Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation: Οι παρουσιάσεις

Η Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 είναι σημαντική ημερομηνία για το PlayStation, καθώς η Sony διοργανώνει στη Νέα Υόρκη και στο PlayStation Theater μια press conference για σημαντικές ανακοινώσεις. Το τι θα δούμε εκεί, ουδείς γνωρίζει μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις, πέραν του γεγονότος ότι αναμένουμε την τυπική επίσημη ανακοίνωση για την πιο λεπτή έκδοση του PlayStation 4 (που έχει φτάσει ήδη σε χέρια χρηστών και Μέσων, έχει γίνει unboxing κτλ). Θα έχουμε επίσημη αποκάλυψη του PlayStation Neo (PS4K); Θα κυκλοφορήσει φέτος η νέα, πιο ισχυρή, κονσόλα; Θα πάει η Sony με το Neo απέναντι στο Project Scorpio την εορταστική περίοδο του 2017; Όλα θα απαντηθούν τις επόμενες ώρες, οπότε μέχρι τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο παρελθόν και στο πως παρουσιάστηκαν οι κονσόλες PlayStation στην πορεία των περασμένων ετών.

PlayStation
Το πρώτο PlayStation ήταν το πρώτο βήμα της Sony στην αγορά των videogames. Δείτε πως παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Keynote Speech της ιαπωνικής εταιρείας, στο πλαίσιο της Ε3 1995.



To πρώτο PlayStation υποδέχτηκε το 2000 το πρώτο του revision με το PSone.

PlayStation 2
Το PS2 κυκλοφόρησε το 2000, ήταν συμβατό με τα παιχνίδια της πρώτης κονσόλας και προωθήθηκε ιδιαίτερα από τη Sony με τη λογική του προσιτού DVD player. Η κονσόλα πούλησε μέχρι τα τέλη του 2012 155 εκατομμύρια κονσόλες και η παραγωγή του τελείωσε στις αρχές του 2013.



Το 2004 κυκλοφόρησε η slim έκδοση του PS2.
PlayStation 3
Στο πλαίσιο της Ε3 2006, η Sony παρουσίασε για πρώτη φορά το PlayStation 3, την πρώτη της κονσόλα με ενσωμάτωση τεχνολογίας motion sensing (Sixaxis Wireless Controller), ανάλυση high definition, αλλά και Blu-ray drive. Η αποκάλυψη συνοδεύτηκε από αρνητικά σχόλια, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε και το κλασικό DualShock controller με μηχανισμό δόνησης.



Η slim έκδοση του PS3 αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της Gamescom το 2009 σε μια από τις λίγες συνεντεύξεις Τύπου της Sony με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον επί ευρωπαϊκού εδάφους.



Το PS3 υποδέχτηκε και μία ακόμη λεπτή έκδοση που κυκλοφόρησε το 2012.

PlayStation 4
H Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 για πρώτη φορά το 2013 σε μία ειδική εκδήλωση με την ονομασία PlayStation Meeting, το 2013. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο PlayStation Theater της Νέας Υόρκης και εκεί, τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για το επόμενο PlayStation.



Λίγους μήνες αργότερα, στο πλαίσιο της Ε3 Press Conference, ανακοίνωσαν και όλες τις σχετικές πληροφορίες.



Το τι μας περιμένει στην αποκάλυψη της επόμενης κονσόλας PlayStation ή έκδοσης του PS4 θα το ξέρουμε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Οι εικασίες πολλές. Μέχρι τότε


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Κανένα φορητό? Είχε βγει φήμη για νέα έκδοση του Vita. Ή ένα νέο φορητό από την SONY. Κάτι που αμφιβάλλω αλλά θα ήθελα να δώ.

      Όσο για το Νeo, αν είναι μόνο ~4ΤFlops, δεν αξίζει. Όχι, ότι αξίζει να αγοράσεις κάποιο από τα νέα "αναβαθμισμένα" μοντέλα, εάν έχεις ήδη.

*