Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Nintendo @ E3 2019: «Ε, δεν είναι και Breath Of The Wild»

*
Κέρδισε η Nintendo την E3 2019; Ο Μάνος Βέζος καταγράφει όλες τις ανακοινώσεις και σχολιάζει την φετινή παρουσία της ιαπωνικής εταιρείας στην έκθεση του Los Angeles.

Μια από τις πλέον παράξενες διαπιστώσεις στις οποίες μπορεί να οδηγηθεί φέτος μετά την παρουσίαση της Nintendo, την τελευταία κατά σειρά από τις συνεντεύξεις Τύπου πριν το «κανονικό» άνοιγμα της έκθεσης, είναι πως, παρότι χωρίς πραγματική σκηνική παρουσία, αφού όλα γίνονται με Nintendo Direct και πάλι, μόνο η Nintendo θυμάται τι περιμένει ο κόσμος από μια έκθεση σαν την E3. Το αν κατέληξε εκεί συνειδητά ή απλά δεν βρήκε λόγο να αλλάξει τροπάριο, έκανε άλλωστε αυτό ακριβώς που κάνει τόσα χρόνια, είναι, τελικά, αδιάφορο, αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και η διαφορετική εξήγηση δεν θα άλλαζε και πολλά.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως σε μια παράξενη, υποτονική και ασυνάρτητη E3 η Nintendo δεν χρειαζόταν να κάνει κάποιο θαύμα για να ξεχωρίσει ως παράδειγμα απλής λογικής. Και ως τέτοιο ακριβώς κατάφερε να ξεχωρίσει.

Δεν απαίτησε το χρόνο που χρειάστηκε η Microsoft, δεν είχε βέβαια να μιλήσει για υπηρεσίες και hardware, ούτε καν στη θεωρία, ενώ δεν έπιασε καν διάρκεια στην οποία είδαμε να στέκεται η Square Enix ή η Ubisoft. Κι αυτό παρότι είχε να χωρέσει περισσότερους τίτλους στα περίπου 40 λεπτά που διήρκησε τελικά το Nintendo Direct της E3 2019. Η εταιρεία είχε φροντίσει να απαλλαγεί νωρίτερα από κάποια προφανή «βάση». Είχε προηγηθεί Nindies Direct αλλά και Pokémon Direct. Έτσι, φέτος, δεν είδαμε απολύτως τίποτα από μικρές και, κυρίως, ανεξάρτητες παραγωγές στην παρουσίαση, βέβαια δεν μείναμε χωρίς δόση από Pokémon, αφού το μέγεθος του franchise είναι τέτοιο που καθιστά αδύνατο να μείνει εκτός E3. Είναι και κάπως διαφορετική η ισορροπία των πραγμάτων ως προς το franchise βέβαια, από την άποψη ότι η Nintendo δεν κανονίζει μόνη της, είναι και η The Pokémon Company στη μέση που προφανώς θα αντιληφθεί το δικό της συμφέρον ως κάτι που δεν είναι ανάγκη να ταυτίζεται κάθε φορά, σώνει και καλά, με τις προτιμήσεις της Nintendo.

Σε κάθε περίπτωση η Nintendo έδειξε μόνο games. Και τίποτα δεν δίνει σάρκα και οστά στη λογική μιας παρουσίασης όσο ο διαχωρισμός των πάντων σε ομάδες. Ξεκινάμε.


Για ένα trailer μόνο

Δύο στους τρεις καλοκαιρινούς τίτλους της Nintendo (ο τέταρτος, το Super Mario Maker 2, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και το μόνο που μένει πια είναι να ετοιμαστούν reviews) χώρεσαν στην παρουσίαση με απλή προβολή νέων trailers. Για υπενθύμιση δηλαδή. Καθόλα λογικό. Το Fire Emblem βρέθηκε μέσα στο καλοκαίρι ύστερα από καθυστέρηση, αλλά είναι μέρος ιστορικού για την εταιρεία, και την κατηγορία franchise. Το Astral Chain φτάνει που προκύπτει διά χειρός Platinum. Κυκλοφορεί ακριβώς την εβδομάδα που ξεκινά συνήθως το «πανηγύρι» μιας νέας σεζόν, οπότε είναι κάτι ιδιαίτερο που χρησιμεύει και ως εναρκτήριο λάκτισμα.

