Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC - Part 1 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Next Level Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Luigi's Mansion 3
    • 7+ pegi 7+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://luigismansion.nintendo.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
*
Αν ασχολείστε με το multiplayer του Luigi's Mansion 3, το Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC - Part 1 αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία να κολλήσετε ακόμα περισσότερο στην οθόνη.

Δίχως αμφιβολία, το Luigi's Mansion 3 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στα τρία και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην αγορά το Nintendo Switch. Πατώντας στην επιτυχημένη συνταγή των δύο πρώτων τίτλων της σειράς, η Nintendo κατόρθωσε να προσφέρει στο κοινό μια περιπέτεια που γοητεύει μικρούς και μεγάλους. Περισσότερα δεν πρόκειται να πούμε για το κυρίως παιχνίδι. Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, δεν έχουν παρά να διαβάσουν το αναλυτικό μας review. Ένας τομέας στον οποίο έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος η Nintendo είναι το multiplayer του παιχνιδιού, local και online, οπότε οι κάτοχοι Switch έχουν μια ακόμα ευκαιρία να διασκεδάσουν, είτε με φίλους τους, είτε με τυχαίους παίκτες. Με την κυκλοφορία του Multiplayer DLC 1, η ιαπωνική εταιρεία έρχεται να προσθέσει νέο επί πληρωμή περιεχόμενο, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει και να αυξήσει το ενδιαφέρον των παικτών.




Δεν ξέρουμε αν θα χαρείτε, πάντως στο Scarescraper υπάρχει πλέον η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των δωματίων σε 20, κάτι που σημαίνει πως ο ήδη υψηλός βαθμός πρόκλησης ανεβαίνει κατακόρυφα και τα χειριστήρια θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα νεύρα σας, αν οι συμπαίκτες σας μπλέκονται συνέχεια στα πόδια σας, επιμένοντας να πιάσουν τα φαντάσματα που εσείς κυνηγάτε ήδη, κάτι που οδηγεί σε απώλεια πολύτιμων δευτερόλεπτων από τον ήδη περιορισμένο χρόνο. Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του Luigi στο ScareScraper, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα από τις τρεις νέες ενδυμασίες που προσφέρει το DLC: Mummigi, που κάνει τον Luigi να μοιάζει με μούμια, The Green Knight, που τον μετατρέπει σε ιππότη και Groovigi, που θα σας θυμίσει αστέρα της disco. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν νέοι τύποι φαντασμάτων για να εμπλουτίσετε τη συλλογή «τροπαίων» σας, αλλά και τρεις νέοι τύποι επιπέδων, που ταιριάζουν σε στιλ με τις νέες ενδυμασίες. Είναι πάντως γεγονός ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες ενδυμασίες, άλλωστε υπάρχει έτοιμη θεματολογία από τα επίπεδα του παιχνιδιού. Όχι πως θα άλλαζε κάτι σημαντικό, απλά για τους λάτρεις της ποικιλίας θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο το λεγόμενο «value for money». Όλα τα παραπάνω είτε online, είτε τοπικά, με τον καθένα να παίζει στη δική του κονσόλα. Οι προσθήκες όμως δεν σταματάνε εδώ καθώς οι αλλαγές έχουν πάρει μπάλα και το ScreamPark mode, όπου έως και 8 παίκτες μπορούν να παίξουν σε μία και μοναδική κονσόλα. Ο τύπος του ανταγωνισμού αλλάζει. Team Luigi εναντίον Team Gooigi, διαλέγετε πλευρά και ξεκινάνε οι μάχες. Σας περιμένουν τρία νέα παιχνίδια, δηλαδή διπλασιάζεται ο αριθμός αυτών που βρίσκονται στο ScreamPark.



