Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως να βελτιωθείτε στο League of Legends

Η ανταγωνιστική φύση του League of Legends απαιτεί από τον παίκτη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, διαφορετικά η πτώση στο ladder είναι αναπόφευκτη. Στο προηγούμενο άρθρο έγινε λόγος για τους τρόπους διαχείρισης μιας ήττας, μέσα από τους οποίους δίνεται η δυνατότητα για εξάλειψη των σφαλμάτων, και που ταυτόχρονα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσέγγισης σε οποιοδήποτε MOBA. Συνεχίζοντας, σε αυτό το άρθρο θα καταγραφούν όλοι οι τομείς στους οποίους μπορεί να βελτιωθεί κάποιος ούτως ώστε να οδηγηθεί στη νίκη.

1.  Mηχανισμοί του παιχνιδιού
Εδώ θα γίνει αναφορά των σημαντικότερων τρόπων με τους οποίους ο παίκτης μπορεί να έχει τη βέλτιστη αλληλεπίδραση με τον ήρωα του.

1α. Last hitting
Ένας πολύ σημαντικός μηχανισμός, που πρέπει να τελειοποιηθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, είναι το last hitting. Όποιος καταφέρει το χτύπημα που σκοτώνει κάποιο creep (είτε εχθρικό είτε neutral) παίρνει gold ως ανταμοιβή. Η δυσκολία στο last hitting εξαρτάται από τον ήρωα που έχει επιλεγεί, αλλά πάντα η κατάσταση βελτιώνεται με την εμπειρία. Ένας γενικός κανόνας που βοηθάει στο last hitting κάτω από το tower είναι ο εξής: στα melee minion, ένα hit μετά από δύο tower shots και στα ranged minions, ένα hit πριν και ένα μετά από ένα tower shot.

1β. Attack and move (γνωστό και ως stutter stepping ή orb walking)
Όταν ο παίκτης δώσει εντολή για basic attack και με το που φύγει το βλήμα του δώσει move command, τότε ακυρώνεται όλο το υπόλοιπο animation του basic attack. Στη συνέχεια, μπορεί να ξαναδώσει την ίδια εντολή πιο γρήγορα σε σχέση με το να άφηνε το animation να ολοκληρωθεί. Ο παραπάνω μηχανισμός αφορά κυρίως τους marksmen και χρησιμοποιείται για τη μεγιστοποίηση του damage.

Το attack and move επιτρέπει την καλύτερη τοποθέτηση του ήρωα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ενάντια σε melee αντιπάλους (kiting). Επίσης, στα θετικά της χρήσης της εντολής attack and move κατά τη διάρκεια ενός teamfight συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έτσι δεν χάνεται damage σε περίπτωση misclick. Ένα tip που απλοποιεί το μηχανισμό είναι να οριστεί σαν hotkey στο “Player Attack Move Click” το πλήκτρο (είτε του πληκτρολογίου είτε του mouse) που βολεύει περισσότερο.

1γ. Attack animation reset κάνοντας χρήση abilities
Όπως περιγράφτηκε πριν, το move command κάνει reset το attack animation και με σωστή χρήση αυτού του μηχανισμού καταφέρνουμε περισσότερα basic attacks στον αντίπαλο. Ένας ακόμα τρόπος να μεγιστοποιηθεί το damage στον αντίπαλο είναι ο σωστός συγχρονισμός των abilities του ήρωα. Κάνοντας χρήση ενός ability, που απαιτεί basic attack για να εκτελεστεί, μεταξύ δύο basic attacks, ανοίγει στην ουσία δρόμος για ένα επιπλέον basic attack.

Για παράδειγμα, όταν, ελέγχοντας τον Trundle, γίνει δεξί κλικ σε ένα minion, θα αρχίσει το basic attack animation. Αν την στιγμή που γίνει το damage στο minion πατηθεί το Q (Chomp), το υπόλοιπο attack animation θα ακυρωθεί και θα εκτελεστεί το animation του Chomp. Αφού ολοκληρωθεί το animation του Chomp, θα αρχίσει νέο attack animation. Έτσι επιτυγχάνεται έξτρα damage χωρίς να χαθεί επιπλέον χρόνος για το animation του Chomp.

