Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2016: Λίγο απ’ όλα

*
Η δέκατη BlizzCon συνέπεσε με τα 25α γενέθλια της Blizzard και τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Diablo. Ταυτόχρονα με τις παρουσιάσεις για το νέο υλικό που έρχεται στους τίτλους της, στην BlizzCon έχουμε και την κορύφωση των eSports για τα παιχνίδια της εταιρίας, με εκατομμύρια δολάρια για τους συμμετέχοντες.

Overwatch
Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του Overwatch, η Sombra χάκαρε την παρουσίαση του παιχνιδιού και συστήθηκε στο κοινό με ένα από τα γνωστά πλέον animated shorts. Η Sombra είναι ο 23ος χαρακτήρας του Overwatch είναι offensive hero με stealth, teleportation και το ultimate ability της καταστρέφει barriers και turrets. O νέος χάρτης Oasis θα είναι τύπου Control με τους παίκτες να μάχονται για τον έλεγχο ενός κεντρικού σημείου. Το Oasis αναμένεται μέσα στον Δεκέμβρη και θα είναι ο 14ος χάρτης του παιχνιδιού.



Αλλαγές θα υπάρξουν και στα Brawls του Overwatch καθώς το patch με την Sombra που έρχεται μέσα στον Νοέμβρη θα φέρει ένα νέο mode, το Arcade. Στο Arcade οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν τα brawls που ήδη υπάρχουν στο Overwatch αλλά και τα νέα 1v1 και 3v3 Arena modes που θα λαμβάνουν χώρα σε καινούριο χάρτη, τον Eco Point Antartica. Το Overwatch είναι η ναυαρχίδα της Blizzard τη δεδομένη στιγμή και οι developers συνεχίζουν σταθερά να προσφέρουν νέο υλικό όπως είχαν υποσχεθεί στο launch του παιχνιδιού, ψάχνοντας συνεχώς νέους τρόπους να το βελτιώσουν.

Developer Update BlizzCon


Overwatch Animated Short Infiltration


Introducing Sombra
Hearthstone
Το Mean Streets of Gadgetzan είναι το νέο expansion του Hearthstone και θα καταφθάσει στις αρχές του Δεκέμβρη. Το Gadgetzan είναι μια πόλη στο Azeroth, που οι δρόμοι της έχουν κατακλυστεί από την παρανομία με τρεις εγκληματικές οργανώσεις να κάνουν κουμάντο. Οι Grimy Goons είναι οι επιβολείς του Gadgetzan, οι Jade Lotus είναι οι ninja που παραμονεύουν στις σκιές και οι Kabal είναι οι αλχημιστές και μάγοι που πουλάνε την πραμάτεια τους σε όποιον δώσει τα περισσότερα λεφτά. Κάθε φαμίλια του Gadgetzan σχετίζεται με τρία από τα classes του Hearthstone. Οι Hunters, Warriors και Paladins δουλεύουν με τους Grimy Goons, οι Priests, Warlocks και Mages σχετίζονται με τους Kabal και οι Rogues, Shamans και Druids ακολουθούν τους Jade Lotus. Για να είναι αρκετά έντονη η θεματική των classes που δουλεύουν για κάθε φαμίλια, το Mean Streets of Gadgetzan προσθέτει 9 κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα classes που σχετίζονται με τα αντίστοιχα factions. Ταυτόχρονα, το αφεντικό κάθε φαμίλιας είναι επίσης Legendary tri-class κάρτα, προσφέροντας νέους τρόπους για το χτίσιμο των decks.



Με τις νέες κάρτες το Hearthstone κρατάει την ίδια συνταγή με το Whispers of the Old Gods. Η επιλογή να υπάρχουν κάρτες για παραπάνω από ένα class, φροντίζει να υπάρχει μια ενιαία θεματική για τις φαμίλιες του expansion αλλά κυρίως βοηθάει στο balancing που θα χρειαστεί να κάνουν οι developers. Με τις νέες κάρτες να αποκαλύπτονται καθημερινά στο official site του παιχνιδιού, οι παίκτες σύντομα θα έχουν όλα τα στοιχεία για το Mean Streets of Gadgetzan.

