Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rainbow Six: Siege Year 7 Season 1 - Operation Demon Veil

*
Παρακολουθήσαμε μια παρουσίαση για το Rainbow Six: Siege Year 7 Season 1 - Operation Demon Veil και καταγράφουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Το Rainbow Six: Siege μπαίνει στον έβδομο χρόνο κυκλοφορίας του και η αλήθεια είναι πως δεν του φαίνεται απαραίτητα. Το κοινό συνεχίζει να το αγκαλιάζει και φυσικά, αντιστοίχως η Ubisoft συνεχίζει να το στηρίζει. Με τη μεταφορά του στις κονσόλες νέας γενιάς από την περσινή σεζόν κιόλας, ανανεώθηκε αρκετά και εξασφάλισε πως θα έχει κοινό για αρκετό καιρό ακόμα. Συνεπώς η προσθήκη νέου περιεχομένου ήταν δεδομένη.


Στην πρώτη σεζόν του έβδομου έτους λοιπόν, ονοματισμένη ως Operation Demon Veil, γνωρίζουμε την Azami. Η νέα defender έρχεται από την χώρα της Άπω Ανατολής και εξειδικεύεται στην υπεράσπιση των σημείων στρατηγικής σημασίας στον χάρτη. Με τη χρήση των Kiba Barriers μπορεί να επιδιορθώσει κατεστραμμένα σημεία στις οχυρώσεις, ενώ το υλικό που χρησιμοποιούν αυτά μπλοκάρει τόσο σφαίρες όσο και την οπτική επαφή με τους αντιπάλους. Αν και πραγματοποιούν λίγη ζημιά στους αντιπάλους operators, δεν θα λέγαμε πως η χρήση τους με αυτόν τον τρόπο είναι ιδανική.

Μετά από περίπου τρία χρόνια, έχουμε και την προσθήκη ενός νέου χάρτη, των Emerald Plains, ο οποίος τοποθετείται σε μια μεγάλου μεγέθους κατοικία κάπου στην εξοχή της Ιρλανδίας. Πρόκειται για αρκετά απλωμένο χάρτη, όμως η ίδια η οικία έχει πολλά δωμάτια που διαφέρουν όμως στυλιστικά μεταξύ τους. Ο χάρτης την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι διαθεσιμός προς δοκιμή για όλους στον Test Server του παιχνιδιού, όμως σύντομα θα προστεθεί στις κανονικές λίστες του παιχνιδιού.

Κι αν κάτι δεν περιμέναμε, ηταν η κανονική προσθήκη του Team Deathmatch Mode. Σε αυτήν την περίπτωση θα είναι διαθέσιμοι προς επιλογή και οι Attackers και οι Defenders, χωρίς όμως τα Special Abilities τους. Αντί αυτών, το εν λόγω mode επικεντρώνεται στην αποτελεσματικότερη χρήση των όπλων. Οι ομάδες θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους μέχρι τα 75 kills ή το χρονικό όριο των πέντε λεπτών σε τρεις χάρτες του κανονικού παιχνιδιού  (Theme Park, Mansion, Favela). Από όσο γνωρίζουμε όμως θα διατεθούν και άλλοι χάρτες, μέσω επόμενων updates.

Όσον αφορά το quality of life, η Ubisoft συνεχίζει να προσθέτει διάφορες επιλογές που μένει να δούμε πως θα λειτουργήσουν σε ό,τι αφορά και την ευκολία των χρηστών, μα και την συνολική ισορροπία του παιχνιδιού. Για παράδειγμα οι attackers πλέον έχουν την δυνατότητα, αν επιθυμούν, να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους κατά τη διάρκεια του preparation phase. Αυτή η αλλαγή, σε συνδυασμό βέβαια και με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, ή όχι, είναι ικανή να αλλάξει αρκετά τις ισορροπίες, ειδικά μεταξύ έμπειρων παικτών που γνωρίζουν τα υπέρ και τα κατά των περισσότερων χαρακτήρων. Για θέματα balancing όμως έχουμε και αλλαγές στο Vulcan Cannon, το οποίο πλέον είναι εν μέρει προστατευμένο από ασπίδα.

H Ubisoft όμως κοιτάει και την γενική εικόνα και είναι αποφασισμένη να προστατέψει όσους παίρνουν πραγματικά στα σοβαρά τον τίτλο. Για αυτό πλέον το ranked multiplayer θα είναι κλειδωμένο σε όσους λογαριασμούς δεν έχουν ενεργό το two factor authentication, μια κίνηση που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Είναι σαφές πως δεν μιλάμε για έναν τίτλο που ξεκίνησε χθες, μα για ένα παιχνίδι που έχει καθιερωθεί πλέον, τόσο στην κοινότητα των hardcore gamers όσο και σε παγκόσμιο διαγωνισματικό επίπεδο.

Συνολικά, ο έβδομος χρόνος σίγουρα ξεκινά με ενδιαφέρουσες αλλαγές και προσθήκες. Η Azami αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες που έχουμε δει να προστίθενται στο ρόστερ των παικτών και η σωστή χρήση της δίνει ουσιαστικό πλεονέκτημα στην ομάδα που θα την έχει διαθέσιμη. Η προσθήκη του Team Deathmatch ανοίγει δε το δρόμο και για ένα κοινό πιο casual, που πιθανώς δεν άντεχε να μπει σε μια ήδη τόσο οργανωμένη και ανταγωνιστική κοινότητα. Σίγουρα πάντως ο έβδομος χρόνος του Rainbow Six: Siege ξεκίνησε δυναμικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*