Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019 Xbox Briefing: Όλες οι εικασίες και οι φήμες

*
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την E3 2019 και ήρθε η ώρα να καταγράψουμε όσα εικάζονται και φημολογούνται για το E3 2019 Xbox Briefing. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι ότι η Microsoft είναι ο μόνος platform holder που θα διοργανώσει κάποια ενημέρωση με την παραδοσιακή της μορφή και όπως είναι εύκολα αντιληπτό (με την απουσία του PlayStation), το ενδιαφέρον της αγοράς θα πέσει εκεί.

Μάλιστα, είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες που διαρρέουν για το πως θα εκμεταλλευτούν οι third parties τo E3 2019 Xbox Briefing, που έχει πραγματικά ενδιαφέρον να τα καταγράψουμε όλα για να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι μπορούμε να δούμε.


Τι αναμένουμε να συμβεί σχεδόν σίγουρα;

Μοναδικό δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η τοποθεσία της εκδήλωσης που ορίστηκε για άλλη μια φορά δίπλα από το εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles, στο Microsoft Theatre. Τι όμως παίζει να συμβεί; Τι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ανακοινωθεί; Ας τα δούμε παρακάτω.

Software
- Age of Empires IV: Νέο gameplay trailer, νέες πληροφορίες και ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας για το 2020.
- Battletoads: Gameplay video και ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας που υπολογίζεται στα τέλη του 2019.
- Bleeding Edge: Το νέο game της Ninja Theory ακούγεται πως θα είναι ένα co-op horde-like sci-fi shooter με εξωγήινους που πρέπει να αντιμετωπιστούν σε διάφορους πλανήτες και με δύσκολα boss fights, ενώ μια δεύτερη φήμη το θέλει να είναι arena multiplayer PvP game. Η κυκλοφορία του αναμένεται το 2020.
- Cyberpunk 2077: Έχει ήδη διαρρεύσει η πληροφορία πως η CD Projekt RED θα παρουσιάσει ένα νέο gameplay trailer και θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Η εταιρεία έχει σημειώσει πολλάκις πως η φετινή E3 είναι ιδιαίτερα σημαντική, οπότε βάζουμε αυτό στο σακούλι.
- Fable: To open world game που δουλεύει η Playgrounds εδώ και 2 χρόνια φαίνεται πως είναι το επόμενο Fable και πως θα δώσει νέα ταυτότητα στη σειρά. Εικάζεται πως θα δούμε ένα σύντομο teaser trailer, αλλά η κυκλοφορία του αναμένεται μετά το 2020.
- Gears 5: Με δεδομένο ότι ήδη ξέρουμε πως ο τίτλος ετοιμάζεται, η λογική λέει πως θα δούμε gameplay demo/gameplay trailer και θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του τίτλου που εικάζεται πως έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο.
- Gears Tactics: Νέες πληροφορίες, νέο trailer και ανακοίνωση για κυκλοφορία στο PC μέσα στη χρονιά.
- Halo Infinite: Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει νέο trailer και να ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Xbox One που υπολογίζεται για τα Χριστούγεννα του 2020.
- Ori and the Will of the Wisps: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας που εικάζεται πως θα είναι μέχρι τα τέλη του 2019.
- Sea of Thieves: Ανακοίνωση νέου περιεχομένου με trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τα τέλη του 2019.
- The Outer Worlds: Νέες πληροφορίες, νέο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας που υπολογίζεται μέσα στο 2020.

Services
- Project xCloud: Θα μάθουμε ημερομηνίες της δοκιμαστικής φάσης, τις πλατφόρμες που θα υποστηρίζονται και νέα videos.
- Xbox Game και Xbox Game Pass Ultimate: Θα ανακοινωθούν νέα παιχνίδια που έρχονται στην πλατφόρμα και θα μάθουμε ακριβή ημερομηνία διάθεσης του νέου συνδυαστικού πακέτου (και που ίσως δεν είναι ιδιαίτερα μακριά).

