Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τεχνολογία επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον James Dean

*
Τι κι αν έχουν περάσει περισσότερα από 60 χρόνια από το θάνατό του, ο James Dean πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ο θρυλικός ηθοποιός θα ζωντανέψει με τη βοήθεια της τεχνολογίας, για χάρη της ταινίας Finding Jack. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Magic City Films που με χρήση φωτογραφιών και βίντεο θα δημιουργήσει τον Dean σε CGI. Η ταινία βασίζεται σε μια νουβέλα που έχει ως θέμα τα χιλιάδες στρατιωτικά σκυλιά που εγκαταλήφθηκαν μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Dean θα έχει το ρόλο του Rogan.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι παρόμοιο. Το ίδιο συνέβη με τον Oliver Reed που εμφανίστηκε στην ταινία Gladiator το 2000 αλλά και με τον Paul Walker που αναστήθηκε ψηφιακά στο Furious 7. Στο Rogue One είδαμε τον Peter Cushing, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Grand Moff Tarkin στο πρώτο Star Wars και έφυγε από τη ζωή το 1994. Πάντως, δεν αναμένουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα, μιας και η τεχνολογία CG έχει αρκετούς περιορισμούς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*