Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Xbox @ E3 2017: Τρέχει με το X

Xbox @ E3 2017: Τρέχει με το X
Η Microsoft ξεκίνησε δυνατά, με το Project Scorpio, που ονομάζεται τελικά Xbox One X και έρχεται να μπει στην οικογένεια του Xbox One. Περιέργως αναφέρθηκαν τα Xbox One S και Xbox One ως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αυτής, και κάθε φορά που γινόταν αυτό, η οθόνη έδειχνε το Xbox One X και το Xbox One S. Ισχύει βέβαια, αν προσεγγίσουμε την εν λόγω οικογένεια με διάθεση, αχέμ, ιστορικού.

Xbox One X λοιπόνΤα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν γνωστά, μάθαμε ότι η σε κύματα παγκόσμια κυκλοφορία του Xbox One X ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου και πως θα κοστίζει, στις ΗΠΑ τουλάχιστον, και προ ΦΠΑ, $499. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως το Xbox One X (θα) είναι η ισχυρότερη κονσόλα στην αγορά για το επόμενο διάστημα.

Η εξήγηση του Xbox One X έγινε καλά από την Microsoft, καλύτερα από ότι έχουμε μάθει να βλέπουμε όταν εμφανίζεται επί σκηνής ο ακατάληπτος φανφαροσίφουνας που λέγεται Panos Panay για να παρουσιάσει νέο μοντέλο Surface. Εδώ η εταιρεία στάθηκε σε τρία σημεία: ισχύς, συμβατότητα, ποιότητα κατασκευής.

Ισχύς

Μετά από μια επανάληψη των γνωστών τεχνικών χαρακτηριστικών, η Microsoft έσπευσε να μεταφράσει τα στοιχεία αυτά σε οφέλη. Το Xbox One X είναι UHD BD player λοιπόν, όπως και το Xbox One S, υποστηρίζει Dolby Atmos, Wide Colour Gamut και HDR, όπως το Xbox One S, ωστόσο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να τρέχει παιχνίδι σε πραγματική ανάλυση 4K, με τα ανάλογης ποιότητας textures και assets. Βέβαια δεν θα ισχύει πάντα αυτό, είναι σίγουρο όμως ότι θα ισχύει συχνότερα σε σχέση με το PS4 Pro. Από την άλλη βέβαια, όσοι έχουν μια κάποια επαφή με hardware, το αντιλαμβάνονταν αυτό και με μια ματιά στις βασικές τεχνικές προδιαγραφές.

Για να αποκτήσει “πόδια” ο ισχυρισμός για πραγματικό 4K gaming, η Microsoft έδειξε πάρα πολλούς τίτλους, στους οποίους σημειωνόταν πως είναι “Xbox One X Enhanced”. Ο όρος αυτός βέβαια ερχόταν σε παραλλαγές.

Xbox One X Enhanced: Βελτιώσεις όχι όμως native 4K
Xbox One X Enhanced 4K: Αναπαραγωγή σε native 4K
Xbox One X Enhanced 4K HDR: Αναπαραγωγή σε native 4K με HDR

Σημείωση πρώτη. Το HDR δεν αποκλείεται σε άλλες περιπτώσεις, απλά σε αυτές τις τρεις παραλλαγές είδαμε να εμφανίζεται ο όρος “Xbox One X Enhanced”. Σημείωση δεύτερη. Δεν διευκρινίστηκε τι συμβαίνει ακριβώς στις περιπτώσεις που η ανάλυση βελτιώνεται, αλλά ύστερα πρέπει να φτάσει σε 4K με scaling. Σημείωση τρίτη. Το ότι ένας τίτλος φέρει τη μία ή την άλλη ένδειξη όταν παρουσιάζεται σε μια έκθεση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην πορεία. Προς το καλύτερο λογικά. Μπορεί και όχι βέβαια. Άλλο ένα πράγμα που θα πρέπει να ψάχνουμε λοιπόν.Συμβατότητα

Το Xbox είναι πια προέκταση της νέας υποδομής των Windows. Σχεδιάστηκε ώστε να διατηρείται η συμβατότητα αυτόματα ή με λίγο μόνο κόπο. Μπορεί η Microsoft να λέει κάθε τόσο πως όλα τα αξεσουάρ είναι συμβατά, που είναι το εύκολο μέρος της υπόθεσης στην πραγματικότητα, αλλά η συμβατότητα με τα games είναι σημαντικότερη υπόθεση.