Trailer
Diablo III
Απογοητευμένοι έμειναν οι fans του Diablo με τις ανακοινώσεις στην BlizzCon 2016. Με τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου Diablo, οι ελπίδες για ένα νέο expansion του Diablo III ή ακόμα και η ανακοίνωση για Diablo IV έπεσαν στο κενό. Με το Rise of the Necromancer Pack, η Blizzard προσπαθεί να θεραπεύσει την ανομβρία στο Diablo III, προσθέτοντας ένα νέο class, τους Necromancers. Κρατώντας τη βάση του class όπως υπήρχε στο Diablo II, οι νέοι και ανανεωμένοι Necromancers έχουν αρκετά από τα παλιά abilities διαμορφωμένα στο σύστημα του Diablo III. Το νέο class δεν θα διατίθεται δωρεάν για στους κατόχους του Diablo III καθώς θα βρίσκεται σε ένα πακέτο μαζί με δύο επιπλέον character slots, δύο έξτρα stash tabs καθώς και διάφορα cosmetics. Παρ' ότι η τιμή του πακέτου είναι ακόμα άγνωστη, το Rise of the Necromancer Pack αναμένεται το δεύτερο μισό του 2017.



Με αφορμή την επέτειο των 20 ετών, τον Ιανουάριο του 2017 οι παίκτες θα κάνουν ένα νοσταλγικό ταξίδι με το Anniversary Dungeon να ξαναζωντανεύει τα γεγονότα, τα τέρατα και τα bosses του πρώτου Diablo. Σε ένα μεγάλο dungeon με 16 επίπεδα που θα εμφανίζεται στο Diablo III και χρησιμοποιεί τη μηχανή του, ο Butcher, o Skeleton King, o Lazarus και ο Diablo περιμένουν τον παίκτη με τα boss fights να είναι σχεδόν ίδια με το αρχικό παιχνίδι. Οπτικά και ηχητικά φίλτρα θα δίνουν στο παιχνίδι μια πιο ρετρό αισθητική ενώ ο χαρακτήρας του παίκτη θα μπορεί να μετακινείται μόνο προς οκτώ κατευθύνσεις, όπως γινόταν και στο αρχικό παιχνίδι. Το Anniversary Dungeon θα είναι διαθέσιμο μόνο για λίγο καιρό και θα επιστρέφει κάθε χρόνο, στην επέτειο του πρώτου τίτλου της σειράς. Κάποια στιγμή μέσα στο 2017 δύο νέες περιοχές θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Adventure mode. Με καινούρια bounties και events οι παίκτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα γεμάτα απέθαντους Moors και να εξερευνήσουν το Temple of the Firstborn. Καλά νέα για τους παίκτες στις κονσόλες καθώς τα seasons έρχονται σε PS4 και Xbox One. Μέχρι τώρα τα απολάμβαναν μόνο οι εκδόσεις για PC και Mac και για πρώτη φορά οι δύο εκδόσεις θα βρίσκονται στο ίδιο patch.



Καλοί οι Necromancers, ίσως το πιο δημοφιλές class του Diablo II, ωραίες οι δύο νέες περιοχές που θα προστεθούν αλλά το Diablo III συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση. Το πρόβλημα του παιχνιδιού είναι πως παρά τα νέα seasons κάθε μερικούς μήνες, το κεντρικό gameplay παραμένει το ίδιο. Δίχως καινούρια τέρατα, νέες περιοχές και ουσιαστικές μετατροπές στο gear οι παίκτες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά. Οι Necromancers μπορεί να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των παικτών αλλά μετά από λίγο η ρουτίνα θα αρχίσει να τους καταπονεί. Το Diablo III δεν βρίσκεται στα καλύτερα του και θυμίζει αρκετά την κατάσταση στην οποία ήταν το World of Warcraft τον περασμένο χρόνο με το Warlords of Draenor, σχεδόν ξεχασμένο. Με φήμες για ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού στον κόσμο του Diablo να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά, ήρθε μάλλον η ώρα να αποδεχτούμε πως το Diablo III μπαίνει σε…συντήρηση.