1δ. Καλή χρήση του flash
Το flash είναι το πιο δημοφιλές summoner spell, καθώς δίνει επιπλέον επιλογές στην εμπλοκή (engage) και την απεμπλοκή (disengage) με την αντίπαλη ομάδα. Συνεπώς έχει μεγάλη αξία να γνωρίζει ο παίκτης όλες τις τοποθεσίες στο χάρτη όπου μπορεί να γίνει χρήση flash, καθώς έτσι αυξάνονται τα πιθανά plays. Από τις πιο δύσκολες τοποθεσίες για flash είναι η περιοχή κοντά στο βράχο που έχει το tribush, τόσο στο top όσο και στο bot lane, καθώς απαιτεί ακρίβεια κινήσεων.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι και το flash μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακύρωση animation και έτσι να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος ολοκλήρωσης ενός ability. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Q του Thresh (Death Sentence), καθώς έχει σχετικά αργό και άρα προβλέψιμο animation. Αν γίνει λοιπόν flash καθώς αρχίζει το animation για το Death Sentence, ακυρώνεται το υπόλοιπο animation και φεύγει το hook πολύ νωρίτερα, ξαφνιάζοντας έτσι τον αντίπαλο.

2. Επικοινωνία
Όπως και στα ομαδικά σπορ, έτσι και στο League of Legends η σωστή επικοινωνία με τους συμπαίκτες αποτελεί κλειδί για την επιτυχία.

2α. Pre-Game
Κατά τη διάρκεια επιλογής ήρωα πρέπει να αναφερθούν οι προτιμώμενοι ρόλοι του κάθε παίκτη, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη σύνθεση ομάδας. Αν δεν υπάρξει πλήρης συνεννόηση, πρέπει να ακολουθηθεί ο άγραφος κανόνας του pick order. Δηλαδή αν δύο παίκτες επιθυμούν τον ίδιο ρόλο και δεν γίνεται συμβιβασμός από κανέναν, τότε ο παίκτης που διαλέγει πρώτος αναλαμβάνει το ρόλο που επιθυμεί.

2β. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν
Στο League of Legends οι στιγμές ανάπαυλας είναι πολύ λίγες, συνεπώς η επικοινωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είναι σύντομη και ακριβής. Μερικές από τις πιο σημαντικές χρήσεις του chat είναι για επισήμανση ότι ένας εχθρός λείπει από το lane του (είτε γράφοντας ss είτε κάνοντας το αντίστοιχο ping), καθώς έτσι αποτρέπονται πιθανά αντίπαλα ganks. Ακόμα, οι laners οφείλουν να τροφοδοτούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον jungler της ομάδας με πληροφορίες για το lane τους, όπως π.χ. την τοποθεσία εχθρικών ward ή αν ο αντίπαλος σπρώχνει το lane του. Ο jungler με τη σειρά του πρέπει να κάνει χρήση των παραπάνω για να συντονίσει τα ganks του και παράλληλα να ενημερώνει συνεχώς για τις κινήσεις του.

2γ. Παίρνοντας αποφάσεις
Όταν τελειώσει η φάση του laning, πρέπει να υπάρχει συντονισμός κινήσεων όλων των μελών της ομάδας. Ακόμα και η λάθος απόφαση είναι καλύτερη από την έλλειψη απόφασης. Είναι φυσικό ένας παίκτης να πρέπει να αποφασίζει για όλη την ομάδα, κατευθύνοντάς την συνεχώς στον επόμενο στόχο.
2δ. Θετική ψυχολογία
Όσο ικανός και να είναι κάποιος, ποτέ δεν γίνεται να εξαλειφθεί η πιθανότητα λάθους, τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και σε επίπεδο στρατηγικής. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει πότε μετά από ένα κακό play είναι ο καταλογισμός ευθυνών, καθώς οδηγεί με βεβαιότητα στην λεκτική αντιπαράθεση. Αντίθετα, πρέπει να γίνεται συνεχώς προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των συμπαικτών αλλά και επιβράβευσή τους μετά από τα καλά plays.

2ε. Αντιμετωπίζοντας τα troll
Πέραν των λαθών, δεν είναι λίγες οι φορές που ένας συμπαίκτης θα αντιδράσει εντελώς παράλογα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όπως έχει αναφερθεί, η αντιπαράθεση με συμπαίκτη μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει στο τελικό αποτέλεσμα. Αν μετά από μια σύντομη επικοινωνία μαζί του δεν επικρατήσει η λογική, προτείνεται η χρήση του mute.

3. Αντίληψη του παιχνιδιού (game sense)
Το game sense είναι ο τομέας που πρέπει να βελτιώνει αδιάκοπα ο παίκτης που αναζητά την επιτυχία.

