Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχεται τηλεοπτική σειρά DOOM

To DOOM ετοιμάζει τη βόλτα του και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού το USA Network έδωσε ήδη εντολή για τη δημιουργία ενός πιλότου του Masters of DOOM. Η παραγωγή έρχεται με τις υπογραφές των Dave και James Franco και το Masters of DOOM είναι ένα non-fiction βιβλίο του Rolling Stone από τον David Kushner, το οποίο και διηγείται την ιστορία των John Carmack και John Romero. Το σενάριο του Masters of Doom γράφεται από τον Tom Bissel (Gears of War: Judgement, Batman: Arkham Origins, Battlefield Hardline), ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία των αδερφών Franco, η Ramona Films. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω από πλευράς cast και ημερομηνίας προβολής. Οπότε προς το παρόν σας αφήνουμε με αυτές τις πληροφορίες.

 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • Connie GR
    • Αφού δεν είναι adaptation του παιχνδιού, μπορώ να το φανταστώ πως θα είναι, και ένα ενδιαφέρον το έχει. Γιατί πραγματικά, 2 φορές το προσπάθησαν, και νομίζω πως όσοι ενεπλάκησαν στις ταινίες αυτές, θέλουν να το ξεχάσουν.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!