Rise of the Necromancer Pack

World of Warcraft Legion
Οι developers του World of Warcraft έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά με τις ανακοινώσεις για το Legion να είναι ένα roller coaster ride δίχως σταματημό. Πρώτα θα κάνει την εμφάνισή του το patch 7.1.5, ένα patch από αυτά που οι developers ονομάζουν "μικρά" καθώς το υλικό που προσθέτουν δεν επηρεάζει το γενικότερο story του expansion. Στο 7.1.5 θα προστεθεί το Timewalking in Pandaria με τους παίκτες να μπορούν να επισκεφτούν τα dungeons του Pandaria όπως ήδη μπορούν με άλλα expansions. Το Brawler's Guild θα επιστρέψει για το 3ο Season του στο 7.1.5 με τους παίκτες να έχουν να αντιμετωπίσουν καινούρια bosses με νέα mechanics. Μάλιστα ένα νέο raid boss θα μπορεί να κάνει τυχαία την εμφάνισή του στην αρένα τραβώντας και τους θεατές στη μάχη.



Στα πιο ανάλαφρα, η Blizzard ανακοίνωσε την έλευση micro-holidays με το patch 7.1.5. Τα micro-holidays θα κρατούν λιγότερο από τις υπάρχουσες γιορτές του Azeroth (Brewfest, Winter Veil κ.τ.λ.) και θα εστιάζουν σε απλές θεματικές, όπως το Spring Break οπότε οι παίκτες θα μπορούν να αράξουν σε βάρκες κάνοντας ένα διάλειμμα από τη μάχη, και το Guard Appreciation Day οπότε οι χαρακτήρες των παικτών θα παίρνουν τη θέση των φρουρών, περιπολώντας τις πόλεις. Ο σκοπός των micro-holidays είναι να ζωντανεύσουν τον κόσμο του Azeroth, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να χαλαρώσουν και κυρίως να διασκεδάσουν με απλούς τρόπους. Το επόμενο μεγάλο patch θα είναι το 7.2 The Tomb of Sargeras που θα είναι η συνέχεια της ιστορία του Legion. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Broken Shore, όπου διαδραματίζεται η συνέχεια του Class Order Campaign και θα πρέπει να κατασκευάσουν κτίρια για να αναχαιτίσουν τις νέες ορδές των δαιμόνων του Burning Legion.



Η παρουσία τον δαιμόνων θα γίνει πιο έντονη στο 7.2 και τα Legion Assaults, τα Invasions που γνωρίσαμε στο pre-expansion event θα επιστρέψουν. Ανά διαστήματα, ορδές από δαίμονες θα επιτίθενται σε διάφορες περιοχές των Broken Isles με τους παίκτες να καλούνται να τους αντιμετωπίσουν. Νικώντας το boss των Invasions οι παίκτες θα μπορούν να επιτεθούν στα ιπτάμενα σκάφη των δαιμόνων σε ένα scenario για τρεις παίκτες. Πώς θα φτάσουν στα σκάφη των δαιμόνων όμως; Φυσικά πετώντας καθώς τα flying mounts επιστρέφουν με το patch 7.2. Ολοκληρώνοντας μια σειρά από quests και achievements, οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν για όλους τους χαρακτήρες στο account τους το Broken Isles Flying. Μάλιστα κρατώντας την κατεύθυνση για το class identity που επιθυμούν να πετύχουν στο Legion, οι developers παρουσίασαν καινούρια flying mounts, ξεχωριστά για κάθε class τα οποία μπορούν να αποκτήσουν οι παίκτες. Σε μια γωνιά του Broken Shore, το νέο raid Tomb of Sargeras περιμένει τους παίκτες. Με την απόκτηση του πέμπτου Pillar of Creation, οι παίκτες θα επισκέπτονται το Tomb of Sargeras για να χρησιμοποιήσουν τα pillars και να κλείσουν μια και καλή τα portals των δαιμόνων. Εννέα bosses θα βρίσκονται στο νέο raid με τους παίκτες να πολεμούν Pit Lords, Infernals και Nagas για να φτάσουν στον Kil'jaeden, το τελευταίο boss του raid. “But wait! There is more!”. Ένα νέο dungeon, το Cathedral of Eternal Night, θα συνδέεται θεματικά με το raid του 7.2, αφού εκεί οι παίκτες μπορούν να βιώσουν την αρχική επίθεση κατά του Tomb of Sargeras.