3α. Runes και masteries
Αρχικά πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τρία rune tiers. Από το 20ό level και μετά είναι δυνατό να αποκτηθούν τα runes του τρίτου tier, που είναι και τα ισχυρότερα. Συνεπώς είναι σοφότερο να μην αποκτηθεί ποτέ κάποιο rune χαμηλότερου tier. Η επιλογή των runes σε ένα runepage εξαρτάται τόσο από τον ήρωα και τον αντίπαλό του στο lane, όσο και από το προσωπικό στιλ του καθενός. Αν και δύο γεμάτα runepages είναι αρκετά για αρχή, το ιδανικό είναι να υπάρχουν έξι runepages, ούτως ώστε να καλυφθούν όλοι οι ρόλοι. Έτσι έχουμε ξεχωριστά runepages για caster support (π.χ. Sona), tank support (π.χ. Braum), ability power mid (π.χ. Ahri), marksman (π.χ. Graves), attack damage jungler (π.χ. Jarvan) και ability power jungler (π.χ. Amumu). Για τους ήρωες στο top lane χρησιμοποιείται είτε η σελίδα του ability power mid είτε του marksman. Αντίστοιχα, τα mastery pages συμπληρώνονται ώστε να καλύπτουν το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα ηρώων και ρόλων. Έτσι,θα είναι όλα έτοιμα κατά τη επιλογή ήρωα. Περισσότερες πληροφορίες για τα runes θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

3β. Item builds
Η ευελιξία στα items και η σειρά με την οποία φτιάχνονται (build order) έχει ήδη αναφερθεί. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στα αντικείμενα που δίνουν αύρα. Υπάρχουν δύο ειδών αύρες: αυτές που δίνουν buff στην ομάδα (π.χ. Locket of the Iron Solari) και αυτές που δίνουν debuff στην αντίπαλη ομάδα (π.χ. Frozen Heart). Ο κανόνας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει το ίδιο buff πάνω από δύο φορές στην ομάδα, ούτε το ίδιο debuff στην αντίπαλη ομάδα πάνω από μία φορά. Συνεπώς, πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τους συμπαίκτες όταν χτίζονται αντικείμενα με αύρα.

3γ. Λήψη αποφάσεων (Decision making)
Η εμπειρία και η γνώση των τακτικών επιτρέπουν τη λήψη σωστών αποφάσεων που θα οδηγήσουν στη νίκη. Έτσι, όταν η ομάδα έχει βγει νικήτρια από το laning phase, αυτό που μένει είναι να κλείσει το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτευχθούν τρεις ενδιάμεσοι στόχοι.

Πρώτον, καταστροφή πύργων του αντιπάλου και κατάληψη των buff του χάρτη (δράκος και baron). Επιτυγχάνεται ευκολότερα όταν η ομάδα υπερτερεί σε νούμερα. Επομένως επιδιώκεται η απομόνωση ενός αντιπάλου ήρωα και εξόντωση του ή μια καλή παγίδα σε σημείο που η εχθρική ομάδα δεν έχει vision.

Δεύτερον, νίκη σε teamfights. Η ομάδα που είναι μπροστά πρέπει να επιδιώξει τα teamfights. Επειδή τα tower dives είναι επικίνδυνα, είναι προτιμότερο να γίνουν teamfights στη ζούγκλα. Αν παρά ταύτα γίνει πολιορκία κάτω από το εχθρικό tower και αυτή αποδειχθεί άκαρπη, τότε μια εναλλακτική στρατηγική είναι το split pushing. Δηλαδή ο καλύτερος σε μάχη ένας προς έναν πάει μόνος του σε ένα tower, ενώ η υπόλοιπη ομάδα σε άλλο. Το αποτέλεσμα θα είναι να αναγκαστεί να φύγει πάνω από ένας ήρωας της αντίπαλης ομάδας για να τον αντιμετωπίσει, δίνοντας έτσι περισσότερες πιθανότητες να καταστραφεί τουλάχιστον ένα tower.

Τρίτον, αποφυγή λαθών που οδηγούν τον εχθρό σε ανάκαμψη. Ένα από τα συνηθέστερα λάθη μιας ομάδας που είναι μπροστά στον αγώνα είναι η παρατεταμένη πολιορκία και η απληστία. Τα kills δεν έχουν καμία σημασία αν δεν οδηγούν σε καταστροφή tower ή σε απόκτηση κάποιου buff. Μόνο η συνεχής επιδίωξη ομαδικών στόχων και ο περιορισμός του οπτικού πεδίου της αντίπαλης ομάδας φέρνουν τη νίκη.

