Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NBA 2K15

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Visual Concepts

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • NBA 2K15
    • 3+ pegi 3+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (49)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.2k.com/games/nba-2k15 FOLLOWERS 21 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8.5

    ENTERNITY SCORE
*
Ακόμα μια αγωνιστική σεζόν ξεκινάει και ακόμα ένας τίτλος στη σειρά NBA 2K από τη Visual Concepts βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, με την έκδοση για new gen κονσόλες να είναι αυτή που ξεχωρίζει, αλλά τουλάχιστον φέτος και με τους κατόχους υπολογιστών να «παίρνουν» την καλή μηχανή γραφικών. Για να μην παρεξηγηθούμε, το review του παιχνιδιού βασίζεται στην έκδοση του PS4, αν και παίξαμε ελαφρώς και αυτήν του PC (έκδοση). Τι είναι λοιπόν το NBA 2K15; Πρακτικά έχουμε μια έκδοση που πατάει αρκετά πάνω στο new gen NBA 2K14, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

NBA 2K15 Image 2
Για ακόμα μια χρονιά το κεντρικό μενού είναι ανανεωμένο οπτικά,προσφέροντας φέτος μια αρκετά ξεκούραστη εμπειρία.
Για ακόμα μια χρονιά το κεντρικό μενού είναι ανανεωμένο οπτικά,προσφέροντας φέτος μια αρκετά ξεκούραστη εμπειρία.

Για ακόμα μια χρονιά η ομάδα ανάπτυξης άλλαξε το βασικό μενού επιλογών και τον τρόπο μετακίνησης στις διάφορες επιλογές, τουλάχιστον όμως φέτος τα πράγματα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα. Έχουμε ένα καθαρό μενού που περιλαμβάνει τα βασικά game modes του τίτλου με το μοναδικό νέο να είναι το MyLeague που επιτρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας custom πρωτάθλημα με όποιες ομάδες θέλουμε, είτε NBA, είτε Euroleague, είτε Legendery και το οποίο θα μπορεί να τρέχει για μια ή περισσότερες χρονιές (έως 80). Ουσιαστικά είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει κανείς να παίξει πρωτάθλημα με τις 25 πλέον ομάδες της Ευρωλίγκας, οι οποίες την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν δεχτεί την απαραίτητη φροντίδα ούτως ώστε τα roster να είναι ανανεωμένα. Ελπίζουμε φέτος η 2K να τηρήσει την υπόσχεσή τους, τουλάχιστον όμως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις απαραίτητες μεταγραφές μεταξύ των ομάδων, αλλά και αλλαγές στα στατιστικά των παικτών, αφού πρώτα σώσουμε τοπικά ένα custom roster. Και αν κάποιος βαριέται αρκετά να το κάνει μόνος του, είναι πολύ πιθανό να βρει ένα σωστό έτοιμο roster μέσω Internet, αφού κάθε custom roster που σώζουμε, «μοιράζεται» αυτόματα μεταξύ των κατόχων του τίτλου και μπορεί να το κατεβάσει ο καθένας.
Πρακτικά έχουμε μια έκδοση που πατάει αρκετά πάνω στο new gen NBA 2K14, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.
Πέρα από το MyLeague, επιστρέφει το κανονικό πρωτάθλημα αλλά και το MyGm, που φέτος θα προσφέρει ακόμα περισσότερο βάθος, με το παιχνίδι να κάνει background simulation του Κολεγιακού Πρωταθλήματος, δίνοντας τη δυνατότητα στο GM να παρακολουθεί τους εκεί παίκτες για να διαλέξει σωστά στο επόμενο draft. Πρακτικά είναι ένα mode που πέρα από το να παίζουμε αγώνες, μας βάζει στο πόστο του manager, οπότε έχουμε να κάνουμε με οικονομικά, μεταγραφές κτλ. Αν κάποιος τα βαριέται όλα αυτά, μπορεί πάντα να δημιουργήσει το δικό του παίκτη στο MyCareer και να προσπαθήσει να πετύχει στο NBA. Οι αλλαγές σε αυτό το mode φέτος είναι αρκετές, καθώς ο αθλητής μας δεν γίνεται draft και προσπαθεί να κερδίσει ένα συμβόλαιο αρχίζοντας να παίζει γύρω στα μέσα του Ιανουαρίου, αρχικά με 10ήμερα συμβόλαια. Φυσικά και υπάρχουν οι γνωστές συνομιλίες με συμπαίκτες, προπονητή και manager, με επιλογές από πλευράς μας ενώ η 2K έχει υποσχεθεί μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες διακλαδώσεις της ιστορίας.