Θέλοντας να προσθέσει νέο, φρέσκο υλικό για PvP, η Blizzard ανακοίνωσε τα PvP Brawls. Εμπνευσμένα από τα brawls σε άλλα παιχνίδια της Blizzard, τα PvP Brawls θα είναι ένα εβδομαδιαίο event που θα παίρνει υπάρχοντα modes του PvP και θα προσθέτει νέους, τρελούς κανόνες. Στο Winter Arathi Basin οι παίκτες θα βρουν πως στο battleground θα έχουν περιορισμένη ορατότητα λόγω κακοκαιρίας και οι λίμνες και τα νερά θα είναι παγωμένα. Το Southshore vs Tarren Mill επιστρέφει από ένα παλαιότερο event και θα είναι νέο battleground αναπολώντας τις εποχές που το open world PvP στο Hillsbrand Foothills ήταν στα ντουζένια του. Αυτά είναι μόλις δύο παραδείγματα από τα πολλά διαφορετικά modes που έχει ετοιμάσει η Blizzard για τα PvP Brawls. Και εκεί που όλοι περίμεναν πως το 7.2 θα είναι το τελευταίο μεγάλο patch του Legion, οι developers τάραξαν τα νερά λέγοντάς μας πως υπάρχει κάτι ακόμα για το expansion. Καθώς οι πύλες των δαιμόνων για το Azeroth κλείνουν και η απειλή του Burning Legion αντιμετωπιστεί, οι παίκτες θα μεταφερθούν στο Argus, φέρνοντας τον πόλεμο στις πατρίδες του εχθρού. Για την αποφυγή spoilers οι developers προτίμησαν να μην αποκαλύψουν περισσότερα για το Argus, αλλά άφησαν να εννοηθεί πως η ιστορία του Legion έχει αρκετό δρόμο μπροστά της.



Με το Legion να είναι ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, με περισσότερο υλικό από οποιοδήποτε προηγούμενο expansion, η Blizzard φαίνεται να έχει κολλήσει το πόδι στο γκάζι φέρνοντας ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για τους παίκτες της. Έχοντας καταλάβει πόσο τους στοίχισαν τα μεγάλα "ξερά" από άποψη υλικού διαστήματα που ακολούθησαν την κυκλοφορία του Warlords of Draenor, το Legion όχι απλά δεν πέφτει στην ίδια παγίδα, αλλά χαράζει πορεία ικανή να το αναδείξει ως το καλύτερο expansion που έγινε ποτέ στο World of Warcraft.
Starcraft II
Η παρουσίαση του StarCraft II ξεκίνησε κάπως αναπάντεχα καθώς η πρώτη ανακοίνωση ήταν πως το AI της Google, DeepMind, θα χρησιμοποιήσει το RTS της Blizzard ως περιβάλλον έρευνας. Καθώς θα αναλύει τα παιχνίδια των παικτών, τόσο των επαγγελματιών αλλά και των κοινών θνητών, το DeepMind θα μαζεύει δεδομένα που θα βοηθήσουν στη δημιουργία καλύτερου AI για το StarCraft αλλά και live AI coach για τους παίκτες. Στα του παιχνιδιού, στις 22 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο πακέτο του Nova Covert Ops συνοδευόμενο από ένα ολοκαίνουριο digital comic, το Nova: The Keep, που θα συνδέεται με την ιστορία του επεισοδίου. Δύο νέες αποστολές για τα Co-op Missions θα έρθουν πριν από το τέλος του 2016. Στη πρώτη αποστολή, ονόματι Miner Evacuation, οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να προστατεύσουν από ορδές infested τους miners που επιβιβάζονται σε shuttles. Η δεύτερη αποστολή, Dead of Night, θα έχει κύκλο μέρας και νύχτας με τους παίκτες να χτίζουν τις άμυνές τους όσο υπάρχει φως, πριν επιτεθούν ορδές από mutant infested όταν ο ήλιος πέφτει. Μαζί με τις νέες αποστολές προστίθεται ο Stukov στο υπάρχον roster των Commanders. Μισός Terran, μισός Zerg, Stukov διαθέτει μονάδες με χαρακτηριστικά και από τις δύο φυλές. Τα siege tanks του έχουν πλοκάμια που χτυπούν τους αντιπάλους, τα bunkers του μπορούν να μετακινηθούν σαν τα αντίστοιχα των Zerg και στα infested nests να εκκολάψει ορδές από μεταλλαγμένους.



