Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 24 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Canada

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το EA Sports FC 24, είναι μια καλή αρχή για να μπορέσει η ΕΑ να παραδώσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο μέλλον.

Άλλος ένας χρόνος, άλλο ένα FIFA; Για καλό ή για κακό, όχι πλέον, καθώς η EA άφησε το όνομα μεγατόνων και τεράστιας ιστορίας πίσω, αντικαθιστώντας το με ένα αδιάφορο «EA Sports FC». Η απόφαση αυτή, διαφημίστηκε από την εταιρεία ως επένδυση των χρημάτων, που έφευγαν στο όνομα, σε άλλα σημεία τα οποία θα εξελίξουν περισσότερο από ποτέ το πιο διάσημο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. Στο νέο EA Sports FC 24, υπάρχει λίγο απ’ όλα: ορισμένα πράγματα θα σας φανούν ολόιδια, άλλα σημαντικά βελτιωμένα, ενώ φυσικά υπάρχουν και στοιχειά που ευχόμαστε να μην είχαν μπει ποτέ στο παιχνίδι, ή να είχαν υλοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο.




Από την είσοδό μας στο κεντρικό μενού, πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι στον διάδοχο του FIFA, δεν έχει προστεθεί κανένα νέο mode. Υπάρχουν τα παραδοσιακά career mode ως manager ή ως παίκτης, Volta, clubs, Ultimate Team, το kick off με παραδοσιακό ματς ποδοσφαίρου ή house rules και τα UEFA Champions League/CONMEBOL modes που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Σε κανένα από τα παραπάνω modes (εκτός του Ultimate Team για το οποίο αναλύουμε παρακάτω) δεν έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον αρκετά για να είναι άξιο κρίσης, πλην της παρουσίασης και των μενού, που είναι πιο εύκολα στην χρήση. Μια ουσιαστική διαφορά, είναι στο training και στο practice, τα οποία έχουν εμπλουτιστεί κατά πολύ, βοηθώντας νέους και παλιούς παίκτες να πειραματιστούν με ότι σενάριο επιθυμούν, ή ακόμη να στήσουν και το δικό τους. Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη, ο Ολυμπιακός και η Εθνική μας ομάδα, δεν έχουν μπει στο νέο EA Sports FC 24. Οι μοναδικές ελληνικές ομάδες, είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ομάδα θα επιστρέψει στο roster του επόμενου τίτλου. Η εισαγωγή στα παιχνίδια έχει αλλάξει δραματικά, αφού έχει αφαιρεθεί η είσοδος των ομάδων με τον ύμνο και τους παίκτες να στέκονται στην σειρά. Αντιθέτως, τώρα πλέον βλέπουμε ορισμένα πλάνα από προετοιμασία, πασούλες ή τζοκινγκ πριν βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο και στην λήξη του match, βλέπουμε παίκτες ή προπονητές να δίνουν συνέντευξη στο background, ή κόσμο από τις κερκίδες να πανηγυρίζει.



Το gameplay, οι μηχανισμοί, τα animations και η νέα μηχανή Hypermotion V, αποτελούν τις κεντρικές και μεγάλες αλλαγές στο νέο EA Sports FC 24. Είναι ξεκάθαρο πως η EA έχει δώσει έμφαση στον οπτικό τομέα, αφού το νέο παιχνίδι φαίνεται πολύ πιο «ζωντανό» και ρεαλιστικό, με τους παίκτες να εκτελούν συνέχεια διαφορετικά animations. Μάλιστα, οι πολύ γνωστοί παίκτες έχουν προσωπικά τους animations, πανηγυρισμούς, είδος sprint και πολλά άλλα. Η λεπτομέρεια στα πρόσωπα είναι πολύ ανώτερη του FIFA 23, ενώ και τα physics της μπάλας προσαρμόζονται ανάλογα με τον καιρό και την κατάσταση του γρασιδιού. Το γρασίδι, τα διαφημιστικά, τα γκολποστ και γενικότερα το περιβάλλον, είναι σίγουρα ένα επίπεδο πάνω από τον προκάτοχο και η οπτική αναβάθμιση είναι μεγάλη. Δυστυχώς, κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά στοιχεία. Το νέο EA Sports FC 24 είναι ένα χάος, όσον αφορά το ΑΙ. Ενώ τα animations που προαναφέραμε φαίνονται όντως εντυπωσιακά, αυτό δεν μεταφράζεται καλά στην πλευρά του gameplay. Πολύ συχνά, παίκτες συγκρούονται μεταξύ τους με απρόβλεπτα αποτελέσματα και καταστάσεις που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου. Μετά από ένα βολέ, ένα σουτ ή μια δυνατή πάσα, η μπάλα μπορεί να κοντράρει απρόβλεπτα σε δύο ή παραπάνω παίκτες, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην τρέχουσα κατάσταση με αποτέλεσμα να μπει/ χαθεί ένα σουτ χωρίς ο παίκτης να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.