NBA 2K15 Image 4
Φέτος, οι cheerleaders έχουν αναβαθμιστεί αρκετά, προσφέροντας θέαμα κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων
Φέτος, οι cheerleaders έχουν αναβαθμιστεί αρκετά, προσφέροντας θέαμα κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων

Τον παίκτη τον δημιουργούμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μόνο που υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές όσον αφορά στα χαρακτηριστικά προσώπου και αυτό γιατί η 2K έχει ενσωματώσει και τη λειτουργία face scanning, η οποία είναι διαθέσιμη στο PS4 και το Xbox One, αλλά όχι στο PC. Μέσω αυτής και χρησιμοποιώντας το PS Eye ή το Kinect, το σύστημα βγάζει εκατοντάδες φωτογραφίες του προσώπου και στο τέλος τις συνθέτει. Αν και μας έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να ολοκληρώσει τη σάρωση, τελικά το αποτέλεσμα στη περίπτωσή μας ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Αλλαγές έχουν γίνει και στον τομέα της αναβάθμισης των στατιστικών του παίκτη, αφού σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος υπάρχουν έξι ομάδες στατιστικών (άμυνα, ριμπάουντ, σουτ κτλ) και τα in game χρήματα που κερδίζουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουμε τα στατιστικά ανά ομάδα, κάνοντας την επιλογή ευκολότερη.

NBA 2K15 Image 3
Η μεταφορά του προσώπου μέσω της τεχνολογίας facescanning λειτουργεί αρκετά καλά.
Η μεταφορά του προσώπου μέσω της τεχνολογίας facescanning λειτουργεί αρκετά καλά.

Καθώς μιλήσαμε για ingame χρήματα, πρέπει να σημειώσουμε πως επιστρέφουν τα micro-transactions που είχαμε δει και πέρσι. Για ό,τι κάνουμε στο παιχνίδι, είτε παίζουμε offline είτε online, κερδίζουμε currency. Προφανώς και δεν είμαστε υπέρ της λογικής για χρήση micro-transactions σε ένα ΑΑΑ full price τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που η 2K έχει βάλει τη δυνατότητα χρήσης τους σε κάθε σημείο. Θέλεις να βάλεις shooting boost σε ένα παιχνίδι; Πλήρωσε. Θέλεις να ντύσεις με νέα ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, καπέλο; Πλήρωσε. Και τα χρήματα δεν είναι καθόλου λίγα αν αναλογιστεί κανείς πόσο δύσκολα αυτά κερδίζονται παίζοντας. Βέβαια, τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα πράγματα για να παίξει κανείς, αλλά συμπληρωματικές λεπτομέρειες. Ακόμα και έτσι όμως, δεν μας αρέσουν οι μικροσυναλλαγές, πόσω μάλλον όταν φαίνεται πως δημιουργούν και άλλα προβλήματα. Αυτά τα χρήματα συγχρονίζονται συνεχώς με τους servers της 2K, κάτι που από τη μια μας καθυστερεί μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός και από την άλλη προφανώς «βάζει» αυξάνει το φόρτο των server του τίτλου με αποτέλεσμα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, να είναι αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια για online gaming, με το lag να είναι πραγματικά πολύ μεγάλο.
Βέβαια, υπάρχει υπόσχεση από πλευράς 2K ότι έρχεται patch για να λύσει αυτά τα θέματα, οπότε και θα επανέλθομε στο κείμενο για να κάνουμε τις σχετικές αλλαγές. Ας ελπίσουμε αυτό το patch πάντως να βοηθήσει και στο κομμάτι των χρόνων φορτώματος, οι οποίοι είναι πολύ μεγάλοι και ανάλογα με το τι φορτώνεται, μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 1 λεπτό. Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να περιμένεις 20-30 δευτερόλεπτα με το που έχει ολοκληρωθεί ένας αγώνας του MyCareer για να φορτώσει η σκηνή με τη συνομιλία με το Χ συμπαίκτη και αφού ολοκληρωθεί και αυτή, να περιμένεις άλλο τόσο για να φορτώσει η σκηνή του παίκτη στο γήπεδο. Στον υπολογιστή αυτοί οι χρόνοι δεν είναι τόσο μεγάλοι, οπότε προφανώς το πρόβλημα έχει να κάνει με τη ταχύτητα δίσκου του PS4, σε συνδυασμό με τα 35GΒ δεδομένων του τίτλου. Για ακόμα μια χρονιά επιστρέφει και το του MyTeam mode, το οποίο μοιάζει με το Ultimate Team του FIFA και είναι ένα mode που βασίζεται σε κάρτες. Στη φετινή έκδοση έχουν προστεθεί και Legendary παίκτες, όπως ο Jordan, ο Σακίλ και άλλοι δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους gamers να φτιάξουν την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και να αντιμετωπίσουν άλλους. Επιπλέον, φέτος υπάρχει ένα auction house για τις κάρτες, ούτως ώστε κάποιος που έχει διπλές (κάρτες) ή δεν θέλει κάποια, να τη βάλει εκεί και να την πουλήσει, παίρνοντας in game currency. Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχει δυνατότητα να βάλει πραγματικά χρήματα και να τα μετατρέψει σε in game currency.

