Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox & Bethesda Games Showcase: Όλα τα νέα games και τα trailers

*
Η E3 2021 συνεχίζεται και το Xbox & Bethesda Games Showcase ολοκληρώθηκε με αρκετές ανακοινώσεις. Η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε αρκετά από τα πλάνα της για τα μελλοντικά παιχνίδια του Xbox για κονσόλες και PC και η αλήθεια είναι πως το lineup της, ειδικά για τα του Xbox Game Pass, είναι εξαιρετικό. Στόχος της Microsoft είναι να λανσάρει ένα σημαντικό παιχνίδι ανά μήνα μέσα στο τελευταίο 6μηνο του 2021, γνωρίζοντας βέβαια πως έτσι θα κερδίσει χρόνο μέχρι το 2022, όποτε και αναμένεται να ρίξει στην αγορά όλα τα παιχνίδια που ετοιμάζουν τα Xbox Game Studios και ακόμη ίσως να μην έχουν αποκαλυφθεί. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η ώρα, ας δούμε τι ανακοίνωσε η Microsoft στην πρόσφατη εκδήλωσή της, μέσα από τα παρακάτω trailers.



Ε3 2021: Αποκαλυπτήρια για το gameplay του Battlefield 2042 (trailer)
Ε3 2021: Στις 11 Νοεμβρίου 2022 η κυκλοφορία του Starfield (trailer)
Ε3 2021: Νέο trailer του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl παρουσιάζει κόσμο και χαρακτήρες (trailer)
E3 2021: Στο Xbox Game Pass το Back 4 Blood από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του (trailer)
E3 2021: Ανακοινώθηκε το co-op smuggler Contraband για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (trailer)
E3 2021: Η Rare ανακοίνωσε crossover του Sea of Thieves με τη σειρά Pirates of the Caribbean (trailer)
E3 2021: Στις 25 Αυγούστου η κυκλοφορία του Psychonauts 2 (trailer)
E3 2021: Το Halo Infinite έρχεται το φθινόπωρο (trailer)
Ε3 2021: Στο Xbox Game Pass το Yakuza: Like a Dragon (trailer)
E3 2021: Περισσότερες μάχες και νέες τοποθεσίες στο Fallout 76: Steel Reign (trailer)
E3 2021: Το 12 Minutes, έρχεται στις 19 Αυγούστου σε Xbox και PC (trailer)
E3 2021: Νέο teaser trailer για το Somerville
E3 2021: Στις 13 Αυγούστου η κυκλοφορία του Hades για κονσόλες (trailer)
E3 2021: Στις 23 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Diablo II: Resurrected (trailer)
E3 2021: Ανακοινώθηκε το Slime Rancher 2 για Xbox Series και PC (trailer)
E3 3021: Ανακοινώθηκε το sci-fi action platformer REPLACED (trailer)
Ε3 2021: Παρουσιάστηκε το The Outer Worlds 2 (trailer)
E3 2021: Το Forza Horizon 5 πηγαίνει στο Μεξικό (trailer)
E3 2021: Ανακοινώθηκε το A Plague Tale: Requiem (trailer)
E3 2021: Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Age of Empires IV (trailer)
E3 2021: Ανακοινώθηκαν τα Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes και Eiyuden Chronicle: Rising (trailer)
E3 2021: Τον Ιούλιο η έκδοση του Microsoft Flight Simulator για Xbox Series X, Xbox Series S (trailer)
Ε3 2021: Αποκαλυπτήρια για το Redfall (trailer)
E3 2021: Οι νέες προσθήκες στο Xbox Game Pass
E3 2021: Ανακοινώθηκε το Xbox Mini Fridge (video)
E3 2021: Στις 29 Ιουνίου η κυκλοφορία του next-gen update για το Doom Eternal
Ε3 2021: Έρχεται τον Δεκέμβριο το Shredders (trailer)
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Μπράβο από εμένα για φέτος στην microsoft. Έδειξε πολλά νε games και το βασικότερο day one στην κονσόλα μου και φυσικά με 12 ευρώ συνδρομή όταν ο ανταγωνισμός για τα ίδια game θα σκάει 70ρια. Πολύ όμορφα πράγματα έχουμε ακόμη να δούμε.

