Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Angelina Jolie επιστρέφει με την ταινία “Those Who Wish Me Dead” (trailer)

*
Λίγο πριν κάνει την είσοδό της στο MCU με το Eternals, η Angelina Jolie επιστρέφει στις κινηματογραφικές παραγωγές με το Those Who Wish Me Dead. Η νέα ταινία του Taylor Sheridan, στην παραγωγή της οποίας συμμετέχουν ακόμη οι Michael Koryta και Charles Leavitt, θέλουν την γνωστή ηθοποιό να ενσαρκώνει το ρόλο της Hannah Faber. Ως εργαζόμενη σε πυροσβεστικό σταθμό και ζώντας την απώλεια για τους ανθρώπους που δεν έχει προλάβει να σώσει από τις φωτιές, η Hanna γνωρίζει την 12χρονη Connor (Fin Little), η οποία προσπαθεί να αποφύγει από δύο πληρωμένους δολοφόνους (Aiden Gillen και Nicholas Hoult) που την έχουν βάλει στόχο, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα φόνο. Στόχος της πρωταγωνίστριας είναι λοιπόν να κρατήσει ασφαλές το μικρό κοριτσάκι. Το Those Who Wish Me Dead θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max στις 14 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*