Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες, το PS5 επιτέλους στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων!

*
Όσοι επισκέφθηκαν από χθες το απόγευμα τα ελληνικά καταστήματα είδαν με έκπληξη κονσόλες PS5 στο ράφι. Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει αρχικά με τις πολύ μεγάλες παρτίδες κονσολών που πλέον φτάνουν και στην ελληνική αγορά και έχουν σαν συνέπεια να πωλούνται πλέον πολύ πιο εύκολα και φέρει δύο ακόμη αλλαγές. Η πρώτη και σημαντική αλλαγή είναι πως οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται μπορούν πλέον να βρουν σκέτη κονσόλα τόσο στα καταστήματα όσο και online, άρα αν θέλουν να την αποκτήσουν ξεκινούν πλέον από την επίσημη τιμή (που ανέβηκε με την τελευταία ανατίμηση της Sony), τα €549. Από την άλλη, τα καταστήματα του επίσημου δικτύου διανομής έλαβαν χθες εντολή να… στολίσουν τα ράφια τους με κονσόλες που υπάρχουν στο στοκ, οπότε 2 χρόνια και 3 μήνες μετά το λανσάρισμα της κονσόλας, το PS5 βρίσκεται και επίσημα στα ράφια των σημείων πώλησης και στην Ελλάδα.


Φωτογραφία: Public Συντάγματος


Θα σημειώσουμε μόνο πως το timing είναι εξαιρετικό για το PSVR2 που έρχεται τις επόμενες ημέρες και από τις πληροφορίες μας φαίνεται πως οι προ-παραγγελίες του παρουσίασαν σημαντική άνοδο τις τελευταίες ημέρες, αναστρέφοντας ένα κλίμα προβληματισμού που υπήρχε εδώ και μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Εστω και με το απαράδεκτο νταβατζιλίκι του 50αρικου που επέβαλε η Sony ,το μόνο θετικό είναι οτι μπορεί ο κόσμος πλεον να πάρει μια απλή σκέτη κονσόλα στην τιμή πώλησης της χωρίς δήθεν ακριβότερα bundle και καπέλα απο μικροscalpers και μεγαλοαπατεώνες.Θα ήταν ωραίο να μάθουμε αν την ελληνική αισχροκέρδια στην επίσημη τιμή πωλήσης των 2 χρόνων την "επέβαλε" η αυξημένη τιμή της βενζίνας λογω πολέμου :p

      Υ.Γ.Αντε να ανακοινώσουν καλοκαιράκι και νέο βελτιωμένο μονdέλο με αποσπώμενο drive να μπούμε στην νέα γενιά μετα απο 6 γεμάτα χρονια που κουβαλάει το Ps4Pro.Μαλλον πακέτο με Spidey 2 τα Χριστούγεννα θα τιμηθεί!!!

*