Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2017: Οι Press Conferences

*
Μην λέμε ψέματα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μια έκθεση σαν την E3 2017 πέφτει πάνω στις παρουσιάσεις των μεγάλων εταιρειών, τις λεγόμενες Press Conferences ή Media Briefings. Οι ειδικές αυτές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά κύριο λόγο πριν ανοίξει τις πύλες του το εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles και επειδή σίγουρα θα θελήσετε να τις παρακολουθήσετε, καταγράφουμε τις ώρες (Ελλάδος) και τους τρόπους που θα μπορέσετε να τις δείτε ζωντανά. Υπενθυμίζεται πως το συντακτικό team του Enternity θα καταγράψει όλα τα νέα με κάθε λεπτομέρεια, ενώ θα υπάρχει και αρκετό υλικό που θα καταγράφεται και θα ανεβαίνει στο site μας από το Los Angeles. Όλη η ύλη θα βρίσκεται στο site μας και μπορείτε να τη βρείτε και συγκεντρωμένη στον ειδικό τομέα της έκθεσης που έχουμε δημιουργήσει.

Όπως λέμε κάθε χρονιά, προσδεθείτε, αρχίζει…




Σάββατο 10 Ιουνίου
Electronic Arts
Ώρα: 22.00
Δείτε live: Twitch, YouTube, EA.com

Δευτέρα 12 Ιουνίου
Microsoft/Xbox
Ώρα: 00.00
Δείτε live: Twitch, YouTube, Facebook, Mixer

Bethesda
Ώρα: 07.00
Δείτε live: Twitch

PC Gaming Show
Ώρα: 20.00
Δείτε live: Twitch

Ubisoft
Ώρα: 23.00
Δείτε live: Twitch, YouTube

Τρίτη 13 Ιουνίου
Sony/PlayStation
Ώρα 03.00
Δείτε live: PlayStation.com, Twitch, YouTube

Nintendo
Ώρα 19.00
Δείτε live: E3.Nintendo.com

* H Nintendo έχει ανακοινώσει πως θα έχει αρκετό περιεχόμενο και στο πλαίσιο του Nintendo Treehouse. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω YouTube και Twitch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nik-
    • 2 παιχνιδια περιμενω να δω κυριως. Το God of War μετα απο αρκετα χρονια. Και το Assassins Creed μετα απο 2 χρονια.. Μακαρι η σειρα να επιστρεψει στις δοξες της ( εποχη ΕΖιο) . Μια που φαινεται να ετοιμαζουν καινουρια τριλογια με νεο πρωταγωνιστη .

*