Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming κυκλοφορίες, Μάιος 2016

Φτάσαμε, χωρίς να το καταλάβουμε είναι η αλήθεια, σχεδόν ένα μήνα πριν από την Ε3 2016 και ολοένα και περισσότερα games έρχονται στο προσκήνιο πριν την...καταιγίδα. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς βλέποντας στη λίστα των κυκλοφοριών το πολυ-αναμενόμενο Uncharted 4: A Thief's End, το Battleborn, το Mirror's Edge Catalyst, το DOOM, το Homefront: The Revolution και αρκετά ακόμη; Προφανώς και οι εταιρείες θέλουν να μας κρατήσουν απασχολημένους μέχρι να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο Los Angeles. Μέχρι να αρχίσουμε όμως να φτιάχνουμε τις βαλίτσες μας για California και να ετοιμαστούμε για όλες τις σημαντικές εξελίξεις, πάμε να δούμε τους τίτλους που θα φτάσουν τον Μάιο στα ράφια των καταστημάτων, λίγο νωρίτερα απ' ότι σας έχουμε συνηθίσει, λόγω Πάσχα και Πρωτομαγιάς.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*