Fire Emblem: Three Houses


Astral ChainΝέο περιεχόμενο

Η επόμενη βαθμίδα στην κλίμακα των εξελίξεων είναι η αποκάλυψη νέου περιεχομένου για ήδη γνωστούς τίτλους. Από τη μία είχαμε την ανακοίνωση χαρακτήρων για το Super Smash Bros. Ultimate και από την άλλη την αποκάλυψη του Season Pass για το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (την τρίτη καλοκαιρινή κυκλοφορία της Nintendo δηλαδή). Δεν έγιναν πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα στην περίπτωση του τελευταίου, αναμενόμενο για Season Pass πια, και οι δυο κινήσεις όμως έχουν το σαφή στόχο να δείξουν πως η Nintendo εξακολουθεί να στηρίζει το Smash Bros. με νέο περιεχόμενο και πως σκοπεύει να πάρει απολύτως στα σοβαρά το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Smash Bros x Dragon Quest XI (Summer)


Smash Bros x Banjo Kazooie (Fall)


Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Expansion Pass (Fall 2019)
Πληροφορίες και gameplay

Ένα σκαλί παραπάνω βρίσκουμε δυο τίτλους που εμφανίστηκαν συγκεκριμένα για να μάθουμε περισσότερα για το gameplay και το περιεχόμενό τους. Μπορεί να γνωρίζαμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pokémon Sword/Pokémon Shield αλλά ακόμη μαθαίνουμε τις νέες του υποσχέσεις. Το Luigi’s Mansion δεν μάθαμε πότε θα το πάρουμε στα χέρια μας, μόνο ότι εξακολουθεί να αναμένεται εντός του 2019. Θα ποντάρουμε στο Δεκέμβριο μιας και η Nintendo πάντα φροντίζει να έχει κάτι για τον τελευταίο μήνα του έτους, σε αντίθεση με άλλους μεγάλους εκδότες.

Pokémon Sword/Pokémon Shield


Luigi’s Mansion 3


Αυτού του είδους η πληροφορία είναι σημαντικό σημείο κάθε παρουσίασης της Nintendo, περισσότερο σε σχέση με τους άλλους δυο μεγάλους της αγοράς. Καθώς η εταιρεία σπάνια απασχολείται με την αφήγηση όσο με τους μηχανισμούς, μιας και πάντα με αυτούς προτιμά να κερδίζει τον παίκτη όταν έρχεται η ώρα, είναι λογικότερο και να έχει αλλά και να θέλει να μοιράζεται περισσότερα και συχνότερα τέτοιες πληροφορίες, κάτι που φαίνεται και από την προ πολλού παγιοποίηση του Treehoulse Live ως ουσιώδες μέρος της παρουσίας της κάθε E3.

«Ημερομηνίες» και ημερομηνίες

Βέβαια παρουσίαση σε E3 χωρίς να μαθαίνουμε και καμιά ημερομηνία κυκλοφορίας, που δεν είχαμε ήδη στις λίστες μας, δεν νοείται. Χωρίσαμε τους τίτλους σε εκείνους που αποκάλυψαν γενική περίοδο κυκλοφορίας κι εκείνους που πήραν συγκεκριμένη ημερομηνία. Στη δεύτερη περίπτωση χώρεσε μια διχοτόμηση ακόμη, σε παραγωγές τρίτων και σε εσωτερικές παραγωγές της Nintendo.