Το πρώτο είναι το Trick Ghost Hunt. Κλεισμένες σε ένα δωμάτιο, οι ομάδες προσπαθούν να πιάσουν όσο περισσότερα φαντάσματα μπορούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προσοχή, γιατί το πάτωμα κρύβει παγίδες και, συχνά πυκνά, κομμάτια του μετατρέπονται σε ηλεκτροφόρα, αφαιρόντας πόντους από όποιον χτυπά το ρεύμα. Κλασικό δηλαδή κυνήγι φαντασμάτων, εμπλουτισμένο με παγίδες για να σπάει η μονοτονία και η αδρεναλίνη να μην επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα πριν το σφύριγμα της λήξης. Στο επόμενο mini game δεν υπάρχουν καν φαντάσματα. Μόνο οι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο DodgeBrawl, που ναι μεν προσφέρει διασκέδαση, όμως παραλλαγές του έχουμε συναντήσει και σε άλλα παιχνίδια της Nintendo. Πρόκειται ουσιαστικά για το παιχνίδι «Τα Μήλα» που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά. Δυο ομάδες, η μια απέναντι από την άλλη, με τους παίκτες να προσπαθούν να πετύχουν τους αντιπάλους για να τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού, ρίχνωντας μπάλες διαφόρων ειδών και μεγεθών, όχι με τα χέρια αλλά με τα Poltergust. Προσοχή, διότι πέρα από τις μπάλες υπάρχουν και βόμβες, που αφαιρούν πολλούς και πολύτιμους πόντους.



Το River Bank είναι το τρίτο mini game και αυτό που φαίνεται να έχει το περισσότερο ενδιαφέρον. Φουσκώνετε τη σαμπρέλα σας και πέφτετε στο ποτάμι, έχοντας στόχο να μαζέψετε περισσότερα νομίσματα από την αντίπαλη ομάδα. Όσο απλό και αν ακούγεται αυτό, τόσο δύσκολο μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη. Τεράστιοι κορμοί μπορεί να σας παρασύρουν στην άκρη του ποταμού, οπότε ο καταρράκτης παίρνει μαζί του όχι μόνο το χαρακτήρα που ελέγχετε, αλλά και όσα νομίσματα έχετε συγκεντρώσει μέχρι τη στιγμή εκείνη. Επιπλέον, βόμβες και τεράστιοι κορμοί δέντρων είναι παγίδες που πρέπει να μάθετε να αποφεύγετε αν θέλετε να έχετε ελπίδες να αρπάξετε τη νίκη. Κι αν θελετε να ταλαιπωρήσετε ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους σας, δεν έχετε παρά να τους σπρώξετε προς τις όχθες, όπου τεράστια αγκάθια θα διαλύσουν με τη μία τη σαμπρέλα τους. Οι ανατροπές στο σκορ είναι συνεχείς, η ένταση κινείται σε υψηλά επίπεδα και ακόμα και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο υπάρχει αβεβαιότητα για την τελική έκβαση. Μάλιστα, ακόμα κι αν τη γλιτώσετε από τις παγίδες και τους αντιπάλους, είναι υπαρκτή η πιθανότητα να μάθετε για τα καλά τι σημαίνει η φράση «Με παρέσυρε το ρέμα».



Για όποιον ασχολείται με τα multiplayer modes του Luigi's Mansion 3, το περιεχόμενο του DLC είναι μια καλή ευκαιρία ανανέωσης του ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο. Παράπονα όπως «μα δε υπάρχει κάτι για το story mode» δεν έχουν καμία θέση, μιας και είναι από την αρχή ξεκάθαρο τι θα λάβει ο καθένας αγοράζοντας το πακέτο. Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως υπάρχει και το Flash Light Type-P, που μπορείτε να το προσθέσετε στο οπλοστάσιό σας κάνοντας απλά μια επίσκεψη στο Gallery. 

8

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Αρκετό περιεχόμενο που αναβαθμίζει το multiplayer και ανεβάζει το ενδιαφέρον
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Οι ενδυμασίες θα μπορούσε να ήταν περισσότερες
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*