Hardware
Μιας και οι νέες κονσόλες αναμένεται να εμφανιστούν το 2020, η Microsoft αναμένεται να προσεγγίσει το Xbox Lockhart/Xbox Anaconda όπως το Xbox One X το 2016, δηλαδή με ένα video που θα προσεγγίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κάποιες τεχνολογίες που θα υποστηρίζονται σε επίπεδο επεξεργασίας και απεικόνισης.

Τι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες

Τα παραπάνω αργά ή γρήγορα περιμένουμε να συμβούν και μένει τώρα να εξετάσουμε και τα όσα συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να δούμε στην E3 2019.

- Capcom νέο game: Με την Capcom να παρουσιάζει ένα μεγάλο τίτλο σε όλα τα τελευταία events και με το γεγονός ότι έχει για άλλη μια φορά μεγάλο booth στην έκθεση, εικάζουμε πως δεν θα περιοριστεί μόνο στο expansion του Monster Hunter. Οι φήμες για Resident Evil 3 Remake και Resident Evil 8 υπάρχουν ήδη, αλλά επίσημα δεν έχει γίνει η παραμικρή τοποθέτηση. Υπάρχει επίσης φημολογία για επιστροφή του Dino Crisis ή ένα νέο Dead Rising.
- Forza Motorsport: Το νέο μέρος της σειράς είναι πιθανό να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην E3 2019, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν θα κυκλοφορήσει για αυτή ή την επόμενη γενιά (ή και για τις δύο, αν διασαφηνιστεί αυτό στην ανακοίνωση του νέου hardware).
- FromSoftware νέο game: Οι πληροφορίες πως η FromSoftware ετοιμάζεται σύντομα για ανακοίνωση του νέου της game είναι αρκετές και το timing ίσως είναι ιδανικό. Υπενθυμίζουμε πως έχει γραφτεί και το σενάριο να συνεργάζεται η εταιρεία με τον George R.R. Martin του Game of Thrones.
- MechAssault: Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες και διαρροές που αναφέρουν ότι  ένα νέο MechAssault game ετοιμάζεται.

Και στα παραπάνω δεν θα πρέπει να μην περιμένουμε και μερικά νέα «ιαπωνικά games».


Τι συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες

Η τρίτη και τελευταία ενότητα περιλαμβάνει τα παιχνίδια που έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να δούμε στο E3 2019 Xbox Briefing.

- Perfect Dark Reboot: Υπάρχουν φήμες για επιστροφή της σειράς στο σήμερα από συνεργάτη της Microsoft και με την επίβλεψη της Rare.
- Rare, next gen IP: Ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό για το επόμενο IP πάνω στο οποίο θα δουλέψει η Rare μετά το Sea of Thieves και ίσως μάθουμε κάτι επίσημα.

Xbox Game Studios

Η περσινή παρουσία του Phil Spencer με τις ανακοινώσεις εξαγορών ήταν από τις πλέον χαρακτηριστικές για την E3 2018 και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε κάτι ανάλογο και το 2019. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Microsoft έχει πλησιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα κι άλλα studios για να τα εντάξει στο δυναμικό της. Μέσα σε αυτά βρίσκονται: η IO Interactive, η Relic Entertainment και η Asobo, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία πως η αμερικανική εταιρεία έχει προσεγγίσει την Starbreeze που βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτές είναι και οι περιπτώσεις που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Όσον αφορά τώρα στη φημολογία, έχει ακουστεί πως η Microsoft έχει προσεγγίσει την Bluepoint (Shadow of the Colossus Remaster, Nathan Drake Collection και studio με έντονη συνεργασία με τη Sony), την Platinum Games (αν και η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη λόγω των προστριβών που δημιουργήθηκαν με την ακύρωση του Scalebound) και την 4A Games (Metro franchise). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*