Περίοδος κυκλοφορίας
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Νοέμβριος 2019


Panzer Dragoon: Remake
Χειμώνας 2019


Ημερομηνία κυκλοφορίας
Παραγωγές τρίτων

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer
13 Ιουνίου 2019

Dragon Quest XI
27 Σεπτεμβρίου 2019


Contra Anniversary Collection (PC, PS4, Xbox One, Switch)
11 Ιουνίου 2019

Εσωτερικές παραγωγές

Daemon X Machina
13 Σεπτεμβρίου 2019


The Legend of Zelda: Link’s Awakening

20 Σεπτεμβρίου 2019


Animal Crossing: New Horizons
20 Μαρτίου 2020


Παρατηρήστε ότι ανακοινώσεις ημερομηνιών ή, έστω, χρονικών παραθύρων κυκλοφορίας μάθαμε για 8 τίτλους, τρεις της Nintendo και 5 που είναι παραγωγές τρίτων, αλλά μόνο ένας εξ αυτών δεν είναι είτε της Nintendo είτε αποκλειστικός στο Switch, με οποιονδήποτε τρόπο, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, είτε γενικά, είτε μόνο στη Δύση: το Contra Anniversary Collection.

Επιπλέον το μόνο «παρατράγουδο» εντοπίζεται στο Animal Crossing: New Horizons που αναμενόταν μέχρι πρότινος μέσα στο 2019, αλλά η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε στο επόμενο έτος.


Ανακοινώσεις τίτλων

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά ο βασικός λόγος που συντονίζεται κανείς στο stream ή που καλύπτει από κοντά μια τέτοια παρουσίαση/έκθεση είναι η αποκάλυψη νέων τίτλων. Η λίστα των νέων είχε 12 μέλη αυτήν τη χρονιά. Εννοείται ότι τους χωρίσαμε σε παραγωγές τρίτων και εσωτερικές παραγωγές (και όχι μόνο).

Παραγωγές τρίτων
Μεταφορές

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition
2019


Alien Isolation
2019

Spyro Reignited Trilogy (PC, Switch)
3 Σεπτεμβρίου 2019

Resident Evil 5
Φθινόπωρο 2019

Resident Evil 6
Φθινόπωρο 2019


Συνεπώς από τους 12 τίτλους, οι πέντε είναι μεταφορές παλαιότερων τίτλων. Και οι πέντε είναι αναγνωρίσιμες παραγωγές που καλύπτουν κενά στη βιβλιοθήκη της υβριδικής κονσόλας της Nintendo. Είναι συχνό πια το φαινόμενο να βλέπουμε κάποιες μεγαλύτερες παραγωγές να φτάνουν στο Switch κατόπιν εορτής. Συχνό αλλά όχι μυστήριο. Οι μεταφορές αυτές είναι σημαντικές μιας και σε διάφορες περιπτώσεις αφορούν τίτλους που παλαιότερα ήταν αυτονόητο ότι δεν θα βλέπαμε σε σύστημα της Nintendo. Τόσο το Alien Isolation και, ακόμη περισσότερο, το The Witcher 3: Wild Hunt είναι τέτοιες περιπτώσεις. Η ύπαρξή τους και μόνο είναι υπενθύμιση της αναπροσδιορισμένης σχέσης της Nintendo με άλλους εκδότες και developers. Κάποιοι αργοπορούν επειδή παίρνει χρόνο η προσαρμογή του τίτλους σε μέτρα που δεν είχαν υπολογίσει, άλλοι αργοπορούν επειδή έβαλαν το σύστημα της Nintendo στο μάτι αφού διαπίστωσαν ότι έγινε εμπορική επιτυχία. Όπως και να ‘χει η βιβλιοθήκη κάνει το κομμάτι της: μεγαλώνει.