Από τη στιγμή που κατάφερε το emulation του Xbox 360 στο τελείως διαφορετικό περιβάλλον του Xbox One, η βελτιωμένη αναπαραγωγή τίτλων για Xbox One στο Xbox One X είναι, συγκριτικά, παιχνιδάκι. Σκεφτείτε πως όταν ήρθε το PS4 Pro, αν δεν υπήρχε patch που να προσθέτει υποστήριξή των επιπλέον πόρων σε συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε η βελτίωση ήταν μηδενική. Περιμέναμε μήνες για το Boost Mode που, και αυτό, ανάλογα με το παιχνίδι δίνει περισσότερη σταθερότητα, όχι κάποια ποιοτική διαφορά.

Με το Xbox One X δεν είναι έτσι. Όλοι οι τίτλοι θα ωφελούνται, όχι στον ίδιο βαθμό προφανώς, αλλά εκτός από βελτίωση σε frame rates θα έχουμε την επιβολή anisotropic filtering και ΑΑ. Και αν κάτι δεν το “σηκώνει” η κατάσταση, το σύστημα θα ξέρει τι να κάνει. Διότι τέτοιο κόπο έχει κάνει η Microsoft, μια εταιρεία που ξέρει, πάνω από όλα, από computer software. Στο χώρο της κονσόλας, κανείς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο. Απλά και ξεκάθαρα.

Συν τοις άλλοις ετοιμάζονται patches για τριάντα και πλέον τίτλους για καλύτερη υποστήριξη, μεταξύ αυτών και το The Witcher 3.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • alex5ale
  • Κατα την γνώμη μου η τίμη του Χ θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις του ps4!

  • yaponvezos
  • Η τιμή δεν είναι πρόβλημα. Σίγουρα όχι στη μερίδα του κοινού που απευθύνεται κατ’ αρχήν το Xbox One X.

   Με δεδομένο ότι 1 στα 5 PS4 που πωλούνται είναι PS4 Pro, ο κόσμος αποφεύγει και τα 400. Ο ίδιος κόσμος θα αποφύγει και τα 500. Και υπάρχει πάντα και το Xbox One S έτσι κι αλλιώς.

  • RiderSoMysterious
  • Δυστυχώς το line-up τίτλων είναι τουλάχιστον απογοητευτικό. Η σιωπή των τελευταίων μηνών τελικά δεν οδήγησε σε καμία μεγάλη αποκάλυψη γιατί πολύ απλά δεν ετοίμαζαν απολύτως τίποτα. Τα Forza, State Of Decay, Sea Of Thieves, Crackdown, Ori λίγο πολύ τα ξέραμε και τα περιμέναμε.

   Από εκεί και πέρα μας δουλεύουν κανονικά μιλώντας ξανά και ξανά για diversity με ένα σωρό από ''νέες'' online multiplayer εμπειρίες,  timed exclusives και Άγιος ο Θεός - δε θα κάτσω καν να δω για πόσο το καθένα και κάποια όντως πολλά υποσχόμενα παιχνίδια που όμως θα κυκλοφορήσουν κυριολεκτικά παντού.

   Η MS το έχει παρατήσει εντελώς. Η μόνη της συνεισφορά στην ιστορία είναι το X. Από εκεί και πέρα ας βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άλλοι. Ο ορισμός του τίποτα σε 4K.

  • diver_gr
  • H τιμή αναμενόμενη αν και είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα έμπεναν (399) ποιο δυνατά για να πιέσουν τη Sony αλλά αντικειμενικά το Hardware ακόμα και στα 499 έχει απίστευτο value for money και ως premium προϊόν τιμολογήθηκε πολύ καλά.

   Όπως έχω ξαναγράψει το τελευταίο διάστημα φάνηκε και στην Ε3 πως η MS σε πρώτη φάση κυνηγάει να προσφέρει τις καλύτερες εκδόσεις των 3rd party παιχνιδιών σε 4Κ. Κακά τα ψέμματα η μεγαλύτερη μερίδα πωλήσεων παιχνιδιών είναι από τους 3rd party εκεί είναι τα πολλά λεφτά και όχι στα exclusives. Ναι το Horrizon έκανε 3,4 εκατομμύρια πωλήσεις αλλά Battlefield, Cod, Fifa,GTA,Battlefron περνάνε τα 10 στο χαλαρό και με αρκετά από αυτά να ξεπερνάνε ακόμα και τα 20!