Τα War Chests, που αγοράζονται από το in-game shop, είναι μια νέα προσθήκη στο StarCraft II με πολλά καλούδια για τους παίκτες και μέρος από το σχετικό έσοδο τους πηγαίνει στους επαγγελματίες παίκτες. Τα War Chests επιτρέπουν στους παίκτες να αποκτούν σεντούκια με δώρα όσο παίζουν σε διάφορα modes του παιχνιδιού. Τα σεντούκια θα περιέχουν skins για όλα τα units και θα συνοδεύονται από comics που θα εμβαθύνουν στην ιστορία των τριών races. Το Starcraft II δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με νέο υλικό να προστίθεται σταθερά στο παιχνίδι και με προσεκτικές αλλαγές στην ισορροπία να κρατούν το gameplay δίκαιο και φρέσκο για τους παίκτες. Μπορεί οι ανακοινώσεις να μην ήταν τίποτα το φοβερό, αλλά η Blizzard φαίνεται πως θα συνεχίζει να υποστηρίζει το παιχνίδι παρ' ότι ο κύκλος των expansions της έκλεισε πριν από ένα χρόνο.
Heroes of the Storm
Η φετινή BlizzCon έφερε δύο καινούριους ήρωες, ένα καινούριο χάρτη για τα Brawls καθώς και αλλαγές τόσο σε υπάρχοντες ήρωες αλλά και σε διάφορα συστήματα του παιχνιδιού. Πρώτος θα κάνει την εμφάνιση του στο Nexus ο Varian Wrynn, High King of Alliance. Ο Varian είναι ο πρώτος multi-class ήρωας καθώς οι επιλογές στα talents του μπορούν να τον κάνουν είτε tank Warrior ή melee Assassin. Έχοντας φτιαχτεί με ιδιαίτερη φροντίδα από τους developers, το kit του Varian είναι από τα πιο πλήρη που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο Heroes of the Storms καθώς υπάρχουν έξι διαφορετικά play styles που τον βοηθούν να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας του.



Μετά τον Varian, σειρά έχει ο Firelord Ragnaros από το Warcraft. Γνωστός από δύο raids στο World of Warcraft, η Blizzard προσπάθησε να φέρει στο Nexus τον Ragnaros σε όλο του το μεγαλείο. Ως melee Assassin, ο Ragnaros έχει αρκετά abilities από αυτά που τον χαρακτήριζαν στο WoW αλλά το selling point του είναι το trait του. Το Molten Core τού επιτρέπει να πάρει τη θέση ενός keep και να μεταμορφωθεί σε raid boss, με τα abilities του να αποκτούν πιο δυνατά effects. Το Blackheart's Revenge είναι το καινούριο Heroes Brawl που ανακοινώθηκε στην Blizzcon και θα έχει δύο γύρους, έναν Offensive και έναν Defensive. Το στοιχειωμένο καράβι του Blackheart κατευθύνεται προς το Core των αμυνόμενων οι οποίοι πρέπει να μαζέψουν βλήματα κανονιού για να το βυθίσουν, με τους επιτιθέμενους να προσπαθούν να τους αποτρέψουν. Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου θα ισχύει ένα καινούριο event για τους παίκτες τους Heroes of the Storm. Παίζοντας 15 παιχνίδια με φίλους οι παίκτες θα αποκτούν την Zarya στο Heroes of the Storm και το Oni Genji skin στο Overwatch. Στα 30 παιχνίδια τα δώρα πολλαπλασιάζονται καθώς οι παίκτες θα αποκτούν 4 ήρωες (Auriel, Greymane, Kerrigan, Li-Ming), ένα καινούριο bike mount και stimpack διάρκειας 30 ημερών.



