H Microsoft παρουσίασε κατά τη διάρκεια του CES 2011 και ένα νέο multi-touch mouse που θα κυκλοφορήσει με την κωδική ονομασία Touch Mouse και θα αποτελέσει την απάντηση στο Magic Mouse της Apple. Το περιφερειακό θα υποστηρίζει τις εντολές με δύο ή τρία δάχτυλα στο μπροστινό τμήμα του καλύμματός του και θα «σκανάρει» επιφάνειες κάνοντας χρήση της τεχνολογίας blue laser tracking.

Η επικοινωνία του με ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα γίνεται μέσω του κλασικού nano USB receiver, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η κυκλοφορία του Touch Mouse έχει οριστεί για τον Ιούνιο σε μία τιμή κοντά στα 80 δολάρια.
Μεγάλο ποσοστό των παικτών ακυρώνουν τις συνδρομές σε Game Pass και PS Plus λόγω των αυξήσεων στις τιμές
ειχα δει μια φορα ενα mouse ποθ λειτοθργουσε με touch ( χωρις κουμπια) και ηταν χαλια μαβρα
είναι θέμα συνήθειας darkaris. και στο mac το mouse δυσκολεύεσε πολύ να το συνηθίσεις αλλά όταν το μάθεις κάνει παπάδες το άτιμο.