Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Gamescom Media Briefing: Φωτογραφίες και λουκάνικα

*
Η φετινή Gamescom, επικοινωνικά τουλάχιστον, ανήκει στην Microsoft. Ακόμη και στον αυτόματο να έβαζε τα πάντα, με την Nintendo να μη δίνει σχεδόν ποτέ ιδιαίτερη σημασία και τη Sony να απέχει για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, όλος ο χώρος είναι ελεύθερος για τη Microsoft. Φυσικά και βρεθήκαμε τόσο στο Media Briefing, την παρουσίαση δηλαδή που ενδεχομένως παρακολουθήσατε και ζωντανά άπό σχετικό stream, αλλά και το Xbox Showcase που κολούθησε. Το πρώτο κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ το δεύτερο είχε "αέρα" γιά τρεις ώρες. Ομολογουμένως, ο χώρος που διάλεξε η Microsoft για να φιλοξενήσει εμπορικούς συνεργάτες, media και τυχερούς gamers είναι πανέμορφος και βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα σε μεγάλη πλατεία στην περιοχή Heumarkt της Κολωνίας.



Θα έρθει η ώρα για τα τις παρουσίασεις φυσικά, αλλά μέχρι τότε θα επιτεθούμε στην όρασή σας με φωτογραφίες που ελπίζουμε να αποτυπώνουν κάπως το κλίμα. Σε περίπτωση που απορείτε που κάναμε βόλτες, κι εμείς και όλοι οι άλλοι, το Xbox Showcase απασχολούσε 3 ορόφους στους οποίους γίνονταν επιδείξεις ορισμένων τίτλων, hands on, επίθεση σε λουκάνικα αλλά και στον...Koji Igarashi, ο οποίος κυκλοφορούσε συνεχώς με το μαστίγιό του. Η αλήθεια είναι ότι δεν καθίσαμε να περιμένουμε σε ουρές για να δόκιμασουμε τίτλους που είδαμε, στην ίδια μορφή, πολύ πρόσφατα ή άλλους που ξέρουμε ότι έχουμε κανονίσει να τους δούμε αυτές τις μέρες, με περισσότερη ησυχία, από κοντά.



Πάντως, τιμώντας την παρακμιακή ρετσινιά που δεν λέει να φύγει από τον gamer, όλα τα hands on γίνονταν στο υπόγειο του κτιρίου, δίπλα στα λουκάνια. Γιατί έτσι. Ώρα να πάρετε ιδέα από μόνοι σας. Εμείς πάντως πήραμε και μυρωδιά και γεύση.









































 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*