* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Everybody's Golf Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Clap Hanz

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Sony (SIE)

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Sony

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Everybody's Golf Review
To γκολφ είναι από τα αθλήματα που αν κάτσει κανείς απλά να παρακολουθήσει στην τηλεόραση, δεν αποκλείεται να μην αντέξει περισσότερο από πέντε λεπτά. Αντιθέτως, όσοι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει. Θέλετε οι ικανότητες που απαιτούνται ή ο υπολογισμός πολλών παραμέτρων για να πετύχει ένα χτύπημα, το συναίσθημα όταν η μπάλα καταλήγει στην τρύπα είναι μοναδικό. Για τους περισσότερους, ευτυχώς υπάρχει η ψηφιακή ψυχαγωγία. Έτσι, όσοι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το σπορ από την πολυθρόνα τους. Μάλιστα, όσο προχωρά η τεχνολογία, τόσο περισσότερο αληθινή θα μοιάζει η όλη εμπειρία. Το Everybody's Golf δεν είναι κάτι νέο. Υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και είκοσι χρόνια, έχοντας εμφανιστεί σε όλες τις κονσόλες της Sony που έχουν κυκλοφορήσει. Κι αν δεν είχε επιτυχημένη πορεία ως τώρα, λογικά δεν θα συνέχιζε να βρίσκεται στο προσκήνιο, ούτε θα συνέχιζε να απασχολεί την Clap Hanz και το Sony Japan Studio. Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με την beta που αφορούσε στο online mode του τίτλου και πλέον ήρθε η ώρα να κάνουμε εκτενή αναφορά στο όλο πακέτο.Εξ αρχής τα πράγματα αποκτούν προσωπική χροιά. Το πρώτο που ζητείται από τους παίκτες είναι η δημιουργία του χαρακτήρα τους. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι δεκάδες και με λίγη προσπάθεια, όλοι θα καταλήξουν αν όχι σε κάτι που τους μοιάζει, σε κάτι που αντιπροσωπεύει το πώς θα ήθελαν να μοιάζουν ή σε κάτι κωμικό, μιας και πάντοτε υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Κατόπιν αυτού είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την καριέρα σας στα γήπεδα του γκολφ και εννοείται πως ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Πρώτος σταθμός είναι του hub του παιχνιδιού.
Αρχικά, ο καιρός είναι αίθριος και ο άνεμος δεν είναι τέτοιος που επηρεάζει το παιχνίδι σας, όμως γρήγορα καλείστε να αντιμετωπίσετε συνθήκες που στην κανονική ζωή δεν θα σας επέτρεπαν να κυκλοφορείτε δίχως ομπρέλα.
Εκεί βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές για το παιχνίδι και το τοπίο είναι ηλιόλουστο και τόσο όμορφο που προκαλεί για μια βόλτα ή ακόμα και για μια βουτιά στη θάλασσα με τα ρούχα. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε με τις γρήγορες μετακινήσεις, γιατί όπως γρήγορα θα διαπιστώσετε ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι τέτοιος που προκαλεί ζαλάδα. Ευτυχώς, το ίδιο δεν ισχύει κατά τη διάρκεια του gameplay. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι καρφωμένος στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, τα τοπία είναι γεμάτα χρώματα και σχεδιασμένα λεπτομερώς. Το ίδιο συμβαίνει με τα μοντέλα των χαρακτήρων, ενώ το animation για οτιδήποτε κινείται είναι απολύτως ομαλό. Μάλιστα, οι κάτοχοι PlayStation 4 Pro θα βρουν μια σειρά από επιλογές που θα ανεβάσουν την οπτική εμπειρία σε επίπεδο 4Κ.Οι βασικοί μηχανισμοί του gameplay δεν θα δυσκολέψουν κανέναν. Με τρία κλικ η μπάλα ξεκινάει το ταξίδι της προς την τρύπα. Το πρώτο έχει να κάνει με την εκκίνηση της προσπάθειας, το δεύτερο με τον καθορισμό της δύναμης και το τρίτο με την ακρίβεια του χτυπήματος. Μπορείτε βεβαίως να δώσετε φάλτσα όπου κρίνετε απαραίτητο, όμως το πιο βασικό απ' όλα είναι να μάθετε να προσπερνάτε τα όποια μειονεκτήματα και εμπόδια θέτουν οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες αλλά και η μορφολογία του εδάφους. Αρχικά, ο καιρός είναι αίθριος και ο άνεμος δεν είναι τέτοιος που να επηρεάζει το παιχνίδι σας, όμως γρήγορα καλείστε να αντιμετωπίσετε συνθήκες που στην κανονική ζωή δεν θα σας επέτρεπαν να κυκλοφορείτε δίχως ομπρέλα. Πέρα από αυτά, λίμνες, ρυάκια, περιοχές με χώμα και άμμο, δέντρα, θάμνοι, φράκτες και πολλά άλλα απαιτούν την απαραίτητη προσοχή, διαφορετικά θα υποστείτε οδυνηρά penalties. Κοινώς, και για να μη σας κουράζουμε παραπάνω, η αλληλεπίδραση με τα στοιχεία του περιβάλλοντος είναι υποδειγματική. Αυτό όχι μόνο καταγράφεται στα θετικά, αλλά είναι ο βασικός παράγοντας που συμβάλει τα μέγιστα στο να πλησιάσει η όλη εμπειρία το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Συμπληρώνοντας στην εξίσωση το ρεαλισμό του ηχητικού τομέα, η αίσθηση του πραγματικού ενισχύεται ακόμα περισσότερο.Οι νίκες έχουν ως ανταμοιβή in-game coins αλλά και τα απαραίτητα για την πρόοδο των παικτών experience points. Η ΑΙ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα είναι ουτοπικό να πιστέψει κανείς ότι ακόμα και σε πρώιμα στάδια οι νίκες θα έρθουν δίχως κόπο. Το levelling τώρα χωρίζεται σε δύο τομείς. Ο ένας έχει να κάνει με τις ικανότητές σας και την ποιότητα του εξοπλισμού σας, ή skills όπως αναφέρονται. Με κάθε τεχνικά άρτιο χτύπημα, κάθε μπάλα που καταλήγει στην τρύπα, οι ικανότητες του χαρακτήρα αναβαθμίζονται, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τις δυνατότητες του εξοπλισμού, όπως η απόσταση που μπορεί να φτάσει μια μπάλα με δεδομένο μπαστούνι και άλλα. Οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο λάθος. Χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό συνεχώς, αναβαθμίζουν το ίδιο μπαστούνι και το αποτέλεσμα είναι, όταν φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, εκεί που μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια, να μη διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Everybody's Golf Review - Σελίδα 2

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity