Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Dreamloop Games

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Dreamloop Games

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
To Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax κατάφερε εξαρχής κάτι ιδιαίτερο: να μην μπορούμε με τίποτα να θυμηθούμε την ονομασία του όσες φορές και αν το προσπαθήσαμε. Αυτό βέβαια μάλλον του βγαίνει σε καλό μιας και μπορεί να του βγήκε το όνομα, αλλά το μάτι μένει σταθερά στη θέση του. Το ένα μάτι κιόλας δεν είναι αρκετό για να παρακολουθήσετε όλα όσα συμβαίνουν στην οθόνη σας, οπότε ανοίξτε καλά και τα δύο και δώστε προσοχή (σ.α.: trolling στον αρχισυντάκτη Βασίλη;). Το Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax ξεκινά με μια ιστορία χωρίς ιδιαίτερη σημασία και με τον αέρα παλιού δισδιάστατου shoot 'em up. Το ανθρωπόμορφο ιπτάμενο ρομποτάκι σας θα διασχίσει άπειρες εκτάσεις διαστήματος με σκοπό να διαλύσει οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του. Τα 10 επίπεδα του campaign (που χωρίζονται σε μικρότερες ζώνες) φαντάζουν λίγα, αλλά είναι μόνο η αρχή. Το πώς ακριβώς θα κινηθείτε σε αυτά είναι ταυτόχρονα αυτονόητο και καθόλου αναμενόμενο. Το αυτονόητο της όλης υπόθεσης είναι η κατεύθυνση μιας και κινείστε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Από εκεί και πέρα όμως όλα θέλουν λίγο-πολύ σκέψη. Ο τίτλος διαθέτει 9 (!) επίπεδα δυσκολίας όπου πολλά αλλάζουν, αλλά για αρχή το πιο λογικό είναι να κινηθείτε στο επίπεδο Normal. Παρόλο το επικό στριμωξίδι από τις άπειρες σφαίρες και projectiles (δικά σας και των αντιπάλων) η δράση σπάνια γίνεται δύσκολη για τα μάτια αφού δεν “μπουκώνει” ποτέ η οθόνη σας και καταλαβαίνετε τι συμβαίνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Η ουσία του Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax βρίσκεται στο high score και το ασταμάτητο οφθαλμόλουτρο. Και τα δύο επιτυγχάνονται με άνεση και παρόλο που ο σχεδιασμός των μηχανών, αντιπάλων κ.λπ. δεν είναι πραγματικά αξιομνημόνευτος, το θέαμα είναι πάντα εξαιρετικό είτε για τον παίκτη, είτε για το θεατή. Το ιδιαίτερα ευχάριστο είναι πως σε κάθε ένα από τα επίπεδα του Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax θα βρείτε διαφορετικούς αντιπάλους, με πολλά διαφορετικά attack patterns, ιδιότητες, τρόπους επίθεσης, ταχύτητα, αντοχή κ.λπ. Κάθε επίπεδο γίνεται έτσι κυριολεκτικά μοναδικό και, το κυριότερο, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση από τον παίκτη. Σε αυτή βέβαια παίζει ρόλο και ο ρομποτικός χαρακτήρας που θα διαλέξετε, καθώς και ο οπλισμός του.


Το ανθρωπόμορφο ιπτάμενο ρομποτάκι σας θα διασχίσει άπειρες εκτάσεις διαστήματος με σκοπό να διαλύσει οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του. Τα 10 επίπεδα του campaign (που χωρίζονται σε μικρότερες ζώνες) φαντάζουν λίγα, αλλά είναι μόνο η αρχή.

Κάθε ένα από τα 5 διαθέσιμα ρομπότ διαθέτει δικό του super move, special attack, melee attack (για τις πολύ δύσκολες στιγμές) και δικαίωμα χρήσης 2 όπλων (ένα για κανονικές και ένα για πιο βαριές επιθέσεις). Και τα 2 μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα εφόσον το θελήσετε. Αυτή είναι η αυτονόητη αναγκαιότητα. Όλα τα όπλα είναι διαθέσιμα από την αρχή χωρίς κλειδώματα ή περιορισμούς, έρχονται σε μεγάλη ποικιλία, με πολλές διαφορετικές ιδιότητες και συμπεριφορές, επιτρέποντας και επιβάλλοντας τον πειραματισμό για τις πολλές διαφορετικές καταστάσεις των επιπέδων που αναφέραμε. Μας έτυχε περίπτωση που υπαρχηγός δεν εξουδετερωνόταν με τίποτα και μόλις κάναμε απλά αλλαγή οπλισμού τον καθαρίσαμε με χαρακτηριστική άνεση. Αυτό συνέβη γιατί αλλάξαμε από φλογοβόλο με τεράστια δύναμη αλλά ελάχιστο range, σε περίπου sniper rifle με πολύ γρήγορες ριπές, μικρό damage αλλά πολύ συχνά critical hits.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • billbig
  • 10 ευρώ κοστίζει οπότε σας βλέπω να ξηλώνεστε.

  • DevilSpawn
  • Το τσίμπησα την προηγούμενη εβδομάδα στα Deals With Gold που το είχε 4,99 γιατί μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά εάν έχουν co-op, αλλά δεν περιμένα να ειναι τόσο καλό.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!