Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βόμβα στον κινηματογράφο: Όλες οι πρεμιέρες της Warner Bros. για το 2021, ταυτόχρονα στο HBO Max

*
Το ήδη μεγάλο πρόβλημα των κινηματογράφων λόγω της πανδημίας θα μεγαλώσει η απόφαση της Warner Bros. να διαθέσει όλες τις ταινίες της το 2021 ταυτόχρονα και στο HBO Max. Ουσιαστικά, η εταιρεία θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Wonder Woman 1984 και για αρκετές ακόμη παραγωγές και για τις 17 ταινίες που έρχονται την επόμενη χρονιά και στις οποίες περιλαμβάνονται τα «The Matrix 4», «Dune», prequel της σειράς «The Sopranos», sequel του «Suicide Squad», «Godzilla vs. Kong», sequel του «The Conjuring: The Devil Made Me Do It» και αρκετά ακόμη. Η πρεμιέρα των ταινιών αυτών θα γίνει ταυτόχρονα σε κινηματογράφους (όσους είναι ανοιχτοί) και σε HBO Max, με τους συνδρομητές της πλατφόρμας να μπορούν να δουν κάθε παραγωγή δωρεάν μέσα στις πρώτες 31 μέρες. Στη συνέχεια, οι ταινίες θα συνεχίζουν να προβάλλονται μόνο στους κινηματογράφους, μέχρι να καταλήξουν σε DVD/Blu-ray εκδόσεις και σε διάφορες online πλατφόρμες ενοικίασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*