Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Biehn: Χωρίς πάθος το Aliens Colonial Marines

Ο ηθοποιός Michael Biehn, ο οποίος δάνεισε την φωνή του στο Dwayne Hicks του Aliens: Colonial Marines και στον Rex ‘Power’ Colt του Far Cry 3:Blood Dragon, μίλησε για την δουλειά που έγινε στη παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε πάθος σε αυτή. «Η μόνη άλλη δουλειά που είχα κάνει σε παιχνίδι ήταν αυτή στο Aliens: Colonial Marines. Πραγματικά δεν είχε καθόλου πλάκα. Ένιωθα πως δεν υπήρχε καθόλου πάθος. Πίστευα πως στο κόσμο του gaming θα συναντούσα ανθρώπους πραγματικά παθιασμένους με την δουλεία τους», ήταν τα λόγια του Biehn.



Στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στο Dean Evans, creative director του Far Cry 3: Blood Dragon και στον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι. «Ο Evans μου μίλησε για το παιχνίδι και ότι θα αποτελούσε μια ιστορική αναδρομή στα 80s. Θα υπήρχαν πολλές ατάκες που θα θύμιζαν τους Schwarzenegger, Stallone και Bruce Willis, κάτι που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Βέβαια αυτό που με κέρδισε ήταν το πάθος αυτού του ανθρώπου, πραγματικά δεν μπορούσα να του πω όχι σε οτιδήποτε μου ζητούσε», τόνισε.

Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Gearbox Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    SEGA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Βρηκε τωρα και αυτος τιτλο... αφου από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού φανηκε ότι κανανε προχειροδουλειά.

    • Havok-Alex
    • Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχτηκε να τσαλακώσει το όνομα της η Gearbox σε δύο τίτλους(Duke Nukem Forever, Alien Colonial Marines) που κατά την διάρκεια της ανάπτυξης τους ενεπλάκησαν άλλες ομάδες στον κώδικα και τα έκαναν μαντάρα. παρόλα αυτά δέχτηκαν να κυκλοφορήσουν τους τίτλους ακόμα και αν δεν ήταν τελειωμένοι. Άγνωστε αι βουλαί της Gearbox.

    • stegal
    • επρεπε να παρουν εμενα να εφτιαχνα το παιχνιδια χαχαχα που εχω πολυ παθος με αυτες τις ταινιες και θα εφτιαχνα πολυ καλο game

*