    • PORTAL
    • Για καποιον που του αρεσει το gaming, και εννοω οντως να του αρεσει το gaming, οχι παιζω ενα Warzone ή ενα FIFA, ή παιζω μονο triple A παιχνιδια "επειδη γραφικα", ή παιζω μονο παιχνιδια μιας εταιριας ή οτιδηποτε αλλο, αλλα για καποιον που γουσταρει τα βιντεοπαιχνιδια πραγματικα, το Gamepass ειναι ο,τι καλυτερο εχει υπαρξει τα τελευταια 30 χρονια που ασχολουμαι εγω με το χωρο. Μπραβο στη Microsoft που εφερε αυτη την επανασταση. Μπραβο που κανουν το gaming προσιτο σε οσους το αγαπουν ή θελουν να το αγαπησουν. Μικρους, μεγαλους, απο οπου και να ειναι, σε οποια ταξη κι αν ανηκουν. Μπραβο στον Spencer, φαινοταν απο την αρχη ο ανθρωπος οτι ειναι σωστος, και τωρα αποδεικνυεται. Οποιος αγαπαει το gaming δεν γινεται να μην αγαπησει το Gamepass.

      • deathwalker
      • Αυτό φίλε μου ειναι το αποτέλεσμα του να έχεις πολλά χρήματα και να στηρίζεις το brand και το προϊόν σου χωρίς ταβάνια.

        • PORTAL
        • Ναι τα χρηματα ειναι αναγκαια προϋποθεση, αλλα δεν ειναι αρκετο απο μονο του. Τα καλα πραγματα θελουν μερακι, θελουν οραμα, θελουν σωστους ανθρωπους απο πισω βασικα.

      • sdragon
      • Ειλικρινά τώρα και με το χέρι στην καρδιά. Τί ακριβώς σας άρεσε από την παρουσίαση; Ακόμα και οι ίδιοι λένε ότι ήταν μισή και έχουν και extended μέρος. Επίσης υπάρχει το φαινόμενο Netflix. Πολλά παιχνίδια με μεγάλη έμφαση στο multiplayer για να πουλήσουμε συνδρομές. Μετά αναρωτιούνται γιατί έχει μείνει ότι η MS είναι ένα Gears και ένα Forza. Πραγματικά έβαλαν αυτογκόλ σε κενό τέρμα.

        • joehok
        • Με το χέρι στην καρδιά είπαμε πάνω τα αρνητικά...... επίσης με το χέρι σε καρδιά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε forza είναι εγγύηση και θα παίξουμε ωραία single παιχνίδια όπως atomic heart hades plegue2 replaced stalker2...και όλα αυτά με δοκιμή χαμηλής χρέωσης χωρίς να ποντάρουμε συνέχεια αρκετά υψηλό ποσό... επίσης τα παιχνίδια με αρκετούς παίχτες καλοδεχούμενα για να παίξουμε με την παρέα μας. Θα παρακαλούσα να μην προσπαθήσεις να βρεις αρνητικά στις επιλογές παιχνιδιών μου γιατί θα μπούμε σε μια ανούσια σύγκριση καθώς αν μου παρουσιάσεις άλλα 45χιλιαδες καλύτερα παιχνίδια μπορώ εξίσου και για αυτά εγώ λόγο γνώσεων να βρω τα αρνητικά τους.good

        • PORTAL
        • Ειλικρινα τωρα περιμενεις απαντηση, απο τη στιγμη που μου εβαλες thumbs down;

    • joehok
    • Ναι έλειπε το παιχνίδι που θα αλλάξει την βιομηχανία ναι έλειπε το παιχνίδι που θα ξεζουμισει τα τεραφλοπς (το flight simu οριακά είναι game με την απλή έννοια) ναι δεν άνοιξε και έκλεισε σωστά το σόου...... ωστόσο ήταν ενα καταληκτικό σόου με τρομερή δύναμη της υπηρεσίας game pass.....ενα μήνα

    • mysterious
    • 12 ευρω τον μηνα δεν ειναι τιποτα οταν δε ξερεις τι να πρωτοπαιξεις.144 ευρω τον χρονο ειναι σαν να παιρνεις μολις δυο day 1 παιχνιδια.Και κακα τα ψεμματα η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων τερματιζεται(αν τερματιζεται καν)και στη συνεχεια δεν ασχολεισαι εκτος κι αν εχει multiplayer που να αξιζει.Προσωπικα αν δεν ειχα gaming pc θα επαιρνα xbox,θα εβαζα το game pass και θα εδινα μαχη με τον χρονο να ασχοληθω με οσο το δυνατον περισσοτερα απο τα παιχνιδια του.

