Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια μέρα στα εκπληκτικά γραφεία του PlayStation στην Μαδρίτη (video)

*
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του PlayStation VR2, του DualSense Edge και του νέου στοκ του PS5 στην αγορά, το PlayStation μάς κάλεσε να περάσουμε μια μέρα στα νέα του γραφεία στη Μαδρίτη. Το ταξίδι αυτό διέφερε από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει στο παρελθόν, καθώς δεν εστίαζε σε κάποιο προϊόν συγκεκριμένα, αλλά ήταν κάτι σαν γιορτή για τη νέα σελίδα που θέλει να γυρίσει η Sony στην αγορά. Τα γραφεία του PlayStation στη Μαδρίτη ανακαινίστηκαν πρόσφατα και έτσι η ιαπωνική εταιρεία θέλησε να μας τα παρουσιάσει.

Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και βρίσκεται έξω από το κέντρο της πόλης, πιο κοντά στο χώρο του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης. Στην είσοδο των γραφείων βρίσκεται όλη η ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας στο χώρο του gaming και όχι μόνο και είχαμε τη δυνατότητα να δούμε σε μια μοναδικής αισθητικής βιβλιοθήκη όλες τις κονσόλες μέχρι και σήμερα (οικιακές και φορητές), την πορεία των λογοτύπων μέχρι να καταλήξουμε στο σημερινό, αλλά και συσκευές άλλων κατηγοριών όπως τα Vaio και τα Discman, MiniDisc κτλ.




Τις εντυπώσεις έκλεβε στο γραφείο και ένα επιβλητικό άγαλμα του Kratos στην τελική του μορφή που τον συναντήσαμε στο God of War Ragnarok. Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική και το ύψος του (όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία) αρκετά μεγάλο.



Προχωρώντας λίγο πιο μέσα στα γραφεία, συναντάμε έναν τεράστιο χώρο διακοσμημένο με τα σύμβολα του PlayStation στο ταβάνι και μία σειρά από χώρους συναντήσεων και απομόνωσης. Εκεί είχαν στηθεί και τα ειδικά demo booths για το PlayStation VR2 και με μερικά νέα games.



Στο βάθος, φτάνοντας στο τέλος του κεντρικού διαδρόμου υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος για ξεκούραση, που προσφέρει και θέα στο αίθριο του συγκροτήματος. Εκεί συναντήσαμε ένα αγαλματίδιο της Aloy, σαφώς εντυπωσιακό, αλλά σε καμία περίπτωση συγκρίσιμο με αυτό του Kratos.



Και κάπου στο κέντρο είπαμε και ένα γεια στο δίδυμο Ratchet & Clank που βρισκόταν στην είσοδο του Game Room που υπάρχει για επισκέπτες και εργαζομένους.



Δείτε ένα σύντομο video από τα όσα ζήσαμε και το πάρτι που ακολούθησε μετά, μέσα από το παρακάτω video.

@4timesp Ταξίδεψα στη Μαδρίτη καλεσμένος του @PlayStation να δω τα νέα γραφεία της εταιρείας στην Ισπανία. Το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια, δείτε ένα απόσπασμα και αναμείνατε αναλυτικό ρεπορτάζ την Παρασκευή 03/03 στο #GameR1 της #COSMOTETV. With music from Bensound.com #gaming #tiktokgaming #TiktokGreece #videogames #PlayStationGR #PlayStationES #PS4 #PS5 #4theplayers #pavlospapapavlou ♬ Fashion show sound that enhances the model!(221809) - UNchan




Καταφέραμε να κάνουμε και μια συνέντευξη με την Cristina Infante, Senior Marketing Manager της Sony Interactive Entertainment Ισπανίας και την οποία θα ανεβάσουμε τις επόμενες ημέρες, μαζί με τον υποτιτλισμό που θα ετοιμαστεί από την COSMOTE TV για την εκπομπή Game R1 της Παρασκευής 03/03/23. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*