Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Diablo ΙΙΙ Necromancer Preview

*
Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Diablo III και άλλα 3 από του Reaper of Souls αλλά η Blizzard συνεχίζει να υποστηρίζει τον τίτλο. Όλοι οι fans του παιχνιδιού περίμεναν τη μεγάλη αποκάλυψη που είχαν τάξει οι developers για την BlizzCon 2016 και παρ' ότι νέο expansion δεν ανακοινώθηκε, ο ενθουσιασμός για την εμφάνιση του Necromancer που τόσο αγαπήθηκε στο Diablo II ήταν μεγάλος. Δίχως να έχει σχέση με τον Necromancer του Diablo 2, ο νέος χαρακτήρας (άντρας ή γυναίκα) είναι ένας ακόμη Nephalem που ξεκίνησε το ταξίδι του ενάντια των δυνάμεων της Κολάσεως. Ένας πιο σκοτεινός χαρακτήρας από τα προϋπάρχοντα classes, ο Necromancer είναι πιο σκληρός, λιγότερο αισιόδοξος και πάνω απ' όλα ρεαλιστής με τους διαλόγους του κατά τη διάρκεια του campaign να αντικατοπτρίζουν μια πιο "γκρίζα" ηθική.



Πατώντας στο gameplay του class από το Diablo II, οι developers φρόντισαν να κρατήσουν τις βάσεις αλλά να φέρουν τον Necromancer στο πιο γρήγορο και πιο δύσκολο gameplay του Diablo III. Με χαρά θα δουν οι βετεράνοι της σειράς πως χαρακτηριστικά abilities όπως Skeletal Mages, Blood Golem, Bone Armor και Bone Spear επιστρέφουν σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή των παλιών. Γενικότερα ο Necromancer χρησιμοποιεί bone και blood spells, curse, golems και undead minions ενώ τα είδη του damage του είναι Poison, Blood, Bone καθώς και Cold. Έχοντας βασικό stat το Intelligence, ο Necromancer καταναλώνει Essence ως resource, που το αποκτά χρησιμοποιώντας builder abilities. Εν συγκρίσει με το νεότερο τίτλο, τα classes του Diablo II είχαν πολύ λιγότερα και διαφορετικά μεταξύ τους playstyles. Χωρίς διάθεση για απλή αντιγραφή των abilities από το ένα παιχνίδι στο άλλο, ο νέος Necromancer παραμένει πιστός οπτικά και σε θέμα playstyle αλλά ταυτόχρονα είναι ένα καινούργιο class, αντίστοιχα πολύπλοκο και πολυδιάστατο με τα υπόλοιπα του Diablo III. Για να επιτύχουν τη σωστή μεταφορά του χαρακτήρα, οι developers δημιούργησαν ένα νέο μηχανισμό, τα corpses, με τους εχθρούς του Necromancer να αφήνουν πίσω το κουφάρι τους όταν πεθαίνουν. Τα corpses είναι και ένα νέο είδος resource για τον Necromancer καθώς μπορεί να τα χρησιμοποιεί ώστε να δημιουργεί απέθαντες στρατιές αλλά και να τα κάνει να εκραγούν όπως γινόταν και στο Diablo II. Για να διαφοροποιείται το νέο class από τον Witch Doctor (έναν ακόμα χαρακτήρα που βασίζεται στα pets) τα summons του Necromancer είναι ως ένα σημείο ελεγχόμενα από τον παίκτη με το micromanagment να είναι απαραίτητο για την επιτυχία ενός pet build.



Με την εμφάνιση του Necromancer στο Diablo III, οι developers θέλησαν όχι απλά να διατηρήσουν την αυθεντικότητα του class αλλά και να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει σαν οντότητα. Μια από τις καινούριες προσθήκες στον ανανεωμένο Necromancer είναι πολλά νέα Blood spells που αλλάζουν ολοκληρωτικά και το playstyle του class. Για παράδειγμα το Blood Nova κάνει ζημιά σε εχθρούς γύρω από τον Necromancer αλλά έρχεται με κάποιο κόστος από τη ζωή του χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, spells όπως το Leech επιτρέπουν στον Necromancer να "ρουφά" τη ζωή των εχθρών του με αποτέλεσμα builds βασισμένα στα Blood spells να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα από τα πιο high risk/high reward playstyles του Diablo III. Ο Necromancer θα κάνει την εμφάνισή του οπλισμένος με τα χαρακτηρίστηκα του δρεπάνια αλλά και με 4 sets, με το καθένα επικεντρωμένο σε διαφορετικό playstyle. Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο θα είναι ένα pet set, όπου τα skeleton minions θα γίνονται πιο δυνατά όσο εκείνος καταφέρει να καλεί περισσότερα και να τα κρατάει ζωντανά. Το δεύτερο set θα βασίζεται στα blood spells δίνοντας bonus damage όσο ο παίκτης χρησιμοποιεί spells που θα ξοδεύουν και θα ανακτούν τμήματά της ζωής του. Το τρίτο set, που ήδη έχει βαφτιστεί από το community ως “meleemancer”, βασίζεται στο Bone Armor που κάνει τον Necromancer πιο tanky και ρίχνει το βάρος περισσότερο σε survivability και AoE damage. Το τέταρτο set θα βασίζεται στο Bone Spear και μέχρι στιγμής δημιουργεί το πιο κλασικό spellcaster playstyle για τον Necromancer. Τα sets εμφανισιακά είναι πανέμορφα, ίσως τα ομορφότερα μέχρι στιγμής στο παιχνίδι και αποδίδουν σωστά καλλιτεχνικά, το βλοσυρό και σκληρό χαρακτήρα του Necromancer.



Σε σχέση με το αντίστοιχο class του Diablo II, ο νέος Necromancer ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του μια δεκαετία αργότερα. Οι developers φρόντισαν όχι απλά να διατηρήσουν το playstyle του διαρκούς undead summoning, των curses και των spells αλλά να κάνουν τον παίκτη να νιώθει πως όντως χειρίζεται ένα διεφθαρμένο μάγο που επικοινωνεί με τους νεκρούς. Σε μια μηχανή γραφικών που έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της, τα abilities του Necromancer είναι εντυπωσιακά και για άλλη μια φορά φαίνεται το μεράκι των δημιουργών στο να φτιάχνουν εντυπωσιακά και πρωτότυπα spells. Χωρίς να πατούν στη νοσταλγία των βετεράνων αλλά σεβόμενοι την κληρονομιά που δημιούργησαν, οι developers του νέου Necromancer φέρνουν ένα νέο class στο Diablo III, το πιο πολυεπίπεδο από άποψη gameplay και το πιο προσεγμένο στο θέμα του lore. Με τον ερχομό του Rise of the Necromancer να αναμένεται κάπου στο δεύτερο μισό του 2017, οι fans του Diablo III μπορούν να είναι σίγουροι πως κάτι καλό έρχεται στο Sanctuary. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Diablo III PC
    • 18+ pegi 18+
      • 6.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (53)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eu.battle.net/d3/en/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*