Multiplatform
Contra: Rogue Corps (PC, PS4, Xbox One, Switch)
24 Σεπτεμβρίου 2019


Empire of Sin (PC, Mac, PS4, Xbox One, Switch)
2020


Trials Of Mana (PC, PS4, Switch)
2020


Τρεις ήταν οι τίτλοι που προορίζονται για διάφορες πλατφόρμες αλλά αποκαλύφθηκαν στην παρουσίαση της Nintendo. Τυπικά τελείως, ο αριθμός δεν είναι μεγάλος για τέτοια παρουσίαση, όχι σε μια εποχή που έτσι κι αλλιώς οι μεγάλες παρουσιάσεις κατασκευαστών παραγεμίζουν συχνά με μη αποκλειστικούς τίτλους. Ναι, 2 στους 3 είναι ιαπωνικοί τίτλοι αλλά ο συμβολισμός που αναφέραμε πιο πάνω για τις μεταφορές συνεχίζεται κι εδώ. Το Empire Of Sin δεν είναι αποκλειστικό στο Switch, ωστόσο είναι τίτλος από τους John και Brena Romero με την υποστήριξη της Paradox Interactive, με φόντο την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Μόνο το ότι είναι τίτλος τύπου tactics «κολλάει» πιο εύκολα με την ταυτότητα της Nintendo. Όλα τα άλλα στοιχεία δεν θα τα περιμέναμε ούτε σε κονσόλα της Nintendo, ούτε σε παρουσίασή της, ούτε να αποκαλύπτονται σε εκδήλωση που έχει οποιαδήποτε σχέση με την Nintendo.

Με αποκλειστικότητα οποιουδήποτε τύπου
Collection Of Mana
11 Ιουνίου 2019


The Dark Crystal: Age Of Resistance Tactics
2019


No More Heroes III
2020


Κι εδώ η Nintendo φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα προσεκτική. Έχει έναν τίτλο-συλλογή που μία που αναφέρθηκε και μία που κυκλοφόρησε, υφίσταται βέβαια για ιστορικούς λόγους, όχι για να συναρπάσει τα πλήθη. Ναι, για το Collection Of Mana λέμε.

Έκπληξη ήταν το The Dark Crystal: Age Of Resistance Tactics μιας και συνδέεται με παραγωγή prequel της Netflix για το The Dark Crystal, οπότε το ένα θα σπρώχνει το άλλο όταν έρθει η ώρα. Και μόνο που πρόκειται για τίτλο Tactics βέβαια, το ταίριασμα με το Switch δεν είναι καθόλου παράλογο.

Και για το τέλος έχουμε το No More Heroes III, σειρά που συνδέεται κυρίως, αν και όχι αποκλειστικά, με την Nintendo.

Και οι τρεις αυτοί τίτλοι δεν έχουν ανακοινωθεί για οτιδήποτε πέραν του Switch, οπότε μέχρι να αλλάξει κάτι, οι αριθμοί δείχνουν πως η Nintendo είχε περισσότερες νέες αποκλειστικότητες τρίτων από την Microsoft φέτος. Βέβαια, εντάξει, μην το παρακάνουμε κιόλας. Άλλο οι αριθμοί άλλο το ρεζουμέ. Και το ρεζουμέ καταλήγει να είναι το No More Heroes III. Κι όσο κι αν λατρεύουμε τη σειρά στα μέρη μας, δεν πρόκειται για εμπορικό ογκόλιθο. Οι αγάπες αυτές χτίζονται μετά την πρώτη επεισοδιακή φόρτιση του beam katana και κάπως πρέπει να φτάσει πρώτα εκεί κάποιος.
Εσωτερικές παραγωγές (δηλαδή εσωτερική παραγωγή)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild sequel


Ποτέ δεν είναι έκπληξη το ότι αναπτύσσεται κι άλλος (μεγάλος) τίτλος στη σειρά The Legend Of Zelda και πάντα θεωρείται έκπληξη και δικαίωση η ανακοίνωσή του. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα βέβαια και η αλήθεια είναι πως η Nintendo φρόντισε να μην πάθει Metroid αυτήν τη δόση. Μπορεί να μην είδαμε λογότυπο, μπορεί να μη μάθαμε ονομασία, μπορεί να μην έχουμε ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει, τουλάχιστον είδαμε ότι κάτι υπάρχει κάπου που τρέχει σε hardware. Αλλιώς δεν θα είχαμε και το παραπάνω video της ανακοίνωσης.