Οι νέοι μηχανισμοί που επιχείρησε η ΕΑ να προσθέσει στο παιχνίδι, είναι η κατευθυνόμενη πάσα, το κατευθυνόμενο σουτ και η κατευθυνόμενη σέντρα, τα οποία όσες φορές και να δοκιμάσαμε απέτυχαν. Φαίνεται πως το ΑΙ δεν είναι καν προγραμματισμένο να λαμβάνει τέτοιου είδους πάσες, ή να παίρνει τέτοιου είδους σουτ, αφού έτυχε ουκ ολίγες φορές να στείλουμε τη μπάλα… πλάγιο, από τα 14 μέτρα απόσταση από την εστία. Ευτυχώς, υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του «Precision shooting» όπως αποκαλείται, ενώ οι πάσες και οι σέντρες θέλουν συγκεκριμένη ακολουθία πλήκτρων για να εκτελεστούν με «precision». Το EA Sports FC 24 χρησιμοποιεί ένα σύστημα όπως τα badges του NBA 2K, τα λεγόμενα «Playstyles». Αυτά χωρίζονται σε έξι κατηγορίες, passing, shooting, defending, ball control, physical και goalkeeping. Κάθε μια κατηγορία έχει πέντε αποκλειστικά playstyles, τα οποία με την σειρά τους έχουν δύο επίπεδα: το άσπρο και το χρυσό. Τα νέα playstyles, υλοποιήθηκαν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αν ο παίκτης που χειρίζεστε δεν έχει το κατάλληλο playstyle για  την θέση που παίζει, παρά τα στατιστικά του, έχει σοβαρό μειονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους. Συνεπώς, η επιλογή των παικτών ως επί το πλείστον δεν γίνεται με τα στατιστικά τους, αλλά με τα playstyles που ταιριάζουν στην θέση που θέλετε να τον τοποθετήσετε. Η θέση που επηρεάζεται περισσότερο από το παραπάνω σύστημα, δυστυχώς είναι αυτή του τερματοφύλακα. Οι τερματοφύλακες είναι χειρότεροι από ακίνητες κολώνες τσιμέντου. Ό,τι animation και να εκτελέσουν, πέφτουν πάντα σωστά εκεί που πάει η μπάλα, αλλά στο 80% των περιπτώσεων δεν την αποκρούουν. Εξαίρεση αποτελούν αυτοί που έχουν τα κατάλληλα Playstyles, οι οποίοι μπορεί να αποκρούσουν και σουτ του Roberto Carlos από τα 10 μέτρα. Ο συντάκτης υπερβάλλει με την τελευταία πρόταση, παρόλα αυτά, πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μεταξύ παικτών με playstyles και παικτών χωρίς playstyles.



