Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Turn 10
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Xbox Game Studios
ΔΙΑΝΟΜΗ
Microsoft Hellas
PEGI
3+
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
-
-
pegi 3+
-
-
9
ENTERNITY SCORE
Βαθμολόγησε το
-
- 01/06/11
-
XBOX 360
O Major Nelson έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη λειτουργία head-tracking που θα χρησιμοποιείται στο Forza Motorsport 4, σε συνεργασία με το Kinect.




Εντάξει, δεν πολύ ενθουσιάστηκα, δεν είναι και τίποτα φοβερό. Τα περιμέναμε αυτά.
big deal.....
Νταξ...
I'll stick with my controller.Αν κα ιπαρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον το lag που υπάρχει στο heaadtracking(1 sec είναι περίπου) δεν αρμόζει σε έαν racing game;)
Δεν μπορώ να περιμένω λέμε για την παιχνιδάρα....
Αδιάφορο εντελώς... είδαμε και σε άλλους τίτλους που το έχουν πόσο εύχρηστο είναι. Τίποτα ουσιαστικό να μας πουν επάνω στο παιχνίδι αυτό καθ' αυτό και όχι gimmick - kinect related έχουν; Αυτά νομίζω μας καίνε... ο πυρήνας, τα αυτοκίνητα, η οδήγηση, η ταχύτητα, όχι το ότι ναι μπορούμε να στραβολαιμιάζουμε και να στραβοκοιτάμε επειδή πήραμε ένα αξεσουαρ >150€ και δεν ξέρουμε τί να κάνουμε μαζί του.