Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το δωρεάν Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure (trailer)

Το indie game Thimbleweed Park απέκτησε ένα νέο side story που ακούει στο όνομα Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure. Σύμφωνα με το επίσημο tweet προώθησης του παιχνιδιού, η Delores επέστρεψε σπίτι της και εργάζεται ως φωτογράφος για το Nickel News. Στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του, το νέο παιχνίδι επρόκειτο να τεστάρει ένα νέο adventure game engine, όμως στη συνέχεια μετατράπηκε σε μια πλήρης ιστορία από μόνο του.

Σύμφωνα με τον Ron Gilbert, ένας εκ των developers του τίτλου, το Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure δεν αποτελεί sequel του Thimbleweed Park, αλλά ούτε και κάτι που θα μπορούσε να προωθηθεί εμπορικά λόγω της πολύ απλής φύσης του. Έτσι, το παιχνίδι κυκλοφορεί δωρεάν, αυτήν τη στιγμή για PC μέσα από το Steam ή το Epic Games Store.


Το Thimbleweed Park κυκλοφόρησε για PC, iOS και Xbox One το 2017 και αργότερα κυκλοφόρησε και για PlayStation 4 και Nintendo Switch, τόσο ψηφιακά, όσο και σε φυσική μορφή σε συνεργασία με τη Limited Run Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*