NBA 2K15 Image 10
Οι εκφράσεις των προσώπων έχουν δεχτεί σημαντική φροντίδα, ειδικά οσον αφορά μεγάλους αστέρες του NBA όπως ο Jordan.
Οι εκφράσεις των προσώπων έχουν δεχτεί σημαντική φροντίδα, ειδικά οσον αφορά μεγάλους αστέρες του NBA όπως ο Jordan.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι το περιτύλιγμα, γιατί η ουσία είναι το gameplay και εδώ τα NBA 2K15 τα καταφέρνει εξαιρετικά. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με πέρσι είναι η μεγάλη βελτίωση στον τομέα του animation. Η Visual Concepts είπε ότι προστέθηκαν χιλιάδες νέα, κάτι που φαίνεται αμέσως με το που θα παίξει ο παίκτης. Η κίνηση είναι σαφώς ομαλότερη και αληθοφανέστερη και σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά γραφικά αλλά και το σαφώς ζωντανότερο κοινό φέτος, κάνει τους αγώνες να φαίνονται εξ’ αποστάσεως, σαν αληθινοί αγώνες του NBA. Σίγουρα βοηθάει και το σύστημα έκφρασης των προσώπων, που ειδικά για τους μεγάλους αστέρες του NBA είναι σχεδόν τέλειο. Κάτι ακόμα που προστέθηκε είναι ένα tutorial mode, στο οποίο διάφοροι αστέρες του NBA μας βοηθάνε μέσα από pre-recorder video να μάθουμε τον τίτλο και κυρίως τα νέα του χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το ανανεωμένο σύστημα σουτ. Το ανανεωμένο σύστημα σουτ δεν είναι στην πράξη τόσο ανανεωμένο, αφού σουτάρουμε με τον ίδιο τρόπο. Απλά η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει μια μπάρα «ενέργειας» κάτω από τον παίκτη, η οποία μας βοηθάει να βρούμε το τέλειο συγχρονισμό στο σουτ. Βέβαια, οι βετεράνοι του 2K14 δε θα τη πολύ-χρειαστούν, αφού ο σωστός συγχρονισμός παραμένει ο πρωταρχικός λόγος για το αν η μπάλα θα καταλήξει μέσα ή όχι.

NBA 2K15 Image 12
Δεν υπάρχει ξεχωριστό πρωτάθλημα για την Euroleague, όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέσω του MyLeague. Όλες όμως οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν σαν έδρα το ίδιο γήπεδο.
Δεν υπάρχει ξεχωριστό πρωτάθλημα για την Euroleague, όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέσω του MyLeague. Όλες όμως οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν σαν έδρα το ίδιο γήπεδο.

