αποκάλυψε πως αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας το event αποκάλυψης των πρώτων παιχνιδιών για την επερχόμενη κονσόλα της.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο θέλουν τη Sony να προετοιμάζεται να ανακοινώσει πως το event θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 12 Ιουνίου 2020.


Εννοείται πως μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*