Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2015: Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα (σχεδόν)

Άλλη μια χρονιά η Blizzard διεξήγαγε στο Anaheim της California την Blizzcon, την εκδήλωση που προωθεί τα παιχνίδια της στην οποία γίνονται οι τελικοί των eSports της εταιρίας. Στην τελετή έναρξης, αφού καλωσόρισε τους φίλους της εταιρίας, ο CEO της Blizzard, Mike Morhaime, μας παρουσίασε το πρώτο trailer της ταινίας Warcraft που αναμένετε να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2016 πριν τελικά περάσουμε στα παιχνίδια της εταιρίας.



Overwatch
Ένας νέος χάρτης και 3 νέοι ήρωες παρουσιάστηκαν στη φετινή Blizzcon. Ο νέος του Payload ονομάζεται Hollywood και τοποθετείται σε ένα studio παραγωγής ταινιών με κάθε περιοχή να αντλεί έμπνευση από διαφορετικό είδος κινηματογράφου όπως τα western και τα sci-fi. Οι νέοι ήρωες είναι η D.Va, μια Κορεάτισσα πρώην pro gamer που στη συνέχεια έγινε mecha pilot για τη χώρα της, η Mei, μια κινέζα περιβαλλοντολόγος που χρησιμοποιεί ένα ενδοθερμικό όπλο που παγώνει τους αντιπάλους της και ο Genji, ο νίντζα με ρομποτικά μέλη, αδερφός του Hanzo.

Στη συνέχεια μάθαμε για την  κυκλοφορία του Overwatch που προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2016 σε PC, Xbox One και PlayStation 4. Το Overwatch θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις με την πρώτη που θα είναι αποκλειστικά για το PC να περιέχει μόνο τους 21 ήρωες, την Overwatch Origins Edition που θα περιέχει πέρα από τους ήρωες και 5 Origin Skins μαζί με αρκετά καλούδια για τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας και τέλος την Overwatch Collector's Edition που θα περιέχει πέρα από το περιεχόμενο του Origins Edition, ένα Visual Sourcebook, το soundtrack του παιχνιδιού και ένα αγαλματίδιο 33 εκατοστών του Soldier 76.





Heroes of The Storm
Ο Dustin Browder, Game Director του Heroes of the Storm, μας παρουσίασε νέο χάρτη, ένα ολοκαίνουργιο mode και 3 νέους ήρωες. Η Arena είναι το καινούργιο mode όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 3 τυχαίους ήρωες, ένα από τα 2 Ultimate Abilities και στη συνέχεια μπαίνουν σε ένα μικρό χάρτη με 1 objective με τους νικητές να αναδεικνύονται σε best-of-3 format. To νέο battleground λέγεται Towers of Doom και έχει θέμα εμπνευσμένο από το Halloween. O χάρτης έχει την ιδιαιτερότητα πως όταν μια ομάδα καταστρέψει το keep των αντιπάλων, τα κτήρια ανοικοδομούνται και περνούν στα χέρια των νικητών. Και οι 3 νέοι ήρωες προέρχονται από το σύμπαν του Warcraft. Ο Genn Greymane, ο faction leader των Worgen, είναι assassin που έχει την ικανότητα να αλλάζει από την ανθρώπινη μορφή σε Worgen και το αντίστροφο.

Η Lunara είναι ήρωας που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το Heroes of the Storm και είναι μια Dryad Ranged Assassin. Τέλος, σπάζοντας τις νόρμες των MOBA, η Blizzard ανακοίνωσε τον Cho'gall, ένα δικέφαλο Ogre που θα  χειρίζονται 2 παίκτες. Ένας παίκτης χειρίζεται τον Cho που είναι Warrior και ο άλλος τον Gall που είναι Assassin. Τέλος η εταιρεία υποσχέθηκε βελτιώσεις στο matchmaking και αλλαγές στο ranked system τις οποίες έχουν σκοπό να εφαρμόσουν στο προσεχές μέλλον.









HeartStone
Ο Eric Dodds, Game Director του Hearthstone,  παρουσίασε το The League of Explorers, το 3ο expansion που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου. Όπως και με τα προηγούμενα expansions, θα έχουμε ένα Adventure (Normal και Heroic Mode) χωρισμένο σε 4 Wings, Challenges για όλα τα Classes και συνολικά θα προστεθούν 45 νέες κάρτες και 2 νέα Game Boards. Όλες οι κάρτες του expansion αποκαλύφθηκαν ζωντανά στο stream.


World Of WarCraft
Το επόμενο expansion, ονόματι Legion, θα κυκλοφορήσει πριν το Σεπτέμβρη του 2016 με την beta να ξεκινάει "σύντομα". Η απλή έκδοση θα κοστίζει $50 και η Digital Deluxe $70 με αυτούς που κάνουν pre-order οποιαδήποτε από τις δύο να κερδίζουν ένα Level 100 boost και τουλάχιστον μια βδομάδα early access για το νέο class Demon Hunter. Για τη δημιουργία ενός Demon Hunter ο παίκτης πρέπει να έχει ήδη ένα χαρακτήρα level 70. Οι Demon Hunters θα έχουν δικό τους starting zone το οποίο θα περιλαμβάνει τον Illidan. Η νέα περιοχή στην οποία διαδραματίζεται το expansion αποτελείται από 7 zones και το levelling μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε zone.