Φέτος υπάρχει μια μικρή αλλαγή με την προσωπική άμυνα του παίκτη που ελέγχουμε, καθώς το «κλείδωμα» στον αντίπαλο που μαρκάρουμε δεν είναι τόσο έντονο σε σχέση με άλλες χρονιές, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να τον χάνουμε εύκολα, ειδικά όταν δεν έχει τη μπάλα. Αυτό βέβαια προσθέτει πόντους στο ρεαλισμό, καθώς δεν υπάρχει αμυντικός που να «κλειδώνει» με τέλειο overplay τον αντίπαλο, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι ο LeBron ή το KD. Από την άλλη, αν ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας, μπορούμε να παίξουμε καλή άμυνα πάνω στη μπάλα κλείνοντας το χώρο της πλευράς που βρίσκεται η μπάλα στα χέρια του επιθετικού.
Η κίνηση είναι σαφώς ομαλότερη και αληθοφανέστερη και σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά γραφικά αλλά και το σαφώς ζωντανότερο κοινό φέτος, κάνει τους αγώνες να φαίνονται εξ’ αποστάσεως, σαν αληθινοί αγώνες του NBA.
Γενικότερα, η φιλοσοφία στην άμυνα είναι περισσότερο αληθοφανής και λιγότερο ενός video game. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως οι ομάδες της Ευρωλίγκας παίζουν περισσότερο ευρωπαϊκό μπάσκετ σε σχέση με αυτές του NBA, κάτι που αποδεικνύει τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης πως έχουν προστεθεί plays που προέρχονται από την Ευρώπη. Όλα τα παραπάνω έχουν ντυθεί με εξαιρετική μουσική, ο σχολιασμός των αγώνων προέρχεται από τη γνωστή ομάδα των προηγούμενων χρόνων με τη προσθήκη του Σακίλ, ο οποίος προλογίζει τους αγώνες. Επιπλέον, υπάρχει και το NBA TV, μια ειδική εκπομπή παραγωγής της 2K που παίζει στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού και μας δίνει διάφορες πληροφορίες για το NBA.



Το NBA 2K15 είναι ένα ακόμα βήμα εξέλιξης της σειράς, με πολλές προσθήκες και άπειρες ώρες gameplay σε διάφορα modes που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη κάθε παίκτη. Τα όμορφα γραφικά, η εξαιρετική μουσική, το ανανεωμένο animation και η λειτουργία face scanning είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που κάνουν το παιχνίδι καλύτερο από πέρσι. Από την άλλη, τα προβλήματα με το online τμήμα και τα micro-transactions σε συνδυασμό με τα παλιά -ακόμα- roster των ομάδων της Ευρωλίγκας είναι πράγματα που χαλάνε ελαφρώς τη γενική εικόνα.


 

8.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Όμορφα γραφικά
  • Λειτουργικό facescanning
  • Υπέροχη μουσική
  • Εξαιρετικό animation
  • 25 ομάδες στην Ευρωλίγκα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Micro-transactions
  • Προβλήματα στο online
  • Παλιά ρόστερ στις ομάδες της Ευρωλίγκα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
18 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Πολλές οι βελτιώσεις στα animations σε σχέση με πέρυσι, συν κάποια bugs αφαιρέθηκαν. Βέβαια την εμφάνισή τους έκαναν άλλα, αλλά τέλος πάντων!

      Οι scripted αγώνες στο MyCareer σπάνε α@#$%&! Πολύ καλό review Μήτσο!

    • thanos K A
    • Το παιχνιδι το εχω day one ειναι παρα πολυ καλο , βεβαια μπαινουν απειρα τριποντα ακομη και αν η ρυθμιση απο 47 κατεβει στο 40 σχετικα ευκολο στο professional επιπεδο, αλλα γενικα πολυ βελτιωμενο απο το περυσινο για ps4 εκδοση.

    • AriesGR
    • Κάνουν φάουλ στον εαυτό τους όταν δεν βάζουν ενημερώσεις για την Euroleague. Θυμάμαι που είχατε πει ότι στην Ελλάδα πουλούσε σε κάποια φάση όσο το FIFA. Δηλαδή δεν αντιλαμβάνονται ότι κάνουν κακό στο προϊόν τους;

      Μπράβο Δημήτρη για το review!

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Ξεκίνησα να παίζω το my player,και δυστυχώς μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Πρώτον δεν υπάρχει επιλογή στα μενού να βγάλεις μια και καλή της φάσεις που δείχνει μετά από κάθε καλάθι,αλλά πρέπει πριν ξεκινήσει ο αγώνας να τα επιλέξεις,πολύ σπαστικό.Επίσης οι χρόνοι φορτώματος είναι αρκετά μεγάλοι και σε pc σχετικά παλιά υπάρχει θέμα.Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι η AI τον συμπαικτών οι οποίοι είναι απλά ηλίθιοι...ποτέ δεν θα σου δώσουν μια καλή πάσα προκειμένου να σκοράρεις εύκολα ούτε σκριν θα πάρεις ούτε θα προσπαθήσουν να σου φτιάξουν χώρο για σουτ.Όσο αφορά τώρα το νέο σύστημα,δεν με ικανοποίησε,και παραμένει δύσχρηστο μιας και το να κοιτάς συνεχώς την μπάρα δεν ενδείκνυται γιατί χάνεις την προσοχή σου από τον αγώνα αλλά και δεν απολαμβάνεις την φάση,πραγματικά είναι η πρώτη φορά που παίζω τόσο καιρό την συγκεκριμένη σειρά και νιώθω άχρηστος σουτερ,για την ιστορία ξεκίνησα ένα παίκτη SG και ακόμα δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ.Γενικά είναι καλό παιχνίδι που χρειάζεται οπωσδήποτε patch προκειμένου να στρώσει.