Η σημασία της συγκεκριμένης ανακοίνωσης πάει λίγο παραπέρα πάντως. Η εταιρεία έχει να καταφέρει να ετοιμάσει δεύτερη μεγάλη παραγωγή Zelda για το ίδιο σύστημα από την εποχή του. GameCube. Και όταν πασχίζει για το επόμενο βήμα τις τελευταίες φορές αναγκαζόταν να βγάλει τίτλο σε δυο γενιές hardware. Σε εκείνη για την οποία είχε ξεκινήσει και εκείνη που ήθελε να στηρίξει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Η ανακοίνωση υπονοεί πως η εταιρεία έχει μπει σε ρυθμό ενώ στοχεύοντας σε sequel η βασική δουλειά σε concept design είναι έτοιμη και γίνεται και οικονομία σε παραγωγή art και λοιπών assets. Βέβαια, καλά όλα αυτά, χωρίς όμως να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο hardware, με τις φήμες να τρέχουν και τις εποχές να έχουν αλλάξει, μπορεί και αυτό το νέο Zelda να καταλήξει να το παίζει δίπορτο.

Στο τέλος βέβαια είναι αδύνατο να μην ενθουσιαστεί κανείς και μόνο στην ιδέα ότι θα δούμε κάτι ανάλογο του Breath Of The Wild, που ακόμη δεν έχει μιμητή, αλλά και στη σκέψη ότι θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε την ατάκα «ε, δεν είναι και Breath Of The Wild» ως εργαλείο επίλυσης διαφορών σε διαφωνίας περί gaming.


The Real (Doug) Bowser

Η Nintendo κράτησε τα πράγματα απλά και παραδοσιακά. Σε μια τέτοια E3 θα ήταν αδύνατο να μη καταλήξει να ξεχωρίζει. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές μάλιστα, δεν προσπάθησε να χωρέσει όσους περισσότερους τίτλους γινόταν σε μια παρουσίαση με το αποτέλεσμα να είναι χαμός μικροπληροφορίας, οπότε όλα κύλησαν πιο ομαλά από ό,τι περιμέναμε.

Ωστόσο δεν μιλάμε για παρουσίαση που αλλάζει τη μεγάλη εικόνα. Η εξάρτηση της Nintendo από ιαπωνικές εταιρείες παραμένει, οι δυτικές εξακολουθούν να μην κάνουν μεγάλες κινήσεις για χάρη της. Η Bethesda προσπαθεί συστηματικά η αλήθεια είναι, Activision, EA και 2K όμως εξακολουθούν να κάνουν το ελάχιστο δυνατό.

Ταυτόχρονα, είναι φοβερός ο ρυθμός με τον οποίο ετοιμάζεις τις παραγωγές της η Nintendo. Ναι, καμία δεν είναι τόσο μεγάλη επένδυση όσο ένα Death Stranding ή ένα Gears. Από την άλλη, ούτε η Sony ούτε η Microsoft καταφέρνουν να έχουν τόσες δικές τους κυκλοφορίες κάθε χρόνο. Η Nintendo εξακολουθεί να βασίζεται πάνω από όλα στον εαυτό τους. Και ο περίγυρος αλλάζει σιγά σιγά. Πρέπει να συνεχίσει στη γραμμή που τράβηξε με το Switch και να περιμένει το υπόλοιπο της βιομηχανίας να προσαρμοστεί και να τη δει ως αυτονόητο συνεργάτη, όχι ως μπόνους. Υπομονή κι επιμονή λοιπόν.

Σε αντίθεση με κάθε άλλη παρουσίαση «μεγάλου» (Microsoft, Square Enix, Bethesda, Ubisoft) η Nintendo δεν ασχολήθηκε καθόλου με mobile games, παρότι και ασχολείται με το είδος και τα πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι τώρα, οικονομικά τουλάχιστον, με την κατηγορία. Θέτει μια προτεραιότητα που να ταιριάζει στην έκθεση και εμμένει σε αυτήν.

