Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η τρίτη season του Westworld

*
Το Westworld επέστρεψε πριν από μόλις μερικές ημέρες με την δεύτερη season του και το HBO “βλέπει” ήδη μέλλον για την επιτυχημένη σειρά, ανανεώνοντας την για τουλάχιστον ακόμα μια season. Η πρεμιέρα της δεύτερης, η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Απριλίου, αποτέλεσε και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του βραβευμένου με Emmy Westworld, το οποίο δημιουργήθηκε από τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, που τελούν και χρέη παραγωγού μαζί με τους J.J. Abrams, Richard J. Lewis, Roberto Patino, Athena Wickham και Ben Stephenson.



Το cast της δεύτερης season του Westworld περιλαμβάνει τους Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard), James Marsden (Teddy), Tessa Thompson (Charlotte), Ingrid Bolsø Berdal (Armistice), Clifton Collins Jr. (Lawrence), Luke Hemsworth (Stubbs), Louis Herthum (Peter Abernathy), Simon Quarterman (Lee Sizemore), Talulah Riley (Angela), Rodrigo Santoro (Hector Escaton), Angela Sarafyan (Clementine), Shannon Woodward (Elsie), Ben Barnes (Logan), Jimmi Simpson (William), Leonardo Nam (Felix Lutz) και Ptolemy Slocum (Sylvester) με τις νέες προσθήκες των Fares Fares (Antoine Costa), Katja Herbers (Grace), Gustaf Skarsgård (Karl Strand), Hiroyuki Sanada (Musashi), Peter Mullan (James Delos), Rinko Kikuchi (Akane), Zahn McClarnon (Akecheta), Tao Okamoto (Hanaryo), Betty Gabriel (Maling), Jonathan Tucker (Craddock), Julia Jones (Kohana) και Kiki Sukezane (Sakura). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*