Μπόλικα τα καλούδια για το Heroes of the Storm που έχει βρει ένα καλό ρυθμό στην προσθήκη νέου υλικού.

Trailers






Από του χρόνου τα ωραία;
Η BlizzCon του 2016 δεν είχε τις ανακοινώσεις και τον ενθουσιασμό που είχαν οι δύο προηγούμενες. Μπορεί να μην είχαμε νέα expansions ή κάποιο νέο IP, αλλά κανείς δεν μπορεί να περιμένει πως ο τρελός ρυθμός που είχε τα τελευταία δύο χρόνια η Blizzard θα συνεχιζόταν επ' αόριστον. Αυτό που "κλέβει" από τη λάμψη των φετινών ανακοινώσεων είναι πως τόσο το Hearthstone, το Heroes of the Storm και το Overwatch μάς έχουν συνηθίσει σε μια σταθερή ροή υλικού και ενώ το Starcraft II, ένα παιχνίδι που έχει κάνει τον κύκλο του, δεν θα προσθέσει κάτι το πρωτοποριακό. Ο μεγάλος χαμένος ήταν με διαφορά το Diablo III καθώς καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν έχει έρθει από το 2014 και με δυσκολία θα μπορέσουν οι Necromancers να αναστήσουν το παιχνίδι (σ.α.: τζάμπα το job description).

Αντιθέτως, το World of Warcraft, μετά το λανσάρισμα του Legion, βρίσκεται σε ένα φρενιασμένο δημιουργικό οργασμό με αρκετό περιεχόμενο που κάποτε θα μοιραζόταν σε δύο διαφορετικά expansion. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε μια τέτοια "χλιαρή" BlizzCon κάθε μερικά χρόνια, καθώς οι κύκλοι των IP ολοκληρώνονται πολλές φορές σε κοντινές ημερομηνίες. Από την άλλη η BlizzCon του 2017 μπορεί να απέχει ένα χρόνο αλλά δύσκολα δεν θα έχουμε νέα από νέα expansions ή καινούριους τίτλους στα υπάρχοντα IP. Diablo IV; Starcraft III; Νέα expansions για WoW και Hearthstone; Ίδωμεν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Rohirriel
    • Ενδιαφέρον άρθρο και πολύ καλή περίληψη του Blizzcon, προσωπικά δεν μου αρέσει το Overwatch ούτε και το Ηearthstone. Τα θεωρώ περισσότερο side-projects. Παρόλαυτα η Blizzard φαίνεται να προσπαθεί να σταθεροποιηθεί και να προσαρμοστεί στις τρέχουσες συγκυρίες όπως λ.χ. με συνεχείς αλλαγές στην ομάδα του WoW, και κρατώντας λίγο πιο πίσω το Diablo για μελλοντική "ένεση" όταν αρχίσουν να πέφτουν πάλι οι ρυθμοί στο WoW.
      Εκτιμώ πως το Diablo θα μπει δυναμικά πάλι του χρόνου τέτοια εποχή για διάφορους λόγους...
      Προς το παρόν all hands on Legion!! ;P

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Το Diablo 3 για μένα,ούτε season ούτε Auctiion Houseoούτε νέα τέρατα θα έπρεπε να είχε,ούτε ο νεκρομάνσερ θα σώσει την κατάσταση,πόσο μάλλον που πρέπει και να τον πληρώσεις.Γενικά έχει καταστραφεί για μένα σαν franchise.Ναι μεν πέρασα καλά παίζοντας το D3 αλλά από την άλλη καταστρέψανε αυτό που ήταν πραγματικά το Diablo.Ένα gothic οπτικής hack and slash rpg.Τι να περιμένω εγώ σαν καταναλωτής από το D4;Θα σταματήσουν να το κάνουν να είναι χαρούμενο και πολύχρωμο;Πολύ αμφιβάλω αν επιστρέψει στις πραγματικές του ρίζες,η κατάσταση θυμίζει Resident evil,ένα παιχνίδι που κάθε φορά το περιμένουμε να είναι όπως τα παλιά και όλο μας προσφέρουν κάτι άλλο.

*