Ένας από τους λόγους που οι τερματοφύλακες έχουν ξεχάσει τι σχήμα έχει η μπάλα, είναι η τεράστια αναβάθμιση που δέχθηκαν οι επιθετικοί. Η ντρίπλα είναι πολύ πιο απλή πλέον και μπορείτε πολύ εύκολα να προσπεράσετε έναν αμυντικό, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε μόνο το αριστερό στικ του χειριστηρίου. Επιπλέον, η ταχύτητα παίζει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο φέτος, ειδικά αν ο παίκτης που χειρίζεστε έχει το Playstyle “Explosive Sprinting”. Σε αυτή την περίπτωση, απλά πετάτε την μπάλα μπροστά και τρέχετε, βλέποντας τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας να αγκομαχούν για να πιάσουν το αυτοκίνητο που βάλατε για παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Η επίθεση είναι με διαφορά το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του τίτλου, καθώς το νέο σύστημα της μηχανής Hypermotion V, βοηθά και τους λιγότερο καλούς παίκτες να παράγουν όμορφες και αποδοτικές φάσεις, βάζοντας πολλά γκολ. Οι αμυντικοί, μοιράζονται την μοίρα των τερματοφυλάκων, αφού χωρίς τα κατάλληλα defending playstyles, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις περιστάσεις. Αν χαθεί η πορεία της μπάλας, ο αμυνόμενος παίκτης είναι συνήθως πολύ αργός στην αλλαγή κατεύθυνσης και πραγματικά χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να μαρκάρετε επιτυχώς. Για να εκτελεστεί επιτυχώς η άμυνα, πρέπει πλέον να σκέφτεστε την τοποθεσία όλων των παικτών, να κλείνετε με επιτυχία τους δρόμους για πάσες, να μην ορμάτε πάνω στον επιθετικό για να μην «ξεγλιστρήσει» και γενικότερα να αντιμετωπίζετε την κάθε κατάσταση σαν αφοπλισμό μιας βόμβας. Απαιτείται πάρα πολλή προσοχή για να επιτύχετε στην άμυνα. Ακόμη και οι βετεράνοι, θα χρειαστεί να παίξουν ώρες για να συνηθίσουν το νέο σύστημα και να αποφύγουν όσο γίνεται τα παρατράγουδα. Τα περισσότερα online matches πλέον λήγουν με περίπου 6-10 γκολ το καθένα συνολικά, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς.



Είναι διασκεδαστικό το τελικό αποτέλεσμα; Ναι, αλλά δεν είναι ανταγωνιστικό. Κατά την διάρκεια του review μας, υπήρξαν ουκ ολίγες στιγμές που αγανακτήσαμε επειδή ο αμυντικός μας προσπεράστηκε σαν να ήταν φάντασμα, συμπαίκτες μας τσουγκρίσανε μεταξύ τους με αποτέλεσμα την απώλεια κατοχής, επιθετικοί έβαλαν γκολ από τα 35 μέτρα με τον τερματοφύλακα να εκτελεί ένα αχρείαστο animation, σουτ έφυγαν πλάγιο, πάσες χτύπησαν συμπαίκτη και κατέληξαν σε αυτογκόλ, λανθασμένα κοντρόλ και πολλά άλλα. Ένα αισιόδοξο στην όλη υπόθεση είναι πως η μηχανή Hypermotion V της EA χρησιμοποιεί παρόμοιο Machine Learning με το FIFA 23, πράγμα που σημαίνει ότι ο τίτλος θα βελτιωθεί κατά πολύ, όπως και έγινε με τον προκάτοχό του. Συνηθίζεται το χάος στο λανσάρισμα να διορθώνεται σχετικά σύντομα, παρόλα αυτά την παρούσα στιγμή ο αριθμός των απρόβλεπτων καταστάσεων είναι πολύ μεγάλος. Ήδη, από την πρώτη ημέρα του review μέχρι και την ημερομηνία γραφής του κειμένου, οι τερματοφύλακες παρουσιάζουν μια αισιόδοξη βελτίωση, χωρίς να βρίσκονται σε επιθυμητό επίπεδο ακόμη. Παρόλα τα παραπάνω, είναι θετικό το πρόσημο που δείχνει η ΕΑ, καθώς είναι ξεκάθαρο πως έχουν δημιουργηθεί νέοι μηχανισμοί και έχει γίνει η απαραίτητη προσπάθεια για να εξελιχθεί το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που το EA Sports FC 24 δεν θυμίζει κανένα προηγούμενο FIFA, ούτε παικτικά, ούτε οπτικά.



Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον… ελέφαντα στο δωμάτιο. Τα microtransactions του EA Sports FC 24 και κυρίως το με διαφορά πιο δημοφιλές mode, το Ultimate Team. Τα microtransactions έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα. Δεν είναι πιο δίκαια, ούτε πιο άδικα. Είναι μια πραγματικότητα, ότι στο πιο δημοφιλές mode του παιχνιδιού, οι παίκτες που θα επενδύσουν αληθινά χρήματα, υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν πολύ γρηγορότερα μια ομάδα. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση ο συντάκτης δεν θεωρεί τον τίτλο Pay to Win, καθώς μετά το FIFA 23 και ακόμη περισσότερο στο νέο EA Sports FC 24, οι επιλογές για να φτιαχτεί μια ομάδα η οποία μπορεί να κοιτάξει τα «πληρωμένα τέρατα» στα μάτια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, είναι απλά πάρα μα πάρα πολλές. Για την πλήρη ακρίβεια, είναι απείρως πιο διασκεδαστικό πλέον να κυνηγήσει κανείς τον «δωρεάν» δρόμο (ή αλλιώς RTG – Road To Glory, όπως αναφέρεται το community σε αυτό το είδος ομάδας), καθώς θα ανοίξει πολύ διαφορετικά πακετάκια και θα παίξει μια πιο ευρεία γκάμα των διαφορετικών modes που περιέχονται μέσα στο Ultimate Team. Η καθόλου δημοφιλής άποψη του συντάκτη είναι πως τα microtransactions σε αυτή την μορφή, είναι εντελώς άχρηστα, δεν επηρεάζουν καθόλου την εμπειρία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί ένα παραπάνω ευρώ στην ΕΑ για να κερδίσετε. Αν θέλετε να πληρώσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε, αλλά μην περιμένετε τεράστια πλεονεκτήματα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα microtransactions δεν επηρεάζουν την εμπειρία των παικτών τόσο όσο συνηθίζεται να διαβάζουμε από εξοργισμένους χρήστες online. Ο ένας και βασικότερος, είναι πως το EA Sports FC 24 έχει matchmaking το οποίο αφενός βασίζεται στο “Division” ενός παίκτη, που αντιπροσωπεύει την ικανότητά του στο παιχνίδι και αφετέρου στο συνολικό rating της ομάδας του σε συνδυασμό με το chemistry. Συνεπώς, αν ο πληρωμένος παίκτης έχει τον Messi, ενώ εσείς έχετε τον Έλληνα Messi, υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να κληρωθείτε για να παίξετε αντίπαλοι. Όλα τα match που παίξαμε, ήταν με ομάδες του ίδιου, ή συν-πλην ενός πόντου rating. Επιπλέον, σε ακριβώς τέσσερις ημέρες, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε έναν από τους 4600 πόντους που δίνονται για αγορές με την Ultimate Edition, φτιάξαμε μια εξαιρετική ομάδα από μπόλικους 88+ παίκτες, ανοίγοντας μόνο τα υπερβολικά πάρα πολλά δωρεάν και αποδοτικά πακετάκια που προσφέρονται όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με την νέα μας ομάδα.



Τα δωρεάν bonus που δίνονται ως επιβράβευση από το δωρεάν season pass πλέον προσφέρουν επιλογή: Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα κλασσικό πακετάκι με 10 80+ παίκτες, ή να επιλέξετε να πάρετε ένα πακετάκι που περιέχει δύο παίκτες 85+. Η δεύτερη επιλογή είναι πάντα πιο αποδοτική, καθώς ακόμη και να μην σας βολέψουν οι δύο υψηλών στατιστικών παίκτες, μπορείτε να τους ανταλλάξετε στα ατελείωτα Squad Building Challenges με κάτι άλλο που θα σας βολέψει. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως που σας βοηθά να χτίσετε μια ομάδα, είναι η προσθήκη ορισμένων γυναικείων πρωταθλημάτων, μετατρέποντας το Ultimate Team σε «μικτό» ποδόσφαιρο. Σωστά καταλάβατε, επιτρέπεται στην ίδια ενδεκάδα να έχετε άντρες και γυναίκες ποδοσφαιριστές. Ο συντάκτης είναι σίγουρος πως ήδη βρίσκεστε σε έξαλλη κατάσταση από αυτό που μόλις διαβάσατε, αλλά δώστε για άλλο ένα λεπτό προσοχή: Τα στατιστικά των γυναικών έχουν δουλευτεί, όχι σχετικά με τους άντρες, αλλά σχετικά με το πόσο καλές είναι οι ίδιες οι παίκτριες στο γυναικείο επίπεδο. Συνεπώς, η Alexia Putellas της Barcelona, έχει overall rating 91, πράγμα που την κάνει κλάσης ανώτερη από τον Llorente, τον Fekir, ή τον Kolo Muani. Οι purists και διάφοροι άλλοι (…) θα ενοχληθούν πολύ από την επιλογή της EA να κάνει μικτό το ποδόσφαιρο στο Ultimate Team. Η αλήθεια όμως είναι πως η προσθήκη των γυναικών προσφέρει μια μεγάλη φρεσκάδα στην «κουρασμένη» τόσα χρόνια φόρμουλα του FUT, στο οποίο αν δεν έβρισκε κανείς Kevin De Bruyne μέχρι τον Νοέμβριο, δεν υπήρχε καν λόγος να συνεχίσει να παίζει. Οι γυναίκες παίκτες τριπλασιάζουν τις επιλογές που έχετε για να φτιάξετε την ομάδα με τέλειο chemistry, χωρίς να χρειαστεί να κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο παίκτη, του οποίου η τιμή στο Transfer Market έχει φτάσει στα ουράνια.