    • zerocool7545
    • @Luigi,

      Συμφωνώ, το παιχνίδι θέλει στρώσιμο και καλό balance.
      Αυτό που μου έχει διαλύσει εντελλώς τα νεύρα στο myplayer είναι στην άμυνα.Ο παίχτης που καλούμαι να μαρκάρω κουνιέται σαν την μύγα.Είναι σχεδόν αδύνατο να τον μαρκάρω, ενώ κινήται μερικές φορές στα πλάγια σαν τον κάβουρα ενώ ο παίχτης μου δεν μπορεί να κάνει το ίδιο κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το μαρκάρισμα του.

      2 πράγματα λείπουν από το παιχνιδι.Καλό balance στην ΑΙ και ένα καλό online - coop να λιώσουμε στις κόντρες.

    • tak96
    • Το εχουν παει σε αλλο επιπεδο το nba2k, απιστευτα ρεαλιστικο.... ενα προβλημα οπως προαναφερθηκε υπαρχει στην αμυνα που σε περνανε πολυ ευκολα στο 1 vs 1....και επισης στο κομματι της euroleague που επρεπε τουλαχιστον να σου δινει την δυνατοτητα να φτιαξεις τα ροστερ, ισως και τα σταδια των ομαδων, γενικα προχειροδουλεια το κομματι euroleague....τελος παρατηρησα οτι μπαινουν πολλα τριποντα...ακομα και με τον Λασμε εβαζα!

    • MrZeroGR
    • tak96 το review αναφέρει ότι μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις στα ρόστερ των Ευρωπαϊκών ομάδων.Σε ποα κονσόλα δοκίμασες το παιχνίδι και δεν γίνεται;

    • thanos K A
    • Ενα αλλο αρνητικο που παρατηρησα απο τα ελαχιστα αρνητικα ειναι αληθεια, ειναι οτι στο τελος δεν δειχνει παντα τον mvp της αναμετρησης, αλλα καποιες φορες , δεν ξερω γιατι αυτο . Και κατι αλλο για οσους θελουν μεγαλυτερη προκληση στους αγωνες . Αλλαζετε το rating του τριποντου και για εσας κ για τον αντιπαλο απο το 47 στο 40 κ αυξανεις το επιπεδο δυσκολιας απο all star κ πανω κ νοιωθεις suspense, κ μεγαλες στιγμες basket.

    • greenkiller.13
    • Η μουσικη στα 2k παιχνιδια ειναι παντα κορυφαια,απο το 2k 10 που παιζω εγω ποτε δεν ειχα παραπονο σε αυτον τον τομεα,σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια οπως το fifa οπου πολλα κομματια τα βρισκω ή βαρετα ή καπως ακυρα σε εναν ποδοσφαιρικο τιτλο.Θα θελα να το αγορασω καποια στιγμη στο PC μολις πεσει η τιμη του

    • samcro
    • το κουτακι παντως μαπα (το αγορασα οχι ιντερνετικα, ειμαι της παλιας σχολης θελω κουτακι πως να το κανουμε). κ βλεπω μεσα μια καρτα τυπου κοσμοτε των 5 και ενα φλαιερ, και αναρωτιεμαι τι στο διατανο? που πηγε το σιντι, ποσο ποια κανει ενα σιντι?????????????? κσι το χειροτερο ποιο ειναι, πρεπει να περιμενω 12 ωρες να κατεβουν τα 40γιγα για να παιξω, γτ ντε κ καλα να βαλω το σιντι κ σε δεκα λεπτα να παιζω.... αναπτυξη που λεει κ ο φιλος αντωνης ο σαμαρας, καταλαβατε...

    • RODIFIRE
    • δεν είχαν δίσκο μέσα? νομίζω είναι λίγο τραγικό...
      εκτός από το ποιο σύντομα (και χωρίς προβλήματα) είναι και συλλεκτικό έτσι... και το έχεις για πάντα (όχι να κατεβάζεις κάθε φορά...) αν θέλαμε κωδικό δεν το αγοράζαμε από Internet?

*