Επίσης σε αντίθεση με τους περισσότερους «μεγάλους», δεν είχε να πει τίποτα για υπηρεσίες. Δεν περιμένουμε φοβερά άλματα αλά Microsoft, δεν περιμένουμε προσεγγίσεις αλά Ubisoft, η Nintendo εξακολουθεί να μην έχει καλή φήμη για τις υπηρεσίες που προσφέρει και τις υποδομές στις οποίες στηρίζεται και κάπως, κάπου, κάποτε, πρέπει να προσπαθήσει να δείξει και να πείσει ότι κάνει κάτι για αυτό, ακόμη κι αν αυτό το κάτι προχωρά σιγά σιγά.

Γενικότερα πάντως εκτιμούμε το ότι, παρά το ξύλινο χιούμορ που χαρακτηρίζει τα περισσότερα Nintendo Direct, η Nintendo διατηρεί τη μεθοδικότητα και τη γραμμή στην οποία πιστεύει για οτιδήποτε έχει γύρω της. Βλέπει την E3 ως το μέρος που έχει νόημα να δείξει τι βρίσκεται στον ορίζοντα, όχι ευκαιρίες για τις πιο μακρινές υποσχέσεις με την ελπίδα ότι θα «κερδίσει» την έκθεση. Εστίασε λοιπόν σε ό,τι έρχεται μέσα στο 2019 και δεν κοίταξε πολύ βαθιά στο 2020. Χαρακτηριστικά ανακοίνωσε μόνο ένα νέο τίτλο, το επόμενο The Legend Of Zelda και μόνο αυτό, που, μαζί με το Animal Crossing για το οποίο ανακοίνωσε καθυστέρηση, είναι οι μοναδικές παραγωγές που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο Nintendo Direct αλλά δεν προορίζονται για το 2019.

Έτσι είναι πιο εύκολο να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, αλλά και να την κρατήσει, εκεί που θέλει, αφήνοντας πάντα χώρο για εκπλήξεις στα συχνά Nintendo Direct που έχουμε μάθει να περιμένουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Γλιτώνει και τα CGI trailers έτσι. Αμ πως.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • clapiotis
  • Πολύ ωραίο και αναλυτικό το αφιέρωμα. Σε ένα σημείο λες ότι το Luigi’s Mansion θα ποντάρεις ότι θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. Λόγω του Halloween όμως και του θέματος του συγκεκριμένου video game που σχετίζεται με φαντάσματα πιστεύω ότι θα έχει κυκλοφορία περίπου τέλη Οκτωβρίου.

   • yaponvezos
   • Σωστό κι αυτό. Μισή η σκέψη μου 7 το πρωί.

  • Geovra
  • Προσωπικα ηταν η καλυτερη παρουσιαση της Nintendo εδω και χρονια....περα απο το "μεστο" του θεματος και οτι οι υπολοιποι (πλην της square) που ηταν ψιλοαδιαφοροι σε ολα τα παιχνιδια εδειξαν gameplay και το βασικοτερο οτι εδειξαν, ειναι σε πολυ κοντινο διαστημα....οχι σας δειχνω ενα cgi video και θα ερθει σε κανα χρονο (κι αν)οπως καναν ολοι οι αλλοι....
   Αν εξαιρεσεις το νεο "μεγαλο" Zelda και καποιο αλλο που μαλλον ηταν αδιαφορο για μενα, οτι εδειξαν ειναι σε διαστημα τριμηνου...κοινως "εσυ που εχεις switch μεσα σε 3 μηνες εχεις αυτο κι αυτο κι αυτο"...

   Πλεον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αγορα του switch...και οχι επειδη ηθελα να παιξω ΜΟΝΟ το Zelda....μακαρι να συνεχισει ετσι...εστω και με ρυθμους χελωνας, να ανακτησει το χαμενο εδαφος

   ΥΓ ποσο υπεροχα "αθλιο" ηταν το Luigi Mansion?

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!