Η νέα προσθήκη στο Ultimate Team, είναι τα evolutions. Με αυτή την λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε μια κάρτα που πληροί τις προϋποθέσεις ενός evolution και να την εξελίξετε, αυξάνοντας ένα, δύο ή τρία στατιστικά της και φυσικά το συνολικό overall rating της. Τα evolutions είναι εξαιρετικά προσεγμένη προσθήκη η οποία σας επιτρέπει να μετατρέψετε παίκτες πιο φθηνούς σε κάτι απειλητικό για τους αντιπάλους σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τίποτα. Υπάρχει και μια κατηγορία evolution, η οποία κοστίζει 50000 coins, ή αντίστοιχα Ultimate Team Coins με αληθινά λεφτά για να την ενεργοποιήσετε. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα αυξημένα rewards από τα γνωστά modes Squad Battles και Division Rivals, αλλά και το εκπληκτικό Season Pass το οποίο χαρίζει σε μόνιμη βάση παικταράδες, απλά και μόνο επειδή παίζετε, μετατρέπουν το Ultimate Team του EA Sports FC 24, στο καλύτερο πιθανό των τελευταίων ετών και το καλύτερο με διαφορά από τα modes που προσφέρονται. Όσον αφορά τα Adaptive Triggers και το Haptic Feedback, έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία, αφού τα Triggers σκληραίνουν στο πάτημα όσο πέφτουν οι αντοχές του κάθε παίκτη. Μεταφέρεται πλήρως και με επιτυχία η δόνηση στην κατάλληλη πλευρά και με κατάλληλη ένταση από τα τζαρτζαρίσματα, τις κόντρες και τα δοκάρια. Ο ήχος του αγωνιστικού χώρου είναι συγκλονιστικός με την τεχνολογία 3D Audio.



Παρόλα αυτά, η άποψη του συντάκτη παραμένει η ίδια. Τα adaptive triggers ή haptic feedback σε online PvP, πρέπει να απενεργοποιούνται, διαφορετικά λειτουργούν αρνητικά, αποσπώντας την προσοχή του παίκτη. Το EA Sports FC 24, είναι μια καλή αρχή για να μπορέσει η ΕΑ να παραδώσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο μέλλον. Υπάρχουν πολλές απρόβλεπτες και ενοχλητικές καταστάσεις, οι οποίες όμως σιγά σιγά διορθώνονται. Τα microtransactions πλέον είναι ανεπαίσθητα στον παίκτη που δεν θέλει να δώσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από το κόστος αγοράς του παιχνιδιού, ενώ προσφέρουν περισσότερες επιλογές στον παίκτη που επιθυμεί να πληρώσει. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και άλλο ποδοσφαιράκι με αυτή την ποιότητα ανάπτυξης και ποικιλία. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται πως το μονοπώλιο δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν. 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Πολύ καλή οπτική παρουσίαση του αγώνα, των παικτών και του αγωνιστικού χώρου
  • Το καλύτερο και πιο δίκαιο Ultimate Team mode των τελευταίων ετών
  • Η δημιουργία μικτού ποδοσφαίρου στο Ultimate Team είναι πολύ διασκεδαστική και προσφέρει πληθώρα επιλογών
  • Τα microtransactions δεν επηρεάζουν την εμπειρία
  • Μεγάλη βελτίωση των επιθετικών, με πληθώρα κινήσεων και επιλογών ακόμη και για αρχάριους
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Οι τερματοφύλακες λειτουργούν ως διακοσμητικά στοιχεία
  • Εξαιρετικά δύσκολη η διαδικασία της άμυνας
  • Απρόβλεπτες, μη ρεαλιστικές καταστάσεις που χαλάνε την εμπειρία του αγώνα
  • Το σύστημα «precision» δεν λειτουργεί
  • Τα Playstyles δημιουργούν μεγάλο χάσμα ικανοτήτων μεταξύ των παικτών που τα έχουν και αυτών που δεν τα έχουν
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*