      • joehok
      • Επίσης φαίνεται τίμια....η επιλογή να βάλεις μια τρίμηνη χειμώνα που θα έχεις χρόνο και καλές επιλογές και μια τρίμηνη καλοκαίρι που θα έχεις πάλι χρόνο και μαζεμένες επιλογές.. η ζωή δεν θέλει άγχος.

        • mysterious
        • Πολυ σωστο,δε σε δεσμευει για ολοκληρο τον χρονο κι ετσι εσυ επιλεγεις ποτε σε βολευει καλυτερα να ασχοληθεις.Ειναι απιστευτη υπηρεσια.Και δεν περιμενεις καθε μηνα αν προσθεσουν κατι καλο ή οχι,ο καταλογος των παιχνιδιων ειναι εξαιρετικος.Για παραδειγμα εμενα που μου αρεσουν σχεδον ολες οι κατηγοριες των παιχνιδιων δε θα ηξερα τι να πρωτοπαιξω.

    • paulgouv
    • Απο άποψη ποσότητας τα πήγε αλλη μια χρονιά εξαιρετικά η MS στην παρουσίαση.Και game pass τα περισσότερα οπότε θα βολευτούν μια χαρά οι συνδρομητές!!
      Απο ποιότητα τώρα...καθένας με τις επιλογές του.Προσωπικά κρατάω απο τα 30 games που έδειξαν κυρίως το Plague Tale Requiem γιατί λατρεψα το πρώτο!!!Η Asobo ευτυχώς μετά την σπατάλη χρόνου και δημιουργικότητας σε ανούσια για μένα , flight "games" , θα μας δώσει ενα sequel για την Amicia και τον Hugo !!! Ήδη ανησυχώ και έχω αγωνία για την τύχη τους στα επόμενα χρόνια της επιδημίας.Πόσο ωραίο να βλέπεις μικρές ομάδες να επενδύουν σε story driven narrative games!!!Και ας τα παίζεις μία φορά.Σου αποτυπώνονται για πάντα , γι αυτό και αξίζει η πλήρης αγορά και στήριξη τέτοιων προσπαθειών,έστω στα sales μετά απο λίγους μήνες.
      Απο τα υπόλοιπα μου άρεσε πολύ το indie Somerville με την Inside αισθητική του!!
      Σε γενικές γραμμές όμως δεν πιστεύω οτι είδαμε κάτι "wow" που να φωνάζει "evolution" των games.Αντε ίσως σε αυτά τα racing που βγάζει και βελτιώνονται συνέχεια.Περιμένω οταν παρουσιάσουν Hellblade 2 πλέον να δούμε όντως τις απίστευτες δυνατότητες της νέας γενιάς!!
      Τέλος ελπίζω πραγματικά η Arkane να κρατήσει την ταυτότητά της και το Redfall με τους βρικόλακες να έιναι απολαυστικό κυρίως σαν single player!!!Απο το cgi που έδειξαν φοβάμαι μήπως πάει για αλλο ένα κακέκτυπο co-op multi open world μπαμ μπουμ , που θέλει τους παίκτες να κάνουν οτι περνάνε καλά με παρέα και οταν τους ρωτάς μετά για το game να μην θυμούνται ούτε το όνομα του χαρακτήρα τους :p

      • joehok
      • Απαράδεκτο τέτοιο κατεβατο και να μην έχει τον κλασικό ισοπεδωτισμό που έχουμε συνηθίσει. Παρακαλώ να επανέλθουμε στις παλιές καλές εποχές που τα ατοπήματα ήταν σε Ρυθμό πολυβόλου.

        • sdragon
        • Το αν σου άρεσε η ποσότητα των παιχνιδιών είναι θέμα γούστου. Εμένα μόνο ένα μου άρεσε. Multiplayer δεν παίζω και όλα τα υπόλοιπα λίγοι θα τα παίξουν. Netflix λοιπόν και ο τομέας των παιχνιδιών και από ποιότητα...

*