Ανάληψη ευθυνών
Η νοοτροπία που οδηγεί στη βελτίωση είναι αυτή της συνεχούς μάθησης. Ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αλλά και να αναγνωρίζει τα λάθη του. Όταν κάτι πάει στραβά είναι σχεδόν ενστικτώδης η επίρριψη ευθυνών στους συμπαίκτες, η οποία, ακόμα και όταν δεν εκφραστεί στο chat, έχει καταστροφικές συνέπειες, αφού είναι προάγγελος της στασιμότητας. Αντιθέτως, η σωστή νοοτροπία μετά από ένα κακό play είναι η αναγνώριση του λάθους και στη συνέχεια η κατάλληλη επικοινωνία με την ομάδα. Έτσι, στο chat πρέπει να τονιστεί το επόμενο βήμα προς την ανάκαμψη και αφού τελειώσει ο αγώνας να αναζητηθούν τα προσωπικά λάθη του καθενός.

Όταν κάποιος παίζει αποκλειστικά για τη νίκη, τότε η κάθε ήττα τον φθείρει ψυχολογικά όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται συνεχώς από το στόχο του. Από την άλλη, όταν κάποιος παίζει για να βελτιωθεί, κάθε αγώνας αποτελεί ευκαιρία για μάθηση και η νίκη έρχεται σαν φυσικό αποτέλεσμα.

Runes
Είδος ήρωα: Marks (Κόκκινα), Seals (Κίτρινα), Glyphs (Μπλε),Quintessences (Μοβ)
Caster support: 9 Magic Penetration, 9 Armor, 9 Magic Resist, 3 Ability Power
Tank support: 9 Attack Damage, 9 Armor, 9 Magic Resist, 3 Armor Ability Power
Mid: 9 Magic Panetration, 9 Health, 9 Magic Resist, 3 Ability Power
Marksman: 9 Attack Damage, 9 Armor, 9 Magic Resist, 3 Attack Speed Attack Damage
Jungler: 9 Attack Damage, 9 Armor, 9 Magic Resist, 3 Attack Damage Ability Power
Jungler: 9 Attack Speed, 9 Armor, 9 Magic Resist, 3 Movement Speed


Περιγραφή του Ranked System


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • valkongr
    • Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου αρθρογράφε. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κανένα μεγάλο παιχνίδι δεν υπάρχουν μεγάλες ελληνικές ομάδες να πάνε σε τουρνουά. Απλά δεν μπορούμε την πίεση και μετά από λίγο το διαλύουμε.

    • Labrod
    • Δυνατό άρθρο. Θέλει μεγάλη πειθαρχεία από 5 άτομα για να μπορέσουν να βγάλουν τον ατομικισμό και να συνυπάρξουν, ενώ παράλληλα θέλει και υψηλό ατομικό επίπεδο γνώσης του παιχνιδιού.

      Είναι χαρακτηριστικό μεγάλης προσπάθειας και εμπειρίας, να καταφέρεις να προσαρμοστείς σε μια ομάδα (γιατί ουσιαστικά όσοι παίζουν για την πάρτη τους είναι μόνο αυτό, απροσάρμοστοι) και εκεί ξεχωρίζουν οι καλοί από τους άριστους παίκτες. Είναι το βήμα παραπάνω.

      Νομίζω το άρθρο δίνει όσες συμβουλές χρειάζομαστε, ως παίκτες, για να προσπαθήσουμενα ανεβάσουμε το επίπεδο παιχνιδιού μας, με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, όπως αναφέρεται άλλωστε.

    • GooDShiveR
    • @ valkongr, κάνω copy-paste ένα σχόλιό μου απο εδώ.

      http://www.enternity.gr/Article/Games/Features/Wargaming.net-%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-eSports/30145.html

      για να σου αποδείξω ότι αν γίνει σωστή δουλεία, υπάρχουν πόρτες που μπορεί να ανοίξουν.
      Ειναι σχόλιο πάνω σε παρόμοιa συζήτηση περι ελληνικών συμμετοχών σε δημοφιλή games και την ανυπαρξια τουρνουα με κάποιο υποτυπώδες πρεστίζ..


      ""Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει απευθείας σύγκριση με την κατάσταση στην Ελλάδα. Και δν είναι κ δίκαιο, κατά την άποψή μου.

      Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι δν οργανώνονται οι Έλληνες παίκτες από μόνοι τους ώστε να μεγαλώσει η προβολή των esports απο τους χρήστες πρώτα και μετα θα έρθουν και τα σωστά δομημένα και οργανωμένα τουρνουά. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το Internet προσφέρει πολλούς τρόπους για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το gaming, να καταφέρει να προβληθεί και να βγάλει ένα μικρό χρηματικό ποσό ώστε να κάνει τα πρώτα βήματά του.

      Μιας και ασχολούμαι φανατικά με Dota 2, θα πάρω μία ομάδα απο αυτό σαν παράδειγμα.

      Την τελευταία χρονιά, μία ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από Έλληνες παίκτες ξεπετάχτηκε στην διεθνή σκηνή της Dota 2 και μάλιστα πρόσφατα πήραν μέρος στο πρώτο τους international lan tournament, το Starladder season 12.

      Οργανώθηκαν σωστά, έθεσαν τους στόχους τους, προπονήθηκαν και εν τέλει οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν όταν τους απέκτησε ο οργανισμός London Conspiracy.

      Για να προκριθούν στα lan τελικά του Starladder XII, απέκλεισαν μεγαθήρια όπως Alliance (The international 3 winnners), Empire ( περσυνοί Starladder winners) και Asus Polar (περσυνοί Starladder runner-ups) και παρότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο Starladder (νομίζω ούτε ένα game μιας κ έπεσαν αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα του κόσμου - την κινέζικη Vici Gaming και στη συνέχεια με τους Team Tinker), αντιμετώπισαν τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Dota 2, μεγαλώνοντας την προβολή τους, το κασέ τους, τις εμπειρίες τους κλπ...

      Όσοι από εσάς είναι γνώστες της Dota2 scene καταλαβαίνεται για τι μιλάω.

      Πολλοί Έλληνες τους θεωρούν απλά τυχερούς που βρήκαν έναν οργανισμό να τους αναλάβει, αλλά in my opinion, πιστεύω ότι οργανώθηκαν σωστά, προπονήθηκαν σκληρά, έκανα σωστές επιλογές και -απλά- ανταμείφθηκαν για αυτό.

      Αν έβγαινα ακόμα 2-3 ομάδες από Ελλάδα, τότε θα τραβούσαν πιο πολλά βλέμματα και το κοινό θα μεγάλωνε στην Ελλάδα και μεγαλύτερη προβολή θα είχαν τα esports στη χώρα μας και όλο και κάποια διοργάνωση θα χτιζόταν γύρω από τις επιτυχίες τους..

      Εδώ μπορεί κάποιος να δει το ρόστερ τους:

      http://www.joindota.com/en/edb/team/6571-london-conspiracy

      Κι εδώ είναι η σελίδα τους στο FB για όποιον θέλει να υποστηρίξει την προσπάθειά τους:

      https://www.facebook.com/LDNConspiracy?fref=ts""

    • aplwsninja
    • Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα σχολιά σας.

      @valkongr Φιλε μου αυτή η σειρά άρθρων αφορά το solo ladder. Αλλα επέτρεψε μου να πω οτι πιστεύω πως κάνεις πολυ μεγάλη γενίκευση.

      @panosdark1 Καποια στιγμή ευελπιστώ να ασχοληθώ και με την dota, καθώς έχει ωραίο gameplay, αλλα αυτή η στιγμή βρισκεται ακομά αρκετά μακρία. Πάντως, αν σου αρεσει έστω και λιγο το LoL δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αρχίσεις να ασχολείσαι.

      @Labrod Πολυ σωστά. Πρέπει να υπάρχει αναγνώριση λαθών και όχι επιρριψη ευθηνών. Η σωστη νοοτροπία είναι να ρωτάς τον εαυτό σου "Τι θα μπορούσα να κάνω για να αποτραπεί αυτό το λάθος?", ασχέτως του ποιός έφταιξε.

      @GooDShiveR Θα σε "συγχωρήσω" :) Συμφωνώ ότι, αν γίνει σωστή δουλεία, σίγουρα μπορεί να υπάρξει ομάδα απο Έλληνες που μπορούν να φτάσουν ψηλά ασχέτως του παιχνιδιού. Θέλω να πιστεύω ότι θα αυξάνουν οι ελληνικές συμμετοχές σε όλα τα γνωστά esports.

*