
Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο το γνωστό μαχητή των δρόμων, ο οποίος κινείται στη Wasteland και προσπαθεί εκτός από το να εξοντώσει τους εχθρούς του έναν προς έναν, να βρει και τη διάσημη μηχανή του (The Interceptor) που έχει κλαπεί. Στην προσπάθειά του αυτή συνεργάζεται με τον Chumbucket, έτσι ώστε να δημιουργήσει το Magnum Opus, ένα όχημα που θα του επιτρέπει να ταξιδεύει χωρίς άγχος για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει, αλλά και να μπουκάρει στις πόλεις των εχθρών, χωρίς να φοβάται τα «τσαλακώματα». Το όχημα αυτό μπαίνει στη διαδικασία «χτισίματος» και ενίσχυσης μέσα από τις διάφορες αποστολές που λαμβάνει ο παίκτης.

Έτσι, μετά το σχετικό πλιάτσικο που μπορεί να κάνει, φέρνει στο γκαράζ του ένα σετ από περιφερειακά που μπορεί να εγκαταστήσει ο πανούργος μηχανικός με τον οποίο συνεργάζεται. Έτσι πχ. μπορεί να ενισχύσει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου αν ξέρει ότι πάει σε μια αποστολή που πρέπει να ξεφύγει γρήγορα, μπορεί να αλλάξει τα λάστιχα του οχήματος αν το σημείο που πρέπει να επισκεφθεί έχει παχιά άμμο ή ακόμη και να προσαρμόσει όπλα σε διάφορα σημεία, έτσι ώστε να βοηθηθεί σε περιπτώσεις ανταλλαγής πυρών την ώρα της οδήγησης.

Κάθε αποστολή έχει το δικό της τρόπο ολοκλήρωσης και έτσι μας παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικές. Στην πρώτη έπρεπε να πλησιάσουμε σε μία πόλη και να πάρουμε ένα συγκεκριμένο τμήμα. Έτσι, φτάσαμε αρκετά έξω από τα όριά της, ο Max όπλισε το sniper, καθάρισε τους φρουρούς που βρίσκονταν σε υπερυψωμένες πλατφόρμες και είχαν έλεγχο στη γύρω περιοχή και μετά μπούκαρε αθόρυβα, έκανε τη δουλειά του και απομακρύνθηκε έχοντας αντιμετωπίσει σώμα-με-σώμα μόνο έναν αντίπαλο. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Max ενίσχυσε το όχημα με ειδικά τμήματα στο μπροστινό μέρος και μπούκαρε σε μία πόλη κάνοντας ιδιαίτερα έντονο θόρυβο και τραβώντας τα βλέμματα των πάντων (τους οποίους στη συνέχεια «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες).

Το σύστημα μάχης σώμα με σώμα θυμίζει έντονα αυτό των Batman Arkham video games, συνδυάζοντας χορευτικές κινήσεις και δίνοντας στον παίκτη τη δυνατότητα να τα βάλει με πολλούς αντιπάλους χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Πέραν των όπλων και της μάχης σώμα με σώμα, υπάρχουν και οι μάχες με τα οχήματα, όπου ο παίκτης μπορεί να οδηγεί και ταυτόχρονα να εξαπολύει πυρά κατά των αντιπάλων, προσέχοντας πάντα το τι θα περάσει μπροστά από την οθόνη του από τον κόσμο και τι υπέδαφος θα βρει στο δρόμο του για να φτάσει στη βάση του ή σε κάποια αποστολή. Τεχνικά, το παιχνίδι κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, δε συναντήσαμε loading σε κανένα σημείο και ο τεράστιος κόσμος φαίνεται πως θα μας δώσει τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε για ώρες. Το Mad Max αναμένεται το 2014 για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.




Θυμωμένος Μαξιμιλιανός FTW!!!
Πρέπει να είναι πολύ καλό σα παιχνίδι. Θα παρακολουθώ την εξέλιξη του ...........
καλά που το θυμήθηκαν τώρα το Mad Max μετά από τόσα χρόνια; ο πρωταγωνιστής των ταινιων αυτών κοντεύει να πεθάνει από γηρατειά! πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ένα φιλμ αργεί τόσο πολύ να γίνει παιχνίδι.
Θα ξεθάψω τις ταινίες μου φαινεται
πολυ καλο story εχει το παιχνιδι,φαινεται ωραιο
Φοβερές ταινίες πολύ μπροστά από την εποχή τους!
Ελπίζω το παιχνίδι να μας θυμίσει λίγο από την διαφορετικότητα τους εκείνη την εποχή!
Οι ταινίες είναι πολύ ωραίες,αν είναι καλό και το παιχνίδι σίγουρα θα το τιμήσω.
tromeros m m
Το παιχνιδι φαινεται καλο. Μπαινει στην λιστα παρακολουθησης και πλεον τα ρανταρ το εχουν στοχοποιησει! Ελπιζω να μην μας απογοητευσει στο τελος...
δεν υπαχει φοβερο θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια και θα σας πω την γνωμη μου!!!!
Φαίνεται πολύ δυνατό και δεν του είχα δώσει σημασία. Το studio από πίσω βέβαια κάνει παπάδες.
προσωπικά θα προτιμούσα ταινία του συγκεκριμένου τίτλου παρά παιχνίδι.παιχνίδια με τέτοιο περιεχόμενο και player υπάρχουν πάμπολλα ενώ τέτοιου είδους "καλές" ταινίες έχουν βγει λίγες και είναι και αρκετών χρόνων
που τον θυμιθηκανε παλι αυτον
Αυτα ειναι!
Το παιχνίδι βασίζεται πιο πολύ στο αμάξι και τις δυνατότητες που δίνει, ή είναι πιο ισορροπημένο και έχει λίγο από όλα μέσα; Stealth, νταβαντουρι και κοντρες δλδ
mad max afta ine etsi :D
super!