Δύο raids ανακοινώθηκαν, το πρώτο ονομάζεται Emerald Nightmare και θα έχει 7 bosses ενώ το δεύτερο ονομάζεται Suramar Palace με 10 bosses και τους παίκτες να αντιμετωπίζουν στο τέλος τον Gul'dan. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες εικόνες από τα Class Halls και νέες πληροφορίες για τα Artifact Weapons καθώς και τις αλλαγές στα classes και στα challenges των dungeons.



StarCraft II
Με το τελευταίο expansion του StarCraft 2, Legacy of the Void, να έρχεται σε λίγες μέρες, η Blizzard παρουσίασε το μέλλον του παιχνιδιού. Το multiplayer είναι σίγουρο πως θα στηρίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα με τους developers να είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και το single player μέρος του τίτλου με Mission Packs, μίνι campaigns δηλαδή με το πρώτο να καταφτάνει το 2016 και να ονομάζεται Nova Covert Ops. To πρώτο mission pack θα αποτελείται από 9 missions που θα κυκλοφορήσουν σε 3 μέρη. Χρονικά τοποθετείται μετά το Legacy of the Void και θα ακολουθήσει τις περιπέτειες της Nova που με την υποστήριξη του Emperor Valerian προσπαθεί να επαναφέρει την Terran Dominion σε ισορροπία μετά από τον πρόσφατο πόλεμο.



Diablo III
Όπως ανακοινώθηκε, η Season 4 του Diablo 3 θα τελειώσει στο τέλος Δεκεμβρίου και μετά από ένα μικρό διάλειμμα θα ξεκινήσει η Season 5 που θα διαρκέσει 3 μήνες. Με τη Season 5 θα μπει και το patch 2.4 με το οποίο θα προστεθούν και 3 νέες περιοχές, το Eternal Woods που είναι ένα καταραμένο δάσος έξω από το Ruins of Sescheron, το Royal Quarters, μια νέα πτέρυγα του Leoric's Mansion και το Greyhollow Island, ένα καταραμένο νησί που θα βρίσκεται στο Act V. Πέρα από τα καθιερωμένα πλέον revamp των Legendaries και των Class Sets, στο patch 2.5 θα δούμε για πρώτη φορά και τα Set Dungeons. Τα Set Dungeons προϋποθέτουν να έχει ο παίκτης 6 τμήματα ενός set και βρίσκοντας το κατάλληλο portal μπορεί να πάει στο αντίστοιχο dungeon του set. Εκεί ο παίκτης θα πρέπει να ολοκληρώσει κάποια objectives τα οποία βασίζονται στα bonus του set και θα τον ανταμείβουν με achievements. Όταν κάποια συγκεκριμένα achievements πραγματοποιηθούν, ο παίκτης θα παίρνει ένα Pennant και όταν τα κάνει όλα θα πάρει ένα νέο ζευγάρι φτερά. Με την ανάγκη λοιπόν να έχει τόσα sets σε κάθε χαρακτήρα, η Blizzard αύξησε και τον αριθμό του αποθηκευτικού χώρου, μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες των παικτών το τελευταίο διάστημα.



Με το τέλος των ανακοινώσεων και των τελικών στα eSports, οι Linkin Park πήραν την σκυτάλη στο Μain Stage και ξεσήκωσαν τους παραβρισκόμενους. Η φετινή BlizzCon δεν είχε τις πολλές ανακοινώσεις που είχαμε πέρσι αλλά υπήρξε σίγουρα βελτίωση κυρίως στο κομμάτι των eSports με πιο πολλά τουρνουά και πιο εντυπωσιακά venues. Με την εταιρεία να αναπτύσσεται πλέον και σε χώρους εκτός των videogames ίσως να είχαμε και ένα τέλος εποχής για τον θεσμό. Το σίγουρο είναι πως η εταιρεία δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • giannisGG
    • 1.το overwatch Θα εχει συνδρομη ή απλα θα παιρνεις το παιχνιδι και μετα καθαρισες?
      2.και μια ηλιθια ερωτηση:οι παικτες του ps4/xbox(για το Overwatch μιλαμε παντα) θα παιζουν και εναντιον των pc players?Ή οι server θα ειναι χωρισμενοι?

    • V.for.Veteran
    • Καλησπέρα φίλε giannis. Όχι το Overwatch είναι Buy to Play game, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνδρομή. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί υποστήριξη για cross platform play.

      ΥΓ. Δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις φίλε μου, παρά μόνο ηλίθιες απαντήσεις :)

    • yaponvezos
    • Τελικά οι servers και οι κοινότητες θα είναι χωρισμένα. Όπως και στο Diablo. Λίγα λίγα προκύπτουν τα "μεζεδάκια".

*