   Η κατηγορία των gamers που παίζουν 3rd party είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που ζητάνε τα 1st party exclusives και εκεί ποντάρει η MS αυτή τη στιγμή.

   Το hardcore κοινό των 3rd party θα γλυκοκοιτάξει το native 4K που του προσφέρει το Χ με 499, ακόμα και ένας μέσος PC gamer που θέλει να παίζει 3rd party games ποιο value for money είναι η πρόταση της MS από το να στήσεις ένα PC για 4Κ gaming το οποίο θα κοστίζει τα διπλάσια τουλάχιστον λεφτά.

   Μου έλειψε βέβαια ο WOW Factor όσο αφορά κάποια 1st party κυκλοφορία. Η press της MS ήταν απλά καλή, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο όσο αφορά τα επερχόμενα παιχνίδια. Ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο του Horrizon, Bloodborne, God Of war, The last of Us, Days gone Κλπ.

   Παρόλο που ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι ( minecraft) δεν πιστεύω ότι τα Crackdown 3, State of Decay 2 και ένα Forza 7 είναι αρκετά. Πέρα από το Forza στα 2 υπόλοιπα παιχνίδια δεν είδα προσωπικά κάτι για να πω ότι δικαιολογούν την ύπαρξη τους στο Χ. Αντιθέτως το Anthem μάζι με Metro με έκαναν να ψήνομαι αλλά είναι μόνο 2 τίτλοι.

   Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα στη παρούσα φάση η Sony δεν χρειάζεται να προβεί σε μείωση τιμής του Pro, ένα παιχνίδι να βάλει στο bundle και θα είναι σε πολλή πλεονεκτική θέση απέναντι από τη MS.

   Είμαι πραγματικά περίεργος και ανυπομονώ για τη σημερινή conf της Sony καθώς σήμερα δεν έζησα τη συγκίνηση που περίμενα να ζήσω βλέποντας μια conference την οποία περίμενα αγωνιωδώς.

  • Roronoa
  • Η παρουσιαση ηταν μια χαρα, δεν ηταν βαρετη και ειχε αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια. Απλα δεν ειχε την μεγαλη εκπληξη να κανει το μπαμ.
   Για το μελλον του xbox βεβαια δεν ηταν θετικη παρουσιαση λογω ελλειψης καποιας μεγαλης λιστας απο exclusives. Μια κονσολα που εχει μια καλη βιβλιοθηκη, απλα ο ανταγωνιστης της την εχει μεγαλυτερη, και μαλλον θα την μεγαλωσει και αλλο. Και μετα παει και βγαζει την νεα κονσολα, την ελπιδα να αντιστρεψει την κοινη γνωμη και την κατασταση, στα 500€
   Μαλλον δεν νοιαζονται ιδιαιτερα εκει την microsoft να "χτυπησουν" την sony, σιγουρα ξερουν πως δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στο market share που εχουν.

   Τα παιχνιδια που ξεχωρισα ηταν ευκολα το the last night και το sequel του ori.

   @diver_gr

   "να στήσεις ένα PC για 4Κ gaming το οποίο θα κοστίζει τα διπλάσια τουλάχιστον λεφτά"

   λολ οχι

  • diver_gr
  • @ roronoa

   Ακόμα και σε συζήτηση στο Forum δεν έχω δει ποτέ κάποιον να γράφει μια σύνθεση με τα αντίστοιχα λεφτά της κονσόλας για gaming στο ίδιο επίπεδο, αραιά και που κάποιος κάνει ένα copy paste από Skroutz της χαμηλότερες τιμές από 20 διαφορετικά καταστήματα θεωρώντας δεδομένο ότι όλος ο κόσμος ξέρει να στήνει Pc μόνος τους.

   Επίσης άλλο παράλογο πρόβλημα που έχετε εσείς που ζήτε στην Αθήνα δεν είστε το κέντρο του κόσμου, μάθετε ότι ζούνε και άτομα εκτός Αθήνας οπότε το να παραγγείλη κάποιος 10-12 κομμάτια για να στήσει το pc του θα επιβαρυνθεί με επιπλέον 40-50 ευρώ+ ταχυδρομικά.

   Μπορείς να μου γράψεις σε παρακαλώ τη σύνθεση για 4Κ gaming έτσι από περιέργεια να δούμε τη τιμή?

  • Roronoa
  • @diver_gr

   Sorry αλλα ειναι κουραστικο να κανω παλι το ιδιο πραγμα απλα για να μου πεις να βαλω bluray και δνε ξερω τι αλλο θα σκεφτεις. Μια RX580 με 8gb ram και ενας ryzen 1400/i5 (και πολυ του ειναι) δεν κανουν 1000€+, δεν χρειαζεται να εισαι ψαγμενος για να το δεις. Ας μην λεμε οτι θελουμε.

  • sdragon
  • @Roronoa, για να παίξεις με ικανοποιητικά frames σε 4k χρειάζεσαι τουλάχιστον μια 1070, εκτός και αν εννοείς να παίζεις σε medium-low. Απλά δε νομίζω ότι θα έχει τόση οπτική διαφορά σε σχέση με το Pro για να δικαιολογήσει τα λεφτά του.

  • Roronoa
  • @sdragon

   Το ιδανικο ναι θα ηταν μια 1070/1080, η 1060 ομως ειναι περισσότερο στα επιπεδα του xbonex οπου και παλι μπορεις να τρεξεις 4k σε medium/low (οπως το xbonex).

  • diver_gr
  • Επίσης όσο αφορά το στήσιμο ενός φθηνού gaming pc και τις τιμές του Skroutz η ποιο φθηνή τιμή δεν σημαίνει ότι το προϊόν υπάρχει και πολλές φορές στην Ελλάδα του 2017 το κατόπιν παραγγελίας πολές φορές μπορεί η αναμονή να φτάσει και να ξεπεράσει της 2-3 εβδομάδες.

   Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει στοκ στην Ελλάδα πχ στην ίδια κάρτα με τη ποιο φθηνή στα 250 ευρώ μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να έρθει και να κουραστείς στα τηλέφωνα, όχι ότι φταίνε τα μαγαζιά αλλά δυστυχώς όταν δεν υπάρχει στοκ αυτή είναι η αλήθεια. Και αν περιμένεις 1-2 εβδομάδες πάλη καλά να λες γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που η αναμονή μπορεί να φτάσει και το μήνα.

   Επίσης φίλε Roronoa για τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των παιδιών που δεν γνωρίζουν να στήσουν ένα μηχάνημα κομμάτι κομμάτι και ζούνε εκτός Αθήνας για να τα πάρουν από το κατάστημα αναγκαστικά θα το στήσουν όλο από το ίδιο μαγαζί πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έχουν τις καλύτερες τιμές ανά εξάρτημα + μεταφορικά.

   Οπότε αυτός που δεν μένει Αθήνα και δεν γνωρίζει αλλά και αυτός που δεν θα σπαταλήσει ώρες να γυρνάει όλη την Αθήνα για να πάρει τα ποιο φθηνά κομμάτια από τα καταστήματα θα το πληρώσει πόσο 20? 25?30%? ποιο ακριβό? αυτό είναι γεγονός.

  • diver_gr
  • έτσι από περιέργεια πόσο κάνει μια αξιόλογη κάρτα ήχου για pc? όταν το Χ προσφέρει και dolby Atmos....

  • Roronoa
  • Δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου

   https://thenextweb.com/opinion/2017/01/05/dolby-atmos-windows-10-going-finally-bring-surround-sound-masses/#.tnw_e37rC0Z0

  • blackmore
  • diver_gr η κάρτα ήχου είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σκεφτείς για το πόσο έχει :)

  • platonxii
  • Παίδες, είναι λίγο out of scope να συγκρίνουμε το "μικρούλι" Scorpio από άποψη τιμής, σε σχέση με ολοκληρωμένα PC.

   ΙΜΗΟ, το πακέτο που προσφέρει είναι ασυναγώνιστο, ειδικότερα για κάποιον που ΔΕΝ έχει Xbox One. Το ίδιο ισχύει και στο PS4 Pro, ασχέτως του γεγονότος ότι το άλμα επιδόσεων που γίνεται στη δεύτερη περίπτωση είναι μικρότερο.

  • vonzuchter
  • Μια χαρα ηταν ολα. Το μηχανημα τουμπανο. Δυστυχως πλεον το χομπι γινεται ολο και πιο ακριβο και πιο απληστιαστο , καθε 3 χρονια νεες κονσολες , εμεις φτωχαινουμε συνεχως. Σε αλλες εποχες θα ηταν αγορα day one. Τωρα θελω Switch απεγνωσμενα για τελη 17 , καποια στιγμη στο 18 , λογικα τελη ,παω για αναβαθμιση στο PC. Νεο XBOX δε το βλεπω , δεν ειδαμε και κατι εντυπωσιακο δηλαδη , καλυτερα γραφικα (που προσωπικα ο τομεας των γραφικων με αφηνει αδιαφορο) κτλπ. Δε βλεπω λογο για αγορα λοιπον.

  • mysterious
  • Αυτή είναι και η δική μου λογική,σου προσφέρουν την πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς που θα παίζει τα multiplatforms(που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών)σε εξαιρετική απόδοση κι εμείς κοιτάμε τα δόντια του γαϊδάρου.Οκ δεν είναι τζάμπα,500 ευρώ κοστίζει αλλά δεν έχει τρομερό value for money;και γενικά θα ήταν καλό να μη συγκρίνονται κονσόλες με PC γιατί όπως υπάρχουν πανίσχυρα PC'S έτσι υπάρχουν και άπειρα κονσερβοκούτια που βλέπουν τα γραφικά στις κονσόλες και ξερογλείφονται.Και αυτά είναι η πλειοψηφία παγκοσμίως.

  • diver_gr
  • @blackmore

   Ναι εντάξει δεν έχεις άδικο σε αυτό καθώς η κάρτα ήχου είναι σχετικά από τα φθηνά εξαρτήματα.


   Roronoa ότι μπορείς να χτίσεις ένα φθηνό και καλό PC για gaming ναι ισχύει, δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά η ευκολία που προσφέρει ένα έτοιμο μικρό κουτί για 3rd party games σε αυτά τα λεφτά δεν συναντιέται στα pc. Από όποια πλευρά και να το δεις, μέγεθος, προσβασιμότητα, ευκολία, επιδόσεις έχει τρομερή σχέση τιμής απόδοσις.

   Αν είχε και μερικά αξιόλογα 1St party παιχνίδια θα ήταν must have αγορά αλλά σε αυτή τη φάση ένα Forza 7 δεν μου δικαιολογεί την αγορά του. Τα μόνα παιχνίδια που δείχνει να αξιοποιούν τις δυνατότητες του Χ είναι 3rd party (Metro, Anthem). To πρώτο βγαίνει 2018 κάπου στις αρχές ενώ το δεύτερο τέλη 2018 και βλέπουμε......

  • Roronoa
  • @diver_gr

   Δεν ειναι η καρτα ηχου το προβλημα, το σημα μεταδιδεται μεσω HDMI, το προβλημα ειναι ποσο κοστιζει το ηχοσυστημα :P

   Και ειπες πως θες 1000€ και πανω για 4K μηχανημα σαν το xbonex, μην μου τα αλλαζεις τωρα. :P

   Ευκολια προσφερουν σιγουρα (μαζι με τα μειονεκτηματα που φερνει), και ωραιο μικρο κουτι που δεν βλεπεις σε PC ευκολα. Αλλα αν σε νοιαζει η αποδοση/ τιμη τοτε η κονσολα με τις online συνδρομες και τα ακριβοτερα παιχνιδια δεν ειναι πραγματικα value for money μακροπροθεσμα.

  • Thomas_Th
  • Λοιπόν...

   Καταρχάς να δηλώσω ότι η αγαπημένη μου κονσόλα είναι το Xbox One, το υποστηρίζω και πιστεύω σε αυτό από την πρώτη (κάκιστη) στιγμή.

   Προχωράμε..

   Για μένα η συγκεκριμένη παρουσίαση ήταν παρωδία. Μου φάνηκε ως μια κακόγουστη φάρσα, όπου εμφανίζονταν "αποκλειστικότητες", ακούγαμε βαρύτατες δηλώσεις (ο γδούπος τους ακόμα ακούγεται εάν κάνουμε ησυχία..) και πέρασαν δυο ώρες με το να αναρωτιέμαι πότε θα ξεκινήσει η παρουσίαση των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

   1) Το παν είναι το Xbox One X. Ωραία, το καταλάβαμε. Είναι η δυνατότερη κονσόλα όλων των εποχών. Άψογα! Αυτό το ξέρουμε από πέρσι.. Μόνο εγώ περίμενα κάποια χαρακτηριστικά (όχι τεχνικής φύσεως), κάποιες λειτουργίες, κάτι τέλος πάντων που θα με ξαφνιάσει; Εντάξει δεν περίμενα να δω και το "Microsoft Switch" αλλά αυτό ήταν όλο; Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να αφήσω την κονσόλα μου για να περάσω στο Χ, μόνο και μόνο για τα γραφικά. Κάποιοι άλλοι σίγουρα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει καθαρά η βιβλιοθήκη και το κάτι παραπάνω της κονσόλας.

   2) Ποιες "αποκλειστικότητες" ρε Phil-ε; Από τους 42 τίτλους (ενσωματωμένοι και ID) οι 22 είχαν τη λέξη "αποκλειστικότητα" και από εκεί περίπου 5 την ουσιαστική "αποκλειστικότητα", οι οποίοι ήταν ήδη γνωστοί (με εξαίρεση πχ το αδιάφορο, κατά τη γνώμη μου, αλεπουδάκι) και αυτό θεωρείται επιτυχία; Δηλαδή το μόνο μου κριτήριο είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά; Πέραν αυτού τί; Δε μιλάω απαραίτητα για system sellers, μιλάω για αποκλειστικούς, πολλούς, αξιόλογους, ποικίλων ενδιαφερόντων τίτλους και πήρα ένα demo από το τί θα κυκλοφορήσει γενικά με exclusive 1-2-3-6 μήνες, λες και είμαστε σε αγώνα δρόμου για το εάν θα το παίξω εγώ πιο γρήγορα ή ο άλλος που έχει PS4. Απαράδεκτο. Και μετά την παρουσίαση του Χ λέει για "22 αποκλειστικότητες", μας προϊδεάζει για την κορφή του παγόβουνου και πνιγόμαστε ακόμα στην επιφάνεια!

   3) Παρουσίαση που απλά βλεπόταν και στο τέλος που λες ότι δεν μπορεί, θα δείξει κάτι και θα μας πάρει τα μυαλά τί πήραμε; Αυτό!

   4) Η μοναδική έκπληξη για μένα ήταν η ανακοίνωση για το Backwards Compatibility (Original Xbox) και το ότι αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον σημείο της παρουσίασης, προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον τραγικό.

   Εάν η Sony δε δώσει ρέστα μετά από αυτό τί να πω. Το δε Switch θα τα πάει ακόμα καλύτερα (ευτυχώς), αρκεί η Nintendo να κινηθεί σωστά!

   Και του χρόνου Microsoft. Με απογοήτευσες φέτος.

  • blackmore
  • diver_gr δεν ξέρω αν κατάλαβες τι ήθελα να πω, γιατί δεν είχε σχέσει με το φτιάξιμο του pc που λέγατε, άλλα αυτο που ήθελα να πω, ηταν πως, για να απολαύσεις dolby Atmos, δεν είναι μόνο η κάρτα γραφικών, άλλα όλα τα υπόλοιπα.
   Πάρε μια εικόνα:
   http://www.skroutz.gr/c/571/mousika-hxeia.html?keyphrase=dolby

   Τα 2 ηχεία που έχουν 134 ευρώ, είναι συμπληρωματικά για το home cinema, για όσους ενισχυτές υποστηρίζουν dolby Atmos.

  • kokouman
  • Ποσότητα και όχι ποιότητα. Τι να τα κάνω τα 22 exlusives αν τα μισά είναι indies ; Η Microsoft, όπως λέει και το κείμενο, πρέπει να πάρει ρίσκα γιατί τελειώνει η υπομονή από πολλούς κατόχους του συστήματος. Δεν γίνεται να περιμένουν πάντα ένα Halo να τους σώσει.

Xbox @ E3 2017: Τρέχει